Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite su kuo pasilinksminti savaitgaliais (3)

Sveikos gyvos, stai ir as...

Siandien toki smagu susitikima turejau su senai matytom draugem, o kad prisijuokem, o kad prisikalbejom... Tikras mergaiciu vakaras buvo biggrin.gif
As ryt bandysiu iki puses 7 jau buti vietoj, zinoma, jei greitai rasiu reikiama vieta smile.gif Bet BUSIU butinai
Papildyta:
Oi paziurejau zemelapi ir nieko nesuprantu... g.gif tik viena zinoma vieta - Karedra, o daugiau nieko nzn... Nelabai isivaizduoju kur toliau reiktu eiti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 30, 21:38)
jei kartais nesuprasi zemelapio, rasyk sms, pasitiksim.

O as toliau einu gerti vyna ir valgyti sokoladini torta, vaikinas nesa arbatos i lova ir varo mane nuo ineto, nes toliau ziuresim filma "Mirrors".
labos nakties

Vieną kartą pro šitą vyninę ėjom, dar norėjom užsukt pasėdėt, bet vietos nebuvo verysad.gif Gal atgaminsiu ir rasiu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 30, 22:17)
Sveikos gyvos, stai ir as...

Siandien toki smagu susitikima turejau su senai matytom draugem, o kad prisijuokem, o kad prisikalbejom... Tikras mergaiciu  vakaras buvo  biggrin.gif 
As ryt bandysiu iki puses 7 jau buti vietoj, zinoma, jei greitai rasiu reikiama vieta smile.gif Bet BUSIU butinai
Papildyta:
Oi paziurejau zemelapi ir nieko nesuprantu...  g.gif  tik viena zinoma vieta  - Karedra, o daugiau nieko nzn... Nelabai isivaizduoju kur toliau reiktu eiti...  doh.gif

man irgi nelabai aišku, tikiuosi tokiu pat laiku ir aš suspėsiu. Parašysiu tau į az savo tel. nr. jei ką kartu ieškosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 30, 22:23)
Vieną kartą pro šitą vyninę ėjom, dar norėjom užsukt pasėdėt, bet vietos nebuvo verysad.gif Gal atgaminsiu ir rasiu?  smile.gif
Papildyta:

man irgi nelabai aišku, tikiuosi tokiu pat laiku ir aš suspėsiu. Parašysiu tau į az savo tel. nr. jei ką kartu ieškosim mirksiukas.gif

Super... jau turiu tavo nr... tuoj atsiusiu sms, kad isivestum mano nr.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 09 30, 22:28)
Super... jau turiu tavo nr... tuoj atsiusiu sms, kad isivestum mano nr.... wink.gif

gerai, laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 09 30, 22:34)
gerai, laukiu mirksiukas.gif

a gavai mano sms? g.gif
Atsakyti
jau gavau thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios, na ka, siandien susimatom thumbup.gif
Saridone, turetum rasti, mes kelis kartus gi bandem eit i ta vynine, tik vis vietu nebudavo mirksiukas.gif
Skubekit visos mergaites, nes as 18 h tai jau busiu vietoj thumbup.gif

As va laukiu naujienu kiek man alga pakilo. Bet dar ner vadovu tai nezinau kol kas nieko.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 10 01, 08:25)
Labas rytas, mielosios, na ka, siandien susimatom  thumbup.gif
Saridone, turetum rasti, mes kelis kartus gi bandem eit i ta vynine, tik vis vietu nebudavo  mirksiukas.gif
Skubekit visos mergaites, nes as 18 h tai jau busiu vietoj  thumbup.gif

As va laukiu naujienu kiek man alga pakilo. Bet dar ner vadovu tai nezinau kol kas nieko.

labas rytas. oi kaip siandien norejosi miegucio, o reikejo i darba keltis doh.gif na zodziu, rytas ne koks, bet dabar jau prasidirbau, esu pakankamai zvali ir pasiruosus vakaro pramogoms rolleyes.gif As bandysiu kiek galima greiciau atsirasti pas jus
Atsakyti
Labas rytas. islydejau saviski i komandiruote, turejom keltis 3-ia (lektuvas 5.30), negidejom zadintuvo ir pramiegojom doh.gif atsikelem po 4 doh.gif
einu paskaitysiu konspektus ir ruostis i paskaitas.
iki vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 01, 10:27)
Labas rytas. islydejau saviski i komandiruote, turejom keltis 3-ia (lektuvas 5.30), negidejom zadintuvo ir pramiegojom  doh.gif atsikelem po 4 doh.gif 
einu paskaitysiu konspektus ir ruostis i paskaitas.
iki vakaro  bigsmile.gif

Eina sau, kaip baisu kai veluoji ir dar i lektuva... Man cia nieko baisaus nera, kaip veluoti i lektuva, bet tavo berniukas spejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 10 01, 10:36)
Eina sau, kaip baisu kai veluoji ir dar i lektuva... Man cia nieko baisaus nera, kaip veluoti i lektuva, bet tavo berniukas spejo?  g.gif

aha, spejo, jau 5 buvo oro uoste, bet paskui paskambino ir sako, kad pasa pamirso doh.gif i latvija ji ileis be paso, o vat i Moldova reikia paso, tai jo draugas isedo i masina ir 6 ryto nuleke i Riga. Pagal mane jau pasas turetu buti pas MB (bet kazkaip neraso man sms), nes 11 isskrenda lektuvas i Moldova. Vienu zodziu, jam visada taip. Viena karta oro uoste uzsimirso ir skridi praleido lotuliukas.gif teko sugalvoti kaip kitaip greitai pasiekti Moldova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 01, 10:55)
aha, spejo, jau 5 buvo oro uoste, bet paskui paskambino ir sako, kad pasa pamirso  doh.gif i latvija ji ileis be paso, o vat i Moldova reikia paso, tai jo draugas isedo i masina ir 6 ryto nuleke i Riga. Pagal mane jau pasas turetu buti pas MB (bet kazkaip neraso man sms), nes 11 isskrenda lektuvas i Moldova. Vienu zodziu, jam visada taip. Viena karta oro uoste uzsimirso ir skridi praleido  lotuliukas.gif teko sugalvoti kaip kitaip greitai pasiekti Moldova  biggrin.gif

Ojojoj, kiek man streso butu tokiu atveju doh.gif
Na kad tik jam ten viskas laimingai issisprestu 4u.gif

As tai darbais uzversta nesveikai, kazkokia pakvaisus savaite, o 11.30 einu pas generalini direktoriu del atlyginimo sneketis cool.gif
Oi kaip laukiu vakaro, atsipalaiduosim, nes panasui, kad nelengava dienele man bus doh.gif
Atsakyti