Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(cindy @ 2008 09 29, 17:27)
O man kaip tik fonas pirmosios nea  schmoll.gif  Iskart meciau aki, tai pamaciau visu pirma ne auskariukus, bet ta kaireje puseje esanti daikta  doh.gif  Panasios spalvos ir susilieja...  smile.gif

Na, man svarbiausia nuotaika. Nemėgstu nuotraukų ant balto fono, mėgstu fantaziją.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 29, 17:42)
Na, man svarbiausia nuotaika. Nemėgstu nuotraukų ant balto fono, mėgstu fantaziją.

Pastebejau, kad tavo nuotraukos isskirtines smile.gif Ir taip labai gerai smile.gif Gal reikejo komponuoti i koki tamsesni fona, kad auskariukai issiskirtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2008 09 29, 18:24)
Pastebejau, kad tavo nuotraukos isskirtines smile.gif Ir taip labai gerai smile.gif Gal reikejo komponuoti i koki tamsesni fona, kad auskariukai issiskirtu smile.gif

Na gal. Bus dar swarovskių, bus ir kitų nuotraukų smile.gif Bet kad perlams tinka tik tamsus fonas- jau įsitikinau.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 29, 18:28)
Na gal. Bus dar swarovskių, bus ir kitų nuotraukų smile.gif Bet kad perlams tinka tik tamsus fonas- jau įsitikinau.

Na taip, kadangi jie dazniausiai sviesus, reikia tamsaus fono, kad atsiskirtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astis @ 2008 09 29, 09:53)

Paskutiniai labai grazus wub.gif

Prisisakiau ir as is rankdarbiu uzsegimu auskarams, man rodos, kad nauji, nes anksciau nebuvo ju, tai dabar gaminsiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kitty, labai gražūs wub.gif tokius labai mėgstu, bet dėl kilpučių darymo subtilybių pati dar tokių nesiryžtu daryti. Super!
Atsakyti
Pasirodau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 09 30, 17:23)
Pasirodau...
user posted image

Grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 30 rugsėjo 2008 - 16:30
Gegyte, perliukai wub.gif thumbup.gif

Mano naujausi blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū cindy, Mamulia!

Tobulėji, mamulia, labai kilputės jau geros. Dar 10% ir bus idealu!
Atsakyti
Gegyte, perliukai išties puikūs- tokie saldučiai atrodo smile.gif

O čia mano uogos, prie vėrinių:

user posted image user posted image
Atsakyti