Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

Cute, kurioje grupėje 23 vaikai?

QUOTE(laizanika @ 2008 11 23, 15:41)

Nu va,ir islindo yla is maiso, 23 vaikai ne taip jau toli nuo 25  doh.gif  Man asmeniskai irgi nebutu tai tragedija, bet kad 1.[b]erza[/b] 2.cia galejo leiti ranka nukirsti, kad Atzalynas tikrai neperpildytas ir jos drauges jai sake kad kitos grupes irgi neperpildytos  doh.gif As tikrai pasijauciau kaip kokia pletku nesiotoja persakiusi savo gydytojos zodzius, o pasirodo juose yra daug tiesos  g.gif

3.Gali buti kad direktore paprase paremti spec.saskaita darzeliui, bet gi yra seimu kurioms ir mokestis uz vaika darzelyje yra gan sunki nasta, o kokia dar spec. parama  doh.gif Cia pamenu net buvo pasisakymas kad direktore pareikalavo 2% pervedimo darzeliui tada priimsianti  doh.gif Viena pazystama su mumis taip pasiilge, ji vieno ne Klaipedos darzelio vedeja, o jos anuke (musu su vyru kriksto dukra) lanko jos darzely, tai ji sviesiai tiesiai mums sako 4.kumai turi rupintis vaiku ir privalo pervesti savo 2% blink.gif  Pervedem - bet buvau sokiruota tokiu sazines grauzimu blink.gif

1. Toks asmuo net nedalyvavo pokalbyje.

2. Kuriame poste "galėjo leisti nukirsti ranką"?

3. Parama yra neprivaloma.

4. Teisingai pasakė. Kas čia baisaus?
Atsakyti
Ir vel del tu 2 proc. doh.gif nesuprantu, kodel zmonems ju gaila, juk ne is jusu kisenes praso ax.gif
Atsakyti
Darosi ir ši tema juokinga lotuliukas.gif

laizanka, ta direktorė mano manymu tikrai chamavota schmoll.gif galima pagalvoti, kad tas vaikas tėvų neturi, o ir jūs patys savo neturit

Parama darželiui ax.gif juk ne direktorėms į kišenę, o pačių vaikams mirksiukas.gif o kad čia kalba, esą galima premijas pasidaryti, tai mirk iš juoko iki tokio lygio nusiristi ir taip kalbėti, tai VBS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 11 24, 11:02)
Ir vel del tu 2 proc.  doh.gif  nesuprantu, kodel zmonems ju gaila, juk ne is jusu kisenes praso  ax.gif

nu bet reikia turėt bendravimo kultūros šiuo klausimu direktorei- .....
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 11 24, 00:06)
Cute, kurioje grupėje 23 vaikai?
1. Toks asmuo net nedalyvavo pokalbyje.

2. Kuriame poste "galėjo leisti nukirsti ranką"?

3. Parama yra neprivaloma.

4. Teisingai pasakė. Kas čia baisaus?

1. Atsiprasau, dvi raides sukeiciau, o rodos tikra pavarde iskraipiau doh.gif

2. Prasome, sitame poste:

QUOTE(ezra @ 2008 11 15, 00:55)
Grupės niekaip negali būti perpildytos, o ir nėra, nes vaikų grupėje negali būti daugiau nei lovų ir spintelių.

Kaip paaiskejo ir gali ir yra mirksiukas.gif

3. Taip, neprivaloma, bet jeigu sako kuomet ja duosi tai tavo vaikas lankys, o jeigu neduosi - neliks vietu, tai kazin ar tai neprivaloma mirksiukas.gif

4. Teisingai pasake? Toks vaizdas kad rupestis savo kriksto vaiku yra tik tie 2% doh.gif Baisu, kad ji pareikalavo ju doh.gif Man ju negaila, taciau as pati sprendziu kam juos pervesti doh.gif Jeigu taip teisingai pasake, kodel kilo tokia diskusija ir pasipiktinimas kai viena mamyte paprase, jog direktore pareikalo 2% jeigu ju vaikas lankys ta darzely blink.gif O tai jai gaila 2% darzeliui kury lankys jos vaikas, tai ji taip iseina nesirupina savo vaiku doh.gif

Man asmeniskai yra priimtina parama darzeliui, as galiu ja moketi ir man negaila, taciau as pati nusprendzxiu kada, kiek ir kokia forma: zaislai, pinigai, 2% ir pan. Taciau kai tiesiogiai leidzia suprasti kad tavo pinigai pakeis situacija schmoll.gif

Ir apskirtai as linkusi baigti sias asmenines diskusijas 4u.gif
Dziaugiusoi kad mano vaikas pripranta dabartiniame darzelyje, nors ir atsiliepimai apie darzely nekokie. Mums jame patinka. Siandien labai netiketai teko pasilikti pietu miego ir sekesi tiesiog puikiai. Uzmiegant paverksleno, bet aukletoja pagloste galvyte ir uzmigo. Ismiegojo net 2 h bigsmile.gif Atvaziavauu pasiimti po 2h sakau rasiu senai pabudusy, o jis tik tik buvo pabudes,vartesi loveleje ir visiskai neverke manes nerandes prabudes thumbup.gif Manau kad taipuikia pradzia pietu miego perkelimui i darzely 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gėlėta @ 2008 11 24, 14:43)
Darosi ir ši tema juokinga  lotuliukas.gif

laizanka, ta direktorė mano manymu tikrai chamavota  schmoll.gif galima pagalvoti, kad tas vaikas tėvų neturi, o ir jūs patys savo neturit

Parama darželiui  ax.gif juk ne direktorėms į kišenę, o pačių vaikams  mirksiukas.gif o kad čia kalba, esą galima premijas pasidaryti, tai mirk iš juoko iki tokio lygio nusiristi ir taip kalbėti, tai VBS  lotuliukas.gif

As tai priemiau vos ne asmeniskai, galima pagalvoti kad mes nepakankamai rupinames kriksto dukra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 11 24, 23:57)
1. Atsiprasau, dvi raides sukeiciau, o rodos tikra pavarde iskraipiau  doh.gif

2. Prasome, sitame poste:
Kaip paaiskejo ir gali ir yra  mirksiukas.gif

3. Taip, neprivaloma, bet jeigu sako kuomet ja duosi tai tavo vaikas lankys, o jeigu neduosi - neliks vietu, tai kazin ar tai neprivaloma  mirksiukas.gif

4. Teisingai pasake? Toks vaizdas kad rupestis savo kriksto vaiku yra tik tie 2%  doh.gif Baisu, kad ji pareikalavo ju  doh.gif Man ju negaila, taciau as pati sprendziu kam juos pervesti  doh.gif Jeigu taip teisingai pasake, kodel kilo tokia diskusija ir pasipiktinimas kai viena mamyte paprase, jog direktore pareikalo 2% jeigu ju vaikas lankys ta darzely  blink.gif  O tai jai gaila 2% darzeliui kury lankys jos vaikas, tai ji taip iseina nesirupina savo vaiku  doh.gif
Man asmeniskai yra priimtina parama darzeliui, as galiu ja moketi ir man negaila, taciau as pati nusprendzxiu kada, kiek ir kokia forma: zaislai, pinigai, 2% ir pan.  Taciau kai tiesiogiai leidzia suprasti kad tavo pinigai pakeis situacija  schmoll.gif

5. Ir apskirtai as linkusi baigti sias asmenines diskusijas  4u.gif

6. Dziaugiusoi kad mano vaikas pripranta dabartiniame darzelyje, nors ir atsiliepimai apie darzely nekokie. Mums jame patinka. Siandien labai netiketai teko pasilikti pietu miego ir sekesi tiesiog puikiai. Uzmiegant paverksleno, bet aukletoja pagloste galvyte ir uzmigo. Ismiegojo net 2 h  bigsmile.gif  Atvaziavauu pasiimti po 2h sakau rasiu senai pabudusy, o jis tik tik buvo pabudes,vartesi loveleje ir visiskai neverke manes nerandes prabudes  thumbup.gif Manau kad taipuikia pradzia pietu miego perkelimui i darzely  4u.gif

1. Tai kad labai didelis skirtumas sukeitus dvi raides. 4u.gif

2. Apie rankos nukirtimą net kalbos nebuvo.

3. Tokiu atveju "privaloma". doh.gif

4. o jeigu nelankys? "Neliks" jam vietų?

5. drinks_cheers.gif

6. Labai džaiugiuosi, kad už jus abu, nes mamai labai svarbu, kad jos mažyliui ši adaptacija būtų kuo lengvesnė. 4u.gif
Atsakyti
pirma vaika vedziau i ''svirpliuka'' .visi stebelosi kaip be pakisukiu gavom vieta .o man nepatiko . antraji vedam i ''radasteli''. jie tokie tautiniai . man patinka . priklauso nuo dirbanciu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 11 24, 23:03)
Dziaugiusoi kad mano vaikas pripranta dabartiniame darzelyje, nors ir atsiliepimai apie darzely nekokie. Mums jame patinka. Siandien labai netiketai teko pasilikti pietu miego ir sekesi tiesiog puikiai. Uzmiegant paverksleno, bet aukletoja pagloste galvyte ir uzmigo. Ismiegojo net 2 h  bigsmile.gif  Atvaziavauu pasiimti po 2h sakau rasiu senai pabudusy, o jis tik tik buvo pabudes,vartesi loveleje ir visiskai neverke manes nerandes prabudes  thumbup.gif Manau kad taipuikia pradzia pietu miego perkelimui i darzely  4u.gif

Dziaugiuosi del Jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 11 24, 12:02)
Ir vel del tu 2 proc.  doh.gif  nesuprantu, kodel zmonems ju gaila, juk ne is jusu kisenes praso  ax.gif

Man tai negaila tų 2proc. mes abu su vyru juos skiriame darželiui. smile.gif
Atsakyti
kai dirbau ir krikšto vaikas ėjo į darželį visad duodavau tuos 2proc...o mb krikšto dukrai į m-klą 4u.gif ...dbr va mūsų dukriuko direktorė nė žodžiu apie pinigus nekalba schmoll.gif , auklėtojos jokių rinkliavų nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 11 25, 00:07)
Labai džaiugiuosi, kad už jus abu, nes mamai labai svarbu, kad jos mažyliui ši adaptacija būtų kuo lengvesnė. 4u.gif

Aciu blush2.gif Zinai, adaptacija atiduodant toky maza pipira i valdiska istaiga dar turbut reikalinga ir mamai blush2.gif As dziaugiuosi - mes ta adaptacija abu iveikem sekmingai thumbup.gif

Siandien miegojom antra karta, 15h nuvaziavus dar radau ji lovytej. Man pasirode jis nusiverkes, bet aukletoja sake pabudes visai neverke. Silta labai grupeje, toks visas susiles buvo issigandau kad jau susirgom - na bet tfu tfu tfu be jau savaitgaly uzpuolusios slogos nieko daugiau, temperaturos nera bigsmile.gif Bet profilaktiniu vaistu vistiek pripirkau blush2.gif

QUOTE(laumele @ 2008 11 25, 00:39)
pirma vaika vedziau i ''svirpliuka''  .visi stebelosi kaip be pakisukiu gavom vieta .o man nepatiko . antraji vedam i ''radasteli''. jie tokie tautiniai . man patinka . priklauso nuo dirbanciu zmoniu.

Kiek susiduriau direktore labai neigiamai Svirpliuke ziuri i mazuciu vaikuciu vedima i darzely,pas ju lopselinuku grupes nuo 1,5 metu ir tai kaip man pasake-jie dar tokie maziukai. Mes zadam i Svirpliuka pereiti nuo rugsejo, bet jeigu labai priprasim dabartiniame darzelyje manau kad gal net ir liksim, tik mus Svirpliukas patogiau. Radastele lanko draugu vienmete mergaite, aisku ci anuo vaiko priklauso bet ji labai serga, todel paeina savaite dvi ir vel namuose, nors paciu darzeliu nesiskundzia, aukletojom irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 11 25, 19:34)
kai dirbau ir krikšto vaikas ėjo į darželį visad duodavau tuos 2proc...o mb krikšto dukrai į m-klą  4u.gif ...dbr va mūsų dukriuko direktorė nė žodžiu apie pinigus nekalba  schmoll.gif  , auklėtojos jokių rinkliavų nedaro  g.gif

Pavasari visada as pati paklausiu ar nereikia 2 proc.
Atsakyti