Įkraunama...
Įkraunama...

Desertiniai suši

QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 21, 16:32)
Nu vo,super labai dziaugiuosi smile.gif zinau ir dar viena receptuka desertinio sushi,tik ten kiek sudetingesnis,nes reikia japoniska blyneli kepti ;>

Ta nuotraukele ankstesnej zinutej neatsidaro schmoll.gif .
O siaip tai aciu, reiks bandyt 4u.gif O tos japoniskos saldytos telos yra pirkti, tai gal nelabai sudetinga? g.gif
Atsakyti
Tai toj nuotraukoj tsg parodyta mazdaug kokios formos turi buti ryziu mase padaryta t.y staciakampio forma mazdaug :} O japoniskas blynelis tai ne tas kur saldytu yra pirkti,o ji reikia daryti taip : isplakti kiausini,ideti cukraus pudros. Ir va stai toki ji ir kepti. Reiketu kepti kvadratinej keptuvej bet tikriausiai jos neturit,tai tiks ir apvali keptuve,bet po to iskepta,atvesinta blyneli reikia apipjaustyti kad butu staciakampio forma. Idaras : philadelphia tepamas surelis,kakava,cukraus puda. Viska ismaisot ir tepat sluoksni ant blynelio. Ir dedat perpjauta banana per puse dedat ant blynelio. Susukat roll`a ir apviniojat folijoj,apkamsot su folija kampus ir dedat i kamer kuriam laikui kol biski igaus standumo,kad butu imanoma pjaustyti (((: Skanaus!
Atsakyti
šiandien ir aš bandysiu pasitelkusi fantaziją pasigaminti desertinių sušių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 09 10, 11:29)
šiandien ir aš bandysiu pasitelkusi fantaziją pasigaminti desertinių sušių  ax.gif

Būtinai papasakokit kaip sekėsi ir iš ko gaminot!! Ieškau ieškau informacijos, bet vis tiek nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
na aš tai bandysiu daryti mixą iš visų receptų, nusipirkau ryžių, kokosų pieno, drožlių vaisių ir šokolado. Bandysiu verdant į vandenį dėti kokosų pieno ir dar iš jo ir šokolado daryti padažą, o į vidų dėsiu vaisus, voliosiu drožlėse ir sezamo sėklose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 09 10, 15:11)
na aš tai bandysiu daryti mixą iš visų receptų, nusipirkau ryžių, kokosų pieno, drožlių vaisių ir šokolado. Bandysiu verdant į vandenį dėti kokosų pieno ir dar iš jo ir šokolado daryti padažą, o į vidų dėsiu vaisus, voliosiu drožlėse ir sezamo sėklose  mirksiukas.gif

Kaip pavyko? Prasome smulkiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
visiška nesėkmė doh.gif ryžiai nelipo be nori lapo, kaip aš įpratusi daryti, žodžiu viskas keliavo į šiukšlių dėžę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 09 24, 09:11)
visiška nesėkmė  doh.gif  ryžiai nelipo be nori lapo, kaip aš įpratusi daryti, žodžiu viskas keliavo į šiukšlių dėžę  lotuliukas.gif

Va į šitą klausimą ir man niekas neatsako - kaip juos pagaminus "sutvirtint" doh.gif
Atsakyti
o gal nuotraukyte siu sushi galetumete imesti? tikrai idomu g.gif
Atsakyti
Šiandien bevalgydama saldžius sušius Gan Bei'uj bandžiau išanalizuot kas vis tik ten per stebuklas biggrin.gif Vietoj nori lapo kažkoks šviešiai rožinis lapas, gal plonesnis negu noriai, bet kartu ir tvirtesnis.. ir žinoma saldus smile.gif Gaila, neiš drysau paklausti padavėjos kas ten per velnias biggrin.gif
Atsakyti
Saldūs sušiai dažniausiai vyniojami į sojos lakštus. Kiek žinau, japoniškai tie lakštai vadinasi mamenori, o angl. soy wrap. Ir būna jų įvairiausių spalvų - žalių, morkinių, rožinių, rusvų.
Kur jų gauti Lietuvoje - neįsivaizduoju, gal koks juos naudojantis restoranas parduotų g.gif bet pvz. ebay jų tikrai yra. Pati dar nesisiunčiau, tai nežinau ar kas nors į Lietuvą siunčia. Jei vis tik susigundysiu, parašysiu kaip sekėsi.

Beje, panaršius i-nete galima rast ir tikrų šedevrų. Pvz. sušių suvyniotų į šokolado lakštus, bet man čia jau aukštoji matematika, neįsivaizduoju kaip tai padaro blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti