QUOTE(kucikas @ 2011 01 17, 17:25)
susidurem su problemele. 5 menesiu vaikiukas miega ir staiga pradeda klykti ir dairytis lyg ka baisaus susapnuotu.ar jie sapnuoja kosmarus
Oij kaip uzjauciu, mano dukrytei dabar 1m ir 5 men. nuo gruodzio 29 d. pradejo tas pats darytis, prabunda nakti po 1-2 val. ir taip klykia, kad as taip daryciau jei mane gyva kas padegtu

kuri laika i nieka nereaguoja, lovyteje atsistoja trepsi stipriai kojytemis, paimu ant ranku tai stipriai kabinasi man per kakla, paskui vel pradeda klykti ir rieciasi, losiasi atgal.. kartais tai tesiasi ir iki 2-u val. padeda muzika is telefono paleista arba pasiimu pas save i lova, kai uzmiega perkeliu i jos lovyte. kartojasi ne kasnakt, kas kelias, bet kartais buna, kad pradeda verkti tik uzmigus, dar kol as prie lovytes sedziu, (nes uzmiega tik su mano plaukais rankose, cia dar ir problema). neismiegodavo ji visa nakti neprabudus niekada, bet dazniausiai uztekdavo soskes. lenda jai iltinukai virsuj, vienas jau pilnai islindes, kitas beveik, bet man rodos 4 savaites per ilgas laikas, kad su dantimis butu susije. nebezinau jau ka daryti, su baime laukiu nakties miego..
galvoju gal jai pilvuka pradeda skaudeti, bet juk ne leliukas jau

ir jokio naujo maisto per si laika nepradejau duoti, po truputi valgo viska. ir dar pas ja zandukai paberti buna, daktare sako "diatezas" cia, bet ma atrodo alergija, gal su tuo susije.
Kosmarus tokie leliai sapnuoja, per Mamyciu kluba rode kazkada, bet nemanau, kad daznai tai turetu kartotis.