Dar vienas fainuolis
ir taip namie karsta
o kai dar cia tavo paveiksleliu paziuriu, tai ir kvepuot nebeturiu kuo
Bet kol kas susilaikau ,nepirksiu as situ dar,,,jopsikmat,dar dvieju neatsiute
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 23:20)
o geras
Dar tik du turiu,laukiu pilnavidurio balto ir rozinio.bet parase,kad jie ten tipo gauna is kazkur svogunu,tai kaip atves partija atsius
ai nu tada manau dar teks tau palaukti
Nezinau ar gerai matyt,bet cia mnao naujokas stiebiasi
(nors viena gera naujiena)
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 23:33)
Nezinau ar gerai matyt,bet cia mnao naujokas stiebiasi
(nors viena gera naujiena)
nu as matyt neizlibinu
o cia plastmasiniai amariliai, bet ne tokie ispudingi, kaip orches
http://elegantpotsan.../amaryllis.aspx
Na ten kur zalia matyt lapu kyso,tai ju nebuvo,Buvo prie pat nupjauta,o dabar matyt zalia
Neblogi tavo plasmasinai,bet as dirbtinu geliu nemegeja,na nebent noreciau kokios medvilnes sakele,man labai grazu,bet ji naturali
Neblogi tavo plasmasinai,bet as dirbtinu geliu nemegeja,na nebent noreciau kokios medvilnes sakele,man labai grazu,bet ji naturali
plastmasiniu ir as nemegeja
net ant kapu man tos plastmasines nepatinka
As savo vargsiuka ispjaustytaji siandien apibarsciau medzio anglimi,ir palikau ant palanges tusciam vazonelyje
Sveiki,
Labai norėčiau prisijungti prie jūsų temos. Turiu du Amarilius, dar nežinau kokius. Nunešiau į tamsią vietą vazonus poilsiui. Tik va perskaičius jūsų temą nesupratau, kaip yra geriau, nupjauti lapus ir išimti svogūnėlius, ar tiesiog nunešti į tamsią vietą ir nelaistyti?
Kiek laiko jie turi ilsėtis? Kada juo ištraukti?
Labai ačiū už atsakymus, labai laukiu jų.
Labai norėčiau prisijungti prie jūsų temos. Turiu du Amarilius, dar nežinau kokius. Nunešiau į tamsią vietą vazonus poilsiui. Tik va perskaičius jūsų temą nesupratau, kaip yra geriau, nupjauti lapus ir išimti svogūnėlius, ar tiesiog nunešti į tamsią vietą ir nelaistyti?
Kiek laiko jie turi ilsėtis? Kada juo ištraukti?
Labai ačiū už atsakymus, labai laukiu jų.