Apie balandėlius 
 Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Owly @ 2008 10 15, 15:59)
Apie balandėlius 
 Man patinka tik troškinti, nei kiek nekepinti, nei prieš, nei po, nei ten į jokius miltus nemirkyti  
                Owly tiek rašiau rašiau, o mano žinutę tuo pačiu ištrynė  
 , nu neberašysiu daugiau  
 su visom kitom ne į temą  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
                Ateinu su spageciais  
  Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus  
 ), apkepiau, tada ipyliau truputi vandens ir pomidoru pastos skiestos su vandeniu. Na ir troskinau ant silpnos ugnies. O prieskoniai tai pipiras, druska, mesos prieskoniai, bazilikas.

Ir uzbarsciau tarkuotu suriu

Opapa...o lekstes tai nenuvaliau
  Nu niekaip nemoku graziai spageciu idet, kad lekstes neuzkabintu jie man ir neisterliotu  
  
  Nu, bet skonis nuo to nesuprastejo  
 
                
                                    
                
                
                
            
Ir uzbarsciau tarkuotu suriu

Opapa...o lekstes tai nenuvaliau
                Eileitija, niam 
  net garuojantis niam 
  Mėgstu makaronus su tokiais padažiukais  
 
O ten tą geltoną tekstą trink
 Niekam nesakysiu  
  Jei būtum neparašius, net žiūrėjus į šonus nebūčiau, o kai perskaičiau, ėmiau ieškot su padidinamuoju stiklu 
  
 
                
                                    
                
                
                
            O ten tą geltoną tekstą trink
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 18:05)
Ateinu su spageciais  
  Spageciai virti paprastu paprasciausiai (tik svarbu nepervirti!). Padazas: Susmulkinau svoguna, 4 cesnako skilteles, keptuveje istirpinau gabaliuka sviesto, sumeciau svoguna ir cesnaka, tada siaudeliais pjaustytas morkas. Truputi paskrudus ipyliau vandens, kad keptu, bet nesviltu svogunai. Truputi pakepus (apie pora minuciu) sudejau farsa (smulkinau mesa su blenderiu, tai kazko ji man susoko bekepant i gabaliukus  
 )
kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna
                mamka,kaip skaniai atrodo tavo zuvies kepsniukas,as jau vaisinuos 
                
                                    
                
                
                
            
                prie visų jūsų skonybių ir grožybių tik čeburėkai:
tešla: greitkratyje išplaku kefyrą, kiaušinį, druską ir supilu į miltus. Išminkau tešlą ir darau mėsytę: faršas, kefyras, prieskoniai ir svogūnai(aš sublenderiuoju, kad šeimyna nerastų
 ). Tada kočiojam tešlą, dedam įdarą ir lipdom čeburėkus.

moliūgų padažiukas su žuvyte
                
                                    
                
                
                
            tešla: greitkratyje išplaku kefyrą, kiaušinį, druską ir supilu į miltus. Išminkau tešlą ir darau mėsytę: faršas, kefyras, prieskoniai ir svogūnai(aš sublenderiuoju, kad šeimyna nerastų

moliūgų padažiukas su žuvyte
QUOTE(JoanaS @ 2008 10 15, 18:21)
kai sublenderiuoji mėsytę, ji labai "guiminė" pasidaro, aš tada kepinu atskirai vien tik faršą ir išskirstau su šakute smulkiai, nes kitaip lieka didesni gabaliukai, su mėsmale taip nebūna  
  
 labai apetitnai atrodo, sukirsčiau porciją nemirktelėjus  
Vat as mesmales neturiu, tai tenka blenderiuot.
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 15, 17:05)
kaip apetitnai atrodo, tokie garuojantys ir prie stalo kvieciantys
                Spageciai  
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            
    








