QUOTE(wild @ 2009 02 15, 21:30)
Labai skanus buvo tortas su varškės kremu. Persikiniam sluoksny būtinai reikia dėl atskirų gabaliukų, kaip ir nurodyta recepte (aš nedėjau), nes nesijaučia beveik blenderiuoto konservuoto persiko skonio. Sonatina rašė, kad kremas jai pasirodė rūgštokas. Prieš dėdama želatiną paragavusi irgi taip pamaniau, bet kai sustingo, skonis niveliavosi ir būtent to rūgštumo ir pritrūko.
Ooo..! Koks grazus torciukas, kaip skaniai atrodo!!!

As irgi vis laukiu progos ji pagaminti. Tai dabar jei kiltu klausimu, turiu i ka kreiptis
Is karto noriu paklausti: kokio dydzio buvo forma? Su kokia varske darei (jei kaip ir Sonatina, tai kur ja rast, as ir HyperRimi ir Akropolio Maximoje vis ieskau, nu nerandu)? Ir dar vienas klausimelis

Kai ruosei biskvita, tai reikia sausus produktus sumaisyti su kiausiniu mase ir atsargiai ismaisyti. Ar nesigavo gumuliuku sumaisius siuos produktus?
Aciu uz atsakymus