Na sveikos. Mane taip pat sita nemaloni beda kamuoja. Ir tikrai cia ne higienos klausimas, nes dantis sveikus turiu, juos priziuriu ir t.t. Pas mane geras kvapas buna tik ka tik pavalgius ir laikosi kokia valanda, na gal dvi. o po to galiu kiek noriu dantis valytis, bet kvapo tai neuzmusa, nes jis sklinda is skrandzio. Aisku kramtau tas gumas be perstojo, kad aplinkiniai nieko nepajaustu, bet kaip vargina pastoviai toks diskomfortas...Prisiskaicius esu visokiausiu receptu kaip sia beda panaikint, bet niekas man nepadeda, nei jokie jogurtai, nei arbatos, ar liezuviu valymai. Akivaizdu, kad beda daug rimtesne ir gilesne. Bet pas gydytojus kazkodel vis dar neisdristu nueiti, kazkaip sarmata. Gal yra tokiu, kurios jau ta kelia praejo? Pas kokios srities cia reiktu kreiptis ir kokius tyrimus darytis... bei kas jum padejo, jei tai buvo ne burnos higienos problema. Beje turiu dar paskutine vilti..kazkur suzinojau apie tokius vaistus Air-lift kapsules N40, kurios kovoja su blogu kvapu is vidaus. Gal kas yra bande? Ir kur jas po galais nusipirkti, jei jau 4 vaistinese buvau ir negirdeje jie apie tokias net buvo.
Mane kamuoja ta pati problema. Nesuprantu is kur tas kvapas. Anksciau taip nebudavo. O dabar jis toks kad net nesinori niekur eiti is namu. Idomu butu suzinoti kas turejo sia problema, kaip ja issigyde 😩😊