Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ksida @ 2008 10 02, 14:06)
niu jau aciu uz patarimus, einu ziuret savo gelytes, bet kazkaip vis dar nedrasu jos persodint, kazkaip atrodo, kad nesusitvarkysiu su saknim  unsure.gif

su persodinimias ir man kazko nesekas doh.gif

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 02, 14:11)
Matyt, kol persodinėjau gėlytę, mano jaunimas pasirūpino tvarka spintoje, ir dar mūsų lovos čiužinį susisino  doh.gif

o man dicki atveze is darzo ir vel triedzianti doh.gif nu kuo juos ten maitina, kad tas triedzia kai tik darze pabuna doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 14:12)
vat ir aš galvoju, gal nereikia man tų vaikų unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu o ka veiksi be vaiku g.gif juk vien tik su orchem liudna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 02, 15:06)

a aš iškart suaugusį pasiimsiu biggrin.gif dabar madinga biggrin.gif
Atsakyti
Senukuose esu nusiziurejus viena orchyte. Ale vis atsilaikau. Tuoj neliks jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 11:12)
vat ir aš galvoju, gal nereikia man tų vaikų unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pas mane irgi tokios pacios mintys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 15:13)

Ot liuks atsakymas thumbup.gif Reiks man taip atsakinet visoms apsivaikavusioms ir spaudima darancioms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 02, 12:06)

galima koki triusiuka nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 02, 15:21)
Senukuose esu nusiziurejus viena orchyte. Ale vis atsilaikau. Tuoj neliks jos  doh.gif

pirk nieko nelaukus!!! nėr čia ko laikytis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 02, 15:24)
galima koki triusiuka nusipirkt  lotuliukas.gif

nu juk ne visai viena bučiau, gi MB tuoj prisieks, kad visą gyvenimą bus su manim ax.gif
Papildyta:
ai dar katę turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 14:26)

nu juk ne visai viena bučiau, gi MB tuoj prisieks, kad visą gyvenimą bus su manim ax.gif
Papildyta:
ai dar katę turiu rolleyes.gif

Aga ,mano draugė irgi taip kalbėjo,dydelė katinu mėgėja buvo.O daba 3 pametinukus augina ir sako kad čia da nepabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 01, 19:23)
siandien musų akropoly buvau, tai buvo ale svyrančių orchių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jos nenatraliai nusvirusios, o jas prie metalinių strypukų priviniojo ir nuleistos yra, tokios jos yra nusvirusios... doh.gif  kažkada ir ermitaže buvau mačiusi tai jos prie nestosos vielos priiristos ir nuleistos, tiks jas padeda aukstai ir kazkaip nuleidzia vat ax.gif
Va kindos tai atrodo naturaliai nusvirusi, bet tokių turbut labai retai galima atrast... rolleyes.gif

buvau ir aš vakar (treč.) Maximoj, mačiau jas, bet man tai kažkaip negražiai labai pasirodė schmoll.gif tie žiedkočiai vargšai atrodo įkalinti su tom vielom doh.gif atrodo nutruks, gal nebent poto gražu, kai juos nuimi, ar išvis reikia nuimt? su tom vielom tai man kaip kokios "orchidėjos su geležine kauke" blink.gif

vakar persodinau dvi savo orches, kurios nuo pirkimo žydi, neištvėriau, reikėjo man pamatyt kas vazonike dedas biggrin.gif nes pas viena iš po apačios lindo nudžiūvusi šaknis, bijojau, kad viduj nepūtų, radau po to vieną įtartina šaknį, be to niekaip negalėjau atgal sugrūst jų visų į vazoną doh.gif tai buvo panika užpuolus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 15:13)

O as labai noriu, bet nusprendem gal kita rudeni bandyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 10 02, 15:37)
vakar persodinau dvi savo orches, kurios nuo pirkimo žydi, neištvėriau, reikėjo man pamatyt kas vazonike dedas  biggrin.gif  nes pas viena iš po apačios lindo nudžiūvusi šaknis, bijojau, kad viduj nepūtų, radau po to vieną įtartina šaknį, be to niekaip negalėjau atgal sugrūst jų visų į vazoną  doh.gif  tai buvo panika užpuolus  biggrin.gif

tuoj mano dėmėtoji nužydės ir irgi reiks pažiūrėt kas ten viduj ir persodint g.gif oi kaip nelaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 02, 15:26)
pirk nieko nelaukus!!! nėr čia ko laikytis bigsmile.gif

Tai, kad jau 2 kartus ejau pirkt ir atsilaikiau. Trecia karta arba jos nebus, arba neatsilaikysiu doh.gif
Atsakyti