Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 09 29, 17:12)
Iš tokio kaip porolonas? Ar apie ką tu čia?

Ne kaip porolonas, o kaip iš cigarečių filtrų ta ale vata. doh.gif Nedaug jos, bet yra per visą vazoną gal kokių 20-25 gabaliukai. Gal čia juos deda, kad transportuojant drėgmė neišgaruotų? g.gif

Merga, o žydinčios persodinėti tikrai nenoriu. schmoll.gif Baigs žydėti - tada persodinsiu. ax.gif
Atsakyti
Na va kokia kompozisiją padariau,iš savo nulaužto žiedkočio,dar pora šakelių kitos orchytės,kito augaliuko,oazės turiu,ir štai ax.gif

Pavadinau "Antrasis pavasaris" smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 17:41)
Na va kokia kompozisiją padariau,iš savo nulaužto žiedkočio,dar pora šakelių kitos orchytės,kito augaliuko,oazės turiu,ir štai ax.gif

user posted image

Na labai gražu mamyte23, už tai 4u.gif Pagalvojau, kad už tokią kompoziciją, tai kokiam gėlių salone, ojojoi kokius pinigėlius suplotum mirksiukas.gif
Atsakyti
Registruojuos, aciu Renute uz namucius!!
Kokia kuribinga mamyte23!! labai grazu smile.gif
Tina, labai grazus kelioniu ispudziai 4u.gif o gal pasakytum ir kaip ta daina vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 29 rugsėjo 2008 - 16:53
Nu jau mano orchytės tai mane stebina dar 1 (vyro dovanota,viena iš pirmųjų)po ilgos pertraukos leidžia žiedkotį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai jau 3 laukiu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Ačiū merginos,aš tą patį pagalvojau,kad net mokslų nereikia baigt,o už elementarę kompoziciją lupa pinigėlį rolleyes.gif Na aš truputuką esu prie meno tai ir gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Tai va,pasigirsiu. Parveze tevai vakar oncidiuma smile.gif Tik neaisku kokia spalva. As taip noriu geltono smile.gif
Atsakyti
Naujoke esu, tai pasizioplinesiu... blush2.gif
Ka reik daryt, norint orchideja prazydint?
Pirkau nukainota tikriausiai Cambria be ziedu, tai nezinau nei kaip seniai zydejusi, nei kas atsitiko: ar tiesiog perzydejo, ar nulauze kas.
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 14:41)

nu fantastika wub.gif tikras grozis thumbup.gif saunuole mamyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 09 29, 18:03)
Naujoke esu, tai pasizioplinesiu...  blush2.gif
Ka reik daryt, norint orchideja prazydint?
Pirkau nukainota tikriausiai Cambria be ziedu, tai nezinau nei kaip seniai zydejusi, nei kas atsitiko: ar tiesiog perzydejo, ar nulauze kas.

Na pirmiausia tai padaryčiau šaknų reviziją,persodinčiau į šviežią substratą,jeigu nėra puvinio tai padušinčiau(jeigu pas tave šilta),na o paskui tai kaip ir visas kitas,laistyti,tręšti,laikyti ant pietinės palangės(žiemos laike),o pavasarį išnešti į lauką,ir per vasarą ten laikyti(rytų pusėj).
Na maniškei tai suveikė,ir džiaugiuosi,nepilnai,po metų ji man vėl sužydo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 29, 18:08)
nu fantastika  wub.gif  tikras grozis thumbup.gif  saunuole mamyte  drinks_cheers.gif

Ačiū ačiū,smagu girdėti ir kraštietės tokius žodžius blush2.gif

P.S.čia ne į temą,ryt atvažiuoju į Marijampolę,gal ko reikia ax.gif
Atsakyti
Aciu. 4u.gif
Jau persodinau, bet dabar galvoju, kad gal vazona per dideli isrinkau, nes pirma tokiam mazyciam suspausta buvo, o dabar gerokai didesni paemiau. Bet namie kol kas vesoka, tai gal ir nereikia jos prievartaut - tegu sau stovi.
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 29, 15:12)
Ačiū ačiū,smagu girdėti ir kraštietės tokius žodžius blush2.gif

P.S.čia ne į temą,ryt atvažiuoju į Marijampolę,gal ko reikia ax.gif

kad zinok nieko kolkas nereikia, substrato turiu per akis, vazoniku irgi. bet kai reiks tai kreipsiuos mirksiukas.gif ziuriu tavo gelytem ziedstiebiu auginimo metas thumbup.gif visos beveik augina, tik ta viena nabagele vargsiuke g.gif
o maniske nei viena nezydi, tai dabar uzsimaniau miniuko blush2.gif arba geltono faliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 09 29, 18:14)
Aciu.  4u.gif
Jau persodinau, bet dabar galvoju, kad gal vazona per dideli isrinkau, nes pirma tokiam mazyciam suspausta buvo, o dabar gerokai didesni paemiau. Bet namie kol kas vesoka, tai gal ir nereikia jos prievartaut - tegu sau stovi.

Tai dabar lai adaptuojasi,o kaip pradės rodyti kokius nors gyvybės ženklus (naujus auginius) tai tada pradėk gausiau lieti ir tręšti mirksiukas.gif Su laistymu atsargiai jeigu pas jus vėsu
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 29, 18:18)
kad zinok nieko kolkas nereikia, substrato turiu per akis, vazoniku irgi. bet kai reiks tai kreipsiuos  mirksiukas.gif ziuriu tavo gelytem ziedstiebiu auginimo metas  thumbup.gif visos beveik augina, tik ta viena nabagele vargsiuke  g.gif
o maniske nei viena nezydi, tai dabar uzsimaniau miniuko  blush2.gif arba geltono faliko  ax.gif

Aš tą kur parduodu(kur avatare) yra pusiau mini,net galiu įkelti fotkę palyginimui smile.gif
Atsakyti