Įkraunama...
Įkraunama...

Raudondvario mamytes...

Laba
Ar yra mamu kuriu vaikuciai siemet prades pirma klase Raudondvaryje lankyti? as apmastymuose, del mokytojos ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2012 01 12, 17:32)
Laba
Ar yra mamu kuriu vaikuciai siemet prades pirma klase Raudondvaryje lankyti? as apmastymuose, del mokytojos ir panasiai.

Labas. Maniskis bus pirmokas. Siandien kaip tik parasiau prasyma, bet mokytojos nesirinkau, nepazistu nei vienos. O ir pasiklausinet nelabai turiu pas ka. Sako, abi ketvirtokus isleidziancios mokytojos neblogos, o kaip is tikruju tai neaisku. O jus ten ir priesmokykline lankot? Gal grupiokai? biggrin.gif
Atsakyti
Aha, lanko priesmokykline, nors taip nepavadinciau, toj grupej 7 priesmokyklinukai, kiti mazesni, misri grupe doh.gif Bent jau butu broli i ta pacia grupe paeme, lengvesne adaptacija butu buvusi mad.gif
Del mokytojos - as irgi nieko nezinau, tiesa pasakius noreciau susipazinti, pamatyti kas per zmones. O siaip kiek jau truputi girdejau, viena yra labiau pageidaujama. Zodziu, as kol kas nieko nerasiau irgi, nes nezinau, bet noreciau, kad bent vel nepatektu i visu nauju vaiku buri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KreKre: 12 sausio 2012 - 21:20
QUOTE(KreKre @ 2012 01 12, 22:16)
Aha, lanko priesmokykline, nors taip nepavadinciau, toj grupej 7 priesmokyklinukai, kiti mazesni, misri grupe  doh.gif  Bent jau butu broli i ta pacia grupe paeme, lengvesne adaptacija butu buvusi  mad.gif
Del mokytojos - as irgi nieko nezinau, tiesa pasakius noreciau susipazinti, pamatyti kas per zmones. O siaip kiek jau truputi girdejau, viena yra labiau pageidaujama. Zodziu, as kol kas nieko nerasiau irgi, nes nezinau, bet noreciau, kad bent vel nepatektu i visu nauju vaiku buri  unsure.gif

Kartais ne drugeliu grupe? Nes musu irgi misri skaitosi.
Mokytojas pamatyt ir as noreciau. Kartais jau nuojauta pasako zmogu pamacius tinka ar ne. Buna apie mokytoja labai geri atsiliepimai, o nesutampa biolaukai ir nors tu pasiusk, kaip netinka.
Direktore sake balandzio menesi jau bus busimu pirmoku susirinkimai, bet tada jau bus suformuotos klases ir kazin ar keist ka nors noresi. Ir dar kaip tycia nesutinku dabar jokiu savo grupes mamu, pasiklausineciau kokia mokytoja renkasi.
Atsakyti
As nezinau kokia grupe, bet tikriausiai drugeliu, ten ant duru neparasyta, salia yra pauksciuku ar pauksteliu, nzn, ten mano sunus eina. Kadangi yra pilna priesmokyklinuku grupe, tai manau logiskai turetu juos i viena klase pagrinde sukelti, na bent jau man taip atrodo. O siaip sake i tevu pageidavimus atsizvelgia.
Tai va, kad norisi pamatyti ir pabendrauti nors kelias minutes pries nusprendziant. Tik man idomu kaip sutalpins visus i dvi klases, dar yra kito darzelio prismokyklinukai, o dar is namu ateinanciu tikriausiai bus.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2012 01 13, 10:50)
As nezinau kokia grupe, bet tikriausiai drugeliu, ten ant duru neparasyta, salia yra pauksciuku ar pauksteliu, nzn, ten mano sunus eina. Kadangi yra pilna priesmokyklinuku grupe, tai manau logiskai turetu juos i viena klase pagrinde sukelti, na bent jau man taip atrodo. O siaip sake i tevu pageidavimus atsizvelgia.
Tai va, kad norisi pamatyti ir pabendrauti nors kelias minutes pries nusprendziant. Tik man idomu kaip sutalpins visus i dvi klases, dar yra kito darzelio prismokyklinukai, o dar is namu ateinanciu tikriausiai bus.

Tai musiskiai grupiokai vadinasi ax.gif Tai reikia atsirinkt dabar kuris biggrin.gif Turetu but nesunku, berniukai tik 4. Maniskis Domantas mirksiukas.gif
O vaiku tai dar turetu but ir is miesto darzeliu, nes daug tevu vezioja i Vilijampoles, Silainiu darzelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 13 sausio 2012 - 10:04
Mano Ugne smile.gif Nors kaip supratau, ten yra dar viena smile.gif
As ten kaip i gaisra atlekiu, nes kita turiu is salia esancios grupes pasiimti, ir dar dazniausiai maziukas masinoj vienas laukia, tai begom tik, nespeju nei su aukletojom normaliai pasneket, nei susipazint su kuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KreKre: 13 sausio 2012 - 10:12
&joy, pas kokia mokytoja Domantas pateko?
Siandien vyras buvo pas direktore, sake, kad mokytojos rinktis negalima cool.gif na..., nesvarbu. Yra dvi klases po 24 mokinius. Aisku, reikejo paciai nuvaryt, nes noriu zinot koks berniuku mergaiciu skaicius klasese, ar su ja pateko nors vienas vaikas is jos grupes. Zodziu niekas neaisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KreKre: 24 vasario 2012 - 13:20
Nieko nezinau dar, neprisimenu jau kada darzely buvau, tai salciai, tai atostogos. Kita savaite reiks uzeit pasiklaust. o pas kokia jusiske pateko?
Atsakyti
Pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mamtes smile.gif
Noriu del pirmoku pasisakyti smile.gif Maniskis dabar pirmokas, mokytojos tipo rinktis ngalima, bet ant prasymo buvo galima piestuku parasyt pas kokia noretum ir praktiskai visi papuole kur norejo, o rugsejo 1 dar ir persirase keli vaikai smile.gif Taip kad ramiai, o del klasiu, tai pvz dabar yra 3 pirmos klases, matyt formuoja priklausomai nuo norinciu vaiku skaiciaus g.gif Apie mokytojas deje nieko patart negaliu sad.gif
Atsakyti
sveikos Raudondvario mamytes,tik dbr prisiregistravau supermama.Esam taip pat is Raudondvario,cia gyvenu nuo pat savo gimimo,tai kaip ir senbuve esu smile.gif smagu butu susipazinti su kitom mamom,kuriu dar nepazystam,ir su ju vaikuciais smile.gif
Atsakyti