Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

*kitty, tai tada svarbiausia kad laikosi stipriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savo "Octipus"auskariukus kuriems pavadinima dukra sumaste rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Baby Grite, tavo melsvuciai tokie mieli, truputi juokingi, geraja prasme ( cia pavadinimas viska padare). Ir jau pradedu pasiilgti kartais tokiu, vertu is daug daug karoliuku.
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 21, 23:26)
Rodausi ir as savo "Octipus"auskariukus kuriems pavadinima dukra sumaste rolleyes.gif
user posted image

wow, šitie super linksmi!!!

čia ne į temą, bet kodėl neužeini pas airiukes paplepėt?
Atsakyti
sveikutes smile.gif Kiek cia visokiu grozybiu prisiziurejau bigsmile.gif Noriu ir as keleta savo darbeliu parodyti ax.gif Prasom kritikuoti rolleyes.gif
Perlai, karoliukai
user posted image
kates akis, biseris, karoliukai
user posted image
saules akmuo, akrilo karoliukai
user posted image
Atsakyti
Peržiūrėjau šią temą ir užsidegiau - pamėginsiu pati tokius daryti biggrin.gif Tik nežinau, kaip pavyks 4u.gif Jau daug tokių papuošalų esu prisipirkusi, daugiausia auskarų, tik kad pirkti gana brangu, o ir nerandu tokių, kokių norėčiau ax.gif
Jau susiradau keletą internetinių parduotuvių, prekiaujančių karoliukais, akmenimis ir t.t.
Norėčiau Jūsų patarimo 4u.gif - ką iš įrankių man reikėtų pirkti? Ir išvis, pradžiai kokių detalių ar ko nusipirkti ? Kaip pirmąsyk, nežinau nuo ko pradėti 4u.gif Gal galėtumėt parašyti temoje arba į AŽ. Būčiau labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas_rasiukas @ 2008 10 22, 15:09)
Peržiūrėjau šią temą ir užsidegiau - pamėginsiu pati tokius daryti  biggrin.gif  Tik nežinau, kaip pavyks  4u.gif  Jau daug tokių papuošalų esu prisipirkusi, daugiausia auskarų, tik kad pirkti gana brangu, o ir nerandu tokių, kokių norėčiau  ax.gif
Jau susiradau keletą internetinių parduotuvių, prekiaujančių karoliukais, akmenimis ir t.t.
Norėčiau Jūsų patarimo  4u.gif - ką iš įrankių man reikėtų pirkti? Ir išvis, pradžiai kokių detalių ar ko nusipirkti ? Kaip pirmąsyk, nežinau nuo ko pradėti  4u.gif  Gal galėtumėt parašyti temoje arba į AŽ. Būčiau labai labai dėkinga  4u.gif

Pasiskaitinek sitoj temelej http://www.supermama...howtopic=217303 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2008 10 22, 13:48)
sveikutes smile.gif Kiek cia visokiu grozybiu prisiziurejau  bigsmile.gif  Noriu ir as keleta savo darbeliu parodyti  ax.gif Prasom kritikuoti  rolleyes.gif
Perlai, karoliukai
http://images39.fotk...DSC_0646-vi.jpg

Man šie labiausiai patiko 4u.gif

Mano auskariukai su swarovskiais cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2008 10 22, 13:48)

Tie antrieji primena šaltalankius. ( :

QUOTE(R.A. @ 2008 10 22, 19:37)

tikri gražuoliai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlyna.akvarelė: 22 spalio 2008 - 18:57
aciu uz komentarus 4u.gif Rodausi ka dar turiu ax.gif
koralai, biseris
user posted image
kates akis, biseris
user posted image
Atsakyti
sveikos mergytes,esu naujoke sitam karoliuku pasaulelyje lotuliukas.gif bet jau kelis darbukus turiu parodyti http://public.fotki....iruspapuosalai/
Atsakyti
Oho keli darbeliai. Šiaip patiko. Šaunuolė. mirksiukas.gif
Atsakyti