Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Dar vienas fainuolis wub.gif
user posted image
Atsakyti
ir taip namie karsta karsta.gif o kai dar cia tavo paveiksleliu paziuriu, tai ir kvepuot nebeturiu kuo user posted image
Atsakyti
Bet kol kas susilaikau ,nepirksiu as situ dar,,,jopsikmat,dar dvieju neatsiute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 23:20)
Bet kol kas susilaikau ,nepirksiu as situ dar,,,jopsikmat,dar dvieju neatsiute g.gif

o geras doh.gif as jau maniau visus turi g.gif
Atsakyti
Dar tik du turiu,laukiu pilnavidurio balto ir rozinio.bet parase,kad jie ten tipo gauna is kazkur svogunu,tai kaip atves partija atsius g.gif
Atsakyti
ai nu tada manau dar teks tau palaukti g.gif
Atsakyti
Nezinau ar gerai matyt,bet cia mnao naujokas stiebiasi wub.gif (nors viena gera naujiena)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 23:33)
Nezinau ar gerai matyt,bet cia mnao naujokas stiebiasi wub.gif (nors viena gera naujiena)

nu as matyt neizlibinu ax.gif bet jau ir man idomu kokie bus ziedai bigsmile.gif

o cia plastmasiniai amariliai, bet ne tokie ispudingi, kaip orches g.gif
http://elegantpotsan.../amaryllis.aspx
Atsakyti
Na ten kur zalia matyt lapu kyso,tai ju nebuvo,Buvo prie pat nupjauta,o dabar matyt zalia biggrin.gif
Neblogi tavo plasmasinai,bet as dirbtinu geliu nemegeja,na nebent noreciau kokios medvilnes sakele,man labai grazu,bet ji naturali biggrin.gif
Atsakyti
plastmasiniu ir as nemegeja schmoll.gif net ant kapu man tos plastmasines nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 spalio 2008 - 23:23
As savo vargsiuka ispjaustytaji siandien apibarsciau medzio anglimi,ir palikau ant palanges tusciam vazonelyje rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,

Labai norėčiau prisijungti prie jūsų temos. Turiu du Amarilius, dar nežinau kokius. Nunešiau į tamsią vietą vazonus poilsiui. Tik va perskaičius jūsų temą nesupratau, kaip yra geriau, nupjauti lapus ir išimti svogūnėlius, ar tiesiog nunešti į tamsią vietą ir nelaistyti? ax.gif

Kiek laiko jie turi ilsėtis? Kada juo ištraukti?

Labai ačiū už atsakymus, labai laukiu jų.
Atsakyti