QUOTE(zwaigzdutee @ 2015 02 01, 22:03)
Yra jie sąraše, nes kile jie iš agresyvių šunų

aš ir kur žinau meilumo įsikūnijimas ir su mažais vaikais ir su kitas gyvūnais draugauja, ir kiek skaičiau, domėjausi visi atsiliepimai geri, kad draugiški, mieli, prieraišus, ir net pačioje Anglijoje labai paplite gal penktoje vietoje pagal skaičių, čia ne nuo veislės manau priklauso koks gyvūnas, o nuo šeimininko, kaip bus auklėjimas.
o dėl kitos veislės aš nusileisčiau ir laikyčiau kita nors noriu šio veislės, bet maniškis užsispyręs pasakė arba anglų stafordšyro bulterjeras arba jokio
as domejausi viskuom, leidimais, kad visa seima nera teista, neirasyti psichineje , kad butina lankyti kursus, musu seimoje visi jau suauge, auginom ne vena suni, kursus buciau lankiusi as ir mano jaunesnis sunus-jam 18 metu, sio suns isigijimas priligintas ginklo isigijimui, bet kada pasakiau, kad gyvename bute, amen-negalima, turite nama, taip , galima gauti visus dokumentus ir galite laikyti,
sio suns isigijimui pritare visa seima, zinojom visuomenes poziuri i sia veisle, zinojom, kad yra pavojingu sunus sarase, daug skaiteme, buvome ne vienoje parodoje, buvome viename veislyne, taigi, rinkomes labai atsakingai,
sunus dabar juokauja-pasistaysiu nama ir turesiu si suni
Papildyta:
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2015 02 01, 07:22)
Man atrodo jio nera Sarase,bet bute ir jei jus naujiokas se veisle nepatariu ------si veisle is gimines ;;saltu ginklu;; priskiremu sunu

Jei norit ramiai gyventi ,be konfliktu ir be problemu yra daug kitu veisliu -----nu prancuzu buldogas,brabanto grifonas,mittelsnauceriai...........Adekvatines ,nuspejiamos veislles

Ir dar daug daug......visokiu.
jusu pasiulytos veisles labai skiriasi temperamentu, pireziura ir kitais dalykais,
seima visu pirma turi zinoti kokie jie patys yra, megsta judru gyvenimo buda ar daugiau ramesni, o
turi priemestyje ar kaime nama, juk erdve reikalinga kai kurioms veislems,
nei vienas suo nera nuspejamas, jei seiminkas neturi elementariu ziniu suns prieziurai ir auklejimui,
jei jam dresura-niekis, tipo as viska zinau ir viska moku,
gal per astriai parasiau, bet tai mano nuomone