Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

Sveiki, aš neseniai konditerinį švirkštą su maišeliu ir 6 antgaliais nusipirkau Maximoje per išpardavimus. Kainavo 3,99 Lt. Pirmą kartą išbandžiau su morenginiu kremu, bet gal jis buvo per skystas, kad man kremas įpylus į maišelį imdavo bėgti pro antgalį.
Šiaip reikės mėginti sausainius gaminti, tai žiūrėsiu kaip tešlą jis priima biggrin.gif
Atsakyti
pačių parasčiausių galima bet kuriame prekybos centre mirksiukas.gif o jei mandresnių, tai yra LT internetinės parduotuvės, kur parduodama konditerinė įranga, ten yra šių švirkštų mirksiukas.gif esu pirkusi paprastus maximoj ir iki, tai vieni buvo su konditeriniu maišeliu, tai galiu pasakyti nelabai patogus naudoti schmoll.gif o vat toks, kuris atrodo kaip tikras švirkštas su keletu prisukamų antgalių thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
kalvariju turguje kur parduoda indus parduotuveje yra svirkastai kaip tikri svirkstai smile.gif pries pora men buvo po 20lt ir sausainiams antgaliai buvo
Atsakyti
Ieskau talpaus konditerinio svirksto. gerduva radau net du konditerinius svirkstus - Dr.Decker bei Leifheit gamintoju, bet nei vieno talpa nenurodyta, kazin kokios jie mazdaug talpos, bijau kad nebutu pora saukstu kad telpa tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2012 03 11, 17:28)
Ieskau talpaus konditerinio svirksto.   gerduva radau net du konditerinius svirkstus - Dr.Decker bei Leifheit gamintoju, bet nei vieno talpa nenurodyta, kazin kokios jie mazdaug talpos, bijau kad nebutu pora saukstu kad telpa tik  g.gif

Iš pažiūros mačiau gyvai, talpa panaši į stiklinės, gal kokie 250 ml. Švirkštai nei vieno gamintojo tiek netalpina kiek maišeliai. Ir profai nedirba su švirkštais, o tik su maišeliais. Aš irgi jais nusivyliau ir naudoju tik maišelį. tongue.gif
Atsakyti
O jei maiselis, tai kokio gamintojo rinktis, kad butu kokybiskas, talpus. As dovanai ieskau, tad nenoriu nekokybisko daikto padovanoti 4u.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau rimi konditerinį maišelį, kainavo apie 15 Lt, iš išorės medžiaginis, iš vidaus celofaninis, su 3 antgaliais. Džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jis atrodo ir kuriame skyriuje radai. Vakar buvau nueėjusi, bet nepavyko man jų surasti schmoll.gif

QUOTE(astaria @ 2012 03 23, 21:47)
Aš nusipirkau rimi konditerinį maišelį, kainavo apie 15 Lt, iš išorės medžiaginis, iš vidaus celofaninis, su 3 antgaliais. Džiaugiuosi  thumbup.gif

Atsakyti
Tam skyriuj, kur kepimo įranga, bet aš pati irgi neradau, klausiau pas pardavėją, tai parodė. Jis sulankstytas ir supakuotas celofaniniam maišiuke, tokiam nedideliam, kitam trys antgaliai, ir iš viršaus baltai - raudona etiketė.
Atsakyti
Letune o gal jus galite rekomenduoti gera patvaru maiseli su normaliais antgaliais? ieskau gero bet nelabai brangaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės 4u.gif
Ką manote apie šį ?
https://kartu.lt/akc...-rinkinys-10447
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2013 03 25, 09:19)
Sveikos mergaičiukės  4u.gif
Ką manote apie šį ?
https://kartu.lt/akc...-rinkinys-10447

Na, jei reikia tik keliems kartams, tai gal ir galima pažaisti, bet kas domisi rimčiau, tai manau neverta. schmoll.gif
Atsakyti