Dar norejau paklausti del tu pelyciu is kiausinio ar pats trynys isimtas ar paliktas
                Sveikutes 
 
Dar norejau paklausti del tu pelyciu is kiausinio ar pats trynys isimtas ar paliktas
 Dekui labai
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Dar norejau paklausti del tu pelyciu is kiausinio ar pats trynys isimtas ar paliktas
                Koki idara darote dazniausiai ir koksai skaniausias su lavasu buna?? 
                
                                    
                
                
                
            
                Sveikos, pasisėmiau idėjų iš Jūsų ir pagaminau svečiams tokių užkandukų:

Čia sumuštinių suktinukai su varškės sureliu su žalumynais, karšto rūkymo lašišos gabaliukais, kiniška salota ir plonyčiais agurko gabaliukais. Kiti su tepamu lydytu sūreliu, kalakutienos kumpeliu, salota, agurku. Taip pat yra su žąsų kepenėlių paštetu, salota ir agurku. LABAI skanu
Čia jie iš arčiau:

Taip pat dariau pomidorus įdarytus tokia mišraine: virti ryžiai, virtas kiaušinis, karšto rūkymo lašišos gabaliukai, sūris, majonezas ir česnakas. Mišrainės likučiais įdariau krabų lazdeles.

Taip pat dariau karštus sumuštinukus: pirkau nevisiškai iškeptą prancūzišką duonelę, pjausčiau ją riekutėm, aptepiau tokiu mišiniu: tarkuoti pievagrybiai, tarkuotas fermentinis sūris, spaustas česnakas, majonezas. Buvo taip skanu, kad net nufotografuoti nebeliko ko... (šių sumuštinukų idėja taip pat iš šios temos. AČIŪ!!!)
                
                
            Čia sumuštinių suktinukai su varškės sureliu su žalumynais, karšto rūkymo lašišos gabaliukais, kiniška salota ir plonyčiais agurko gabaliukais. Kiti su tepamu lydytu sūreliu, kalakutienos kumpeliu, salota, agurku. Taip pat yra su žąsų kepenėlių paštetu, salota ir agurku. LABAI skanu
Čia jie iš arčiau:
Taip pat dariau pomidorus įdarytus tokia mišraine: virti ryžiai, virtas kiaušinis, karšto rūkymo lašišos gabaliukai, sūris, majonezas ir česnakas. Mišrainės likučiais įdariau krabų lazdeles.
Taip pat dariau karštus sumuštinukus: pirkau nevisiškai iškeptą prancūzišką duonelę, pjausčiau ją riekutėm, aptepiau tokiu mišiniu: tarkuoti pievagrybiai, tarkuotas fermentinis sūris, spaustas česnakas, majonezas. Buvo taip skanu, kad net nufotografuoti nebeliko ko... (šių sumuštinukų idėja taip pat iš šios temos. AČIŪ!!!)
                paimciau ta 3-ia patiekaliuka..niammm 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(6663 @ 2008 12 06, 19:30)
Ar ne tik tavo idėją panaudojau...
                bliuske visaks labai skanu 
                
                                    
                
                
                
            
                Bliuske,atrodo labbbai skaniai,jūs esate Šaunuolė, 
 
Pažadinot,įdėjas gaminti.
                
                
            Pažadinot,įdėjas gaminti.
                sveikutes,
gera puse dienos praleidau kol perskaiciau sia tema ir prisirinkau ideju
   aciu jums  
 
o farsa apkepinta dedi ar zalia?
 
6663,
kur kalmarus skardinesi perki?
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            gera puse dienos praleidau kol perskaiciau sia tema ir prisirinkau ideju
QUOTE(mammka @ 2008 12 02, 10:47)
karėje-į sloksniuotą tešlą suvyniotas faršas,supjaustyta riekelėmis ir iškepta 
o farsa apkepinta dedi ar zalia?
6663,
kur kalmarus skardinesi perki?
SLUOKSNIUOTOS TESLOS PYRAGELIAI SU GRYBAIS
grybus, svogna ir sonine pakepinti ant sviesto, ideti siek tiek pomirodu padaro, majonezo ir pipiru, viska sumaisyti, kai atves iskloti mase sluoksniuotos teslos laksta, suvynioti, supjaustyti ziedeliais ir kepti orkaitej kol graziai paruduos
                
                    
                        
                                    
                QUOTE(Nerytė @ 2008 12 09, 17:52)
Labai ispudingai atrodo
    









