Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Rena, merga klausia, ar gavai siuntinuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 09:23)
na jei tik profilaktiskai varai, tai apliek ir vsio g.gif

QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 03, 09:49)
Aš lieju,o purkšti nepurškiu,nes mažas vaikas namie gali paiimti už lapų ir panašiai blink.gif
Papildyta:
Čia Pyragiukės arba Gaurės reikia prašyti,aš į Marijampolę nevažinėjų kasdien blush2.gif

aisku, vadinas tik apliesiu 4u.gif

tai teks nufotkint siand, jei dar nebus kas jos nugriebes doh.gif o kazi neismes is makses po tos fotosesijos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 03, 13:38)
Rena, merga klausia, ar gavai siuntinuką? g.gif

aha, gavau, padekas suras, kai pasijungs

vsio varau, vaikas kazka rankytei pasidare doh.gif varom pas chirurgus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 03, 13:59)
vsio varau, vaikas kazka rankytei pasidare doh.gif varom pas chirurgus verysad.gif

Sėkmės unsure.gif
Atsakyti

Ok. drinks_cheers.gif

Sėkmės dideliausios. unsure.gif
Atsakyti

4u.gif tavo vaikiukui, kad neliūdėtų
Atsakyti
labas visoms 4u.gif Paklaust noreciau del karsto duso, ar dendrobium rusiai tinka karsta dusa padaryti? Ji pas mane dar tik trys dienos, jei tinka tai po kiek laiko ji padaryti. Ir kada reiketu patresti?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 10 03, 14:22)
labas visoms  4u.gif  Paklaust noreciau del karsto duso, ar dendrobium rusiai tinka karsta dusa padaryti? Ji pas mane dar tik trys dienos, jei tinka tai po kiek laiko ji padaryti. Ir kada reiketu patresti?

man atrodo merginos dušina visas kartu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 02, 15:40)
Tai, kad jau 2 kartus ejau pirkt ir atsilaikiau. Trecia karta arba jos nebus, arba neatsilaikysiu  doh.gif

Nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 03, 14:51)
Nusipirkau  doh.gif

ką?
Atsakyti
Na ką, fotkinti tai nelėksiu, bet buvau šiandien, tai dar stovi. Aš tik dendriką pasidovanojau - toks nebrangus ir toks neblogas su kokiais 5 žiedynais, iš kurių tik vienas žydi, kiti dar pumpuriukai. O seilei pavarvinti, pasiskolinau vieną fotkę iš RS, tikiuosi nesupyks 4u.gif . marijampolėje ta didesnė yra tik spalva labai jau graži bordinė tokia.

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 10 03, 14:51)
Nusipirkau  doh.gif

Rodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 03, 11:51)
Nusipirkau  doh.gif

laukiam irodymu ax.gif
Atsakyti