Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 06, 12:05)
Nu ka nauji metai,bet bliudai tie patys??? bigsmile.gif ka "valgom"??? Vel ledinukus??? nu gi asortimenta keist laikas...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Sveika pargrižus drinks_cheers.gif Daugiadienės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 12:23)
Tai irgerai, jei abu jūs laimingi va taip.
bet kitiems tokia laimė būtų kilpa ant kaklo. tai kam ginčytis?

Laiminga, normali šeima - kilpa ant kaklo. Aha... Būna ir taip. Galbūt. Nesiginčyju. Kitiems laimė eit kairėn. Matomai čia ir bus tie 2 iš 10, kur LandL pateikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 12:10)
Wit, vištos geria vandenį, o mes žmonės biggrin.gif Beje, nebuvau, beveik nevartoju alkoholio, labai labai retai ir labai nedaug. Mėgstu blaivumą. Bet kaip vis tik teisybę akis drąsko, ir vištiškų epitetų gauni, ir glušiškų biggrin.gif Kaip žmonės teisybės nemėgsta smile.gif

***,\ mergos, įsivaizduojat, kas būtų, jeigu ledinė prisprogtų? Atomas, bomba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 14:24)
Taigi jau rašiau: užmušė žmogų blaivas - sodint. Girtas - paleist, nes švarus kaip angelėlis, nekaltas. Čia tik klaidingai užmušė, nes girtas buvo biggrin.gif

klystate. Girtumas yra sunkinanti aplinkybė.
O jei užmušė netyčia-pvz automobilis slydo ir nutrenkė?
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 06, 12:24)
drinks_cheers.gif Sveika pargrižus drinks_cheers.gif Daugiadienės? biggrin.gif

cia kas per pasiulymai?? buildingas?? lotuliukas.gif nesiulyk cia man nieko,as istikima sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 06, 11:23)
Labas labas biggrin.gif
Tavo pasisakymas man priminė anekdotą> Įlipa diedas į truliką ir prašo moteriškės gražiai: pasitrauk, žuvele. Toji mąsto: aha, jeigu žuvis, tai lydeka, jeigu lydeka, tai kandžiojasi, jeigu kandžiojasi, tai šuva, jeigu šuva, tai kalė.... Žmonės! Jis mane kale išvadino biggrin.gif

g.gif turbūt ne man suprast, kaip tas anekdotas susijęs su mano pasisakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 12:25)

Tai kodėl taip nelogiškai teigiama, kad jeigu girtas išdavė, tai jau bus klaida? A? Taigi irgi sunkinanti išdavystę aplinkybė.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 06, 11:25)

Taip išeitų ir neištikimybės atveju girtumas būtų sunkinanti aplinkybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 06, 14:25)
Laiminga, normali šeima  - kilpa ant kaklo. Aha... Būna ir taip. Galbūt. Nesiginčyju. Kitiems laimė eit kairėn. Matomai čia ir bus tie 2 iš 10, kur LandL pateikė smile.gif

ne, nu jau kaip išvartysit, tai griūk negyvas biggrin.gif
kilpa-jokių vakarėlių, linksmybių, jokių vaikų, jokių flirtų-va kas....o normalią ir laimingą šeimą galima turėti ir geriant vakarėliuose, ir flirtuojant ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 06, 12:25)
***,\ mergos, įsivaizduojat, kas būtų, jeigu ledinė prisprogtų? Atomas, bomba biggrin.gif

isdulkintu iskart pora pasitaikiusiu vyru po ranka lotuliukas.gif ant tos laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti