Įkraunama...
Įkraunama...

Blogas burnos kvapas

QUOTE(GITALE @ 2011 11 20, 10:40)
cia pasta tokia  ar kas? kur galima isigyt?

4u.gif psta,pasta,bet pabandzius ja uzsisakyt,atsiranda prierasas,kad ir burnos skalavimo skysti ir liezuvio valikli reikia uzsakinet,kitaip ji nebus veiksminga doh.gif zodziu gaunasi apvali sumele,o rezultatu kazkodel netikiu,kazkas tiesiog nori savo prekes prakist cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 21 lapkričio 2011 - 18:15
http://www.blogaskvapas.lt/ gal kas jau bandete ? na ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2011 07 10, 18:38)
Jei yra akmenu-tikrai gali buti kad bus ir blogas kvapas,taip kad hiegiena du kart metuose-tikrai butina.

O pačiai galima pastebėti, jog yra akmenų? ar čia tik higienistas mato?
Atsakyti
QUOTE(paaugle_panele @ 2012 01 23, 22:38)
O pačiai galima pastebėti, jog yra akmenų? ar čia tik higienistas mato?

Kai valaisi dantis su siulu ar dantu sepetuku ir dantenos kraujuoja-tai jau zenklas,kad akmenuku yra.
Atsakyti
higienos negalima ir nereikia daryt dukart metuose, reikia labiau rupintis dantimis, kad neikauptu akmenukai, svarbiausia po saldumynu issiplaut dantis kuo skubiau jei yra galimybe, nes bakterijos skadant cukru palieka rugstis kurios eda dantukus... as niekada neesu darius gyvenime higienos, nes dantistas sake kad nera akmenu, tai va tongue.gif tiesiog gerai priziuriu smile.gif o del kvapo - tai ara sugedes dantukas yra kazkur, arba dantenos nesveikos - jei kraujuoja pvz, arba jusu burnos bakterijos pergreit skaido baltymus, arba nesivalote siulu tarpdanciu ir puna uzsilikes maistas
Atsakyti

QUOTE(Vaiva_little @ 2012 02 02, 14:29)
higienos negalima ir nereikia daryt dukart metuose, reikia labiau rupintis dantimis, kad neikauptu akmenukai

Nujau.. Aš asmeniškai itin kruopščiai prižiūriu dantis, o va akmenukai kaupiasi, ir net ne ant dantų, o po dantenomis. Iš pirmo žvilgsnio atrodo puikūs balti dantys, bet prie pat dantenų gerai įsižiūrėjus matyti, kad po jomis akmenukai kaupiasi, tad du kart metuose burnos higiena mano manymu, būtina.
Atsakyti
man yra taip, kad pradedu jausti tokį kartoką skonį burnoj, ir tada suprantu, akd turbūt ir kvapas bus nekoks, tai turiu visad užvalgyt, kad praeitų. jei pvz išsivalau dantis, tai vistiek gali jaustis tas skonis. tai čia turbūt nuo sknradžio bus? ar gali būt ir nuo dantų? nes akmenų tai nėr, higienistė neseniai valė, sakė ir šiaip kad mažai labai pas mane. bet nepaklausiau jos dėl kvapo.
Atsakyti
QUOTE(world.idea @ 2012 07 18, 19:09)
man yra taip, kad pradedu jausti tokį kartoką skonį burnoj, ir tada suprantu, akd turbūt ir kvapas bus nekoks, tai turiu visad užvalgyt, kad praeitų. jei pvz išsivalau dantis, tai vistiek gali jaustis tas skonis. tai čia turbūt nuo sknradžio bus? ar gali būt ir nuo dantų? nes akmenų tai nėr, higienistė neseniai valė, sakė ir šiaip kad mažai labai pas mane. bet nepaklausiau jos dėl kvapo.

tulžį pasitikrinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 10 08, 16:19)
Patarciau apsilankyti pas odontologa ir higienista. Odontologas apziures dantuku ar nera karieso, o higienistas nuvalys apnasas nuo dantuku,tai patartina daryti bent jau karta per metus. Beja su siulu tarpdancius valyk ne kartais,o kiekviena diena,nes maistas prisikaupes tarpdanciuose ne visada "isvalomas" su paprastu sepeteliu,todel kaupiasi ten,puva ir sukelia nemalonu kvapa,tai gal todel issivalius ant siulo uzuodi ne koki kvapa g.gif Taip pat butinai valyk liezuvi,nes daznai ryte perbraukus ji su specialiu sepeteliu nubrauki daug apnasu.
Siaip yra blogai naudoti burnos skalavimo skyscius su alkoholiu,nes jis dziovina burnos gleivine,o nuo to irgi gali buti nemalonus burnos kvapas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dantu siulu reiketu isvalyti tarpdancius po kiekvieno valgio, nes jeigu neisvalai nuo pietu iki vakaro doh.gif doh.gif doh.gif siulas privalomas ypac ant nakties. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
as dantis vakare pravaulau normaliu sepeteliu+ elektriniu zymiai geriau nuvalo, nes pastebejau, kad rankiniu ne visai gerai isvalau.
o sepetelis daznai keciamas?
be to negeras burnos kvapas gali buti ir del nosies/ gerkles ligu. pvz, sinusito.
per daug daznai kramtyti guma negerai- joje pilna saldikliu, o jie paskutinemis ziniomis nera labai geras daiktas.
as danstis valau siulu/ sepeteliu po kiekvieno valgio-3k. per diena. kai tarpdancius isvalai is karto po valgio atliekos tikrai nesmirdi, o jeigu valai karta per diena ar reciau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 21, 09:56)
su skrandžiu kažkas negerai  smile.gif

ne tik su skrandziu. maniskiui rado problemu su kepenimis. pagere papildu su dumbliais, jie isvale kepenis ir kvapas labai pagerejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 20 liepos 2012 - 09:53
Anksčiau domėjausi šia problema, skaičiau straipsnį apie tai, kad blogi kvapai yra skirtingi. Vieni trenkia acetonu, kiti supuvusia mėsa ir pan. Tame straipsnyje buvo parašyta, koks kvapas kokią problemą atspindi. Pagooglinkit Halitoze.
Atsakyti
vienintelės priemonės, kurios padėjo TetroBreath, pirkau iš čia www.gaivuskvapas.lt, kažkoks stebuklas, pradejo veikti nuo pirmo panaudojimo, tikrai pradejau tiketi, kad visas blogas kvapas buna nuo liezuvio..
brangios, bet rezultatas superinis:)
Atsakyti

Na sveikos. Mane taip pat sita nemaloni beda kamuoja. Ir tikrai cia ne higienos klausimas, nes dantis sveikus turiu, juos priziuriu ir t.t. Pas mane geras kvapas buna tik ka tik pavalgius ir laikosi kokia valanda, na gal dvi. o po to galiu kiek noriu dantis valytis, bet kvapo tai neuzmusa, nes jis sklinda is skrandzio. Aisku kramtau tas gumas be perstojo, kad aplinkiniai nieko nepajaustu, bet kaip vargina pastoviai toks diskomfortas...Prisiskaicius esu visokiausiu receptu kaip sia beda panaikint, bet niekas man nepadeda, nei jokie jogurtai, nei arbatos, ar liezuviu valymai. Akivaizdu, kad beda daug rimtesne ir gilesne. Bet pas gydytojus kazkodel vis dar neisdristu nueiti, kazkaip sarmata. Gal yra tokiu, kurios jau ta kelia praejo? Pas kokios srities cia reiktu kreiptis ir kokius tyrimus darytis... bei kas jum padejo, jei tai buvo ne burnos higienos problema. Beje turiu dar paskutine vilti..kazkur suzinojau apie tokius vaistus Air-lift kapsules N40, kurios kovoja su blogu kvapu is vidaus. Gal kas yra bande? Ir kur jas po galais nusipirkti, jei jau 4 vaistinese buvau ir negirdeje jie apie tokias net buvo.

Mane kamuoja ta pati problema. Nesuprantu is kur tas kvapas. Anksciau taip nebudavo. O dabar jis toks kad net nesinori niekur eiti is namu. Idomu butu suzinoti kas turejo sia problema, kaip ja issigyde 😩😊

Atsakyti