Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Kazin kodel mano amarilis tik isleidzia lapa, jis netaliko savo svorio ir nusvyra, as nukerpu, jis vel leidzia ir vel tas pats....
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2008 12 29, 11:56)
Kazin kodel mano amarilis tik isleidzia lapa, jis netaliko savo svorio ir nusvyra, as nukerpu, jis vel leidzia ir vel tas pats....

Idomu g.gif O tu tresi, laistai?? Aisku durnas klausimas, bet.... Gal jo veisle tokia rolleyes.gif Pabandyk nekirpti, paziurek kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 29, 12:09)
Idomu g.gif O tu tresi, laistai?? Aisku durnas klausimas, bet.... Gal jo veisle tokia rolleyes.gif Pabandyk nekirpti, paziurek kas gausis mirksiukas.gif

jo... nu laistau... o jei nekerpu tai nulinkes buna, labai jau negrazu....
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2008 12 29, 12:36)

man nulinkdavo, kai vandens trukdavo, Gal mazai laistai g.gif (tik zinoma nepersistenk) O jei nukerpi tai negerai, nes lapai maitina svoguna, kad paskui turetu jegu zydeti. Jeigu taip negraziai atrodo, tai padek kur i akis nekliutu, bet lapu nekirpk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2008 12 29, 12:36)

O jis pas tave senoviskas (mazi svoguneliai ir ju daug) ar tas uzsienietiskas (vienas didelis svogunas) unsure.gif Nes jei senoviskas, tai pas mus darbe irgi tokie auga, tai ju visi lapai nusvire, bet auga sau ir ziedus leidzia sau sekmingai. Tik NEPJAUK lapu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 29, 13:10)
O jis pas tave senoviskas (mazi svoguneliai ir ju daug) ar tas uzsienietiskas (vienas didelis svogunas) unsure.gif Nes jei senoviskas, tai pas mus darbe irgi tokie auga, tai ju visi lapai nusvire, bet auga sau ir ziedus leidzia sau sekmingai. Tik NEPJAUK lapu bigsmile.gif

nu senoviskas... o tu lapu jau daug esu nukirpusi......
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2008 12 29, 13:18)
nu senoviskas... o tu lapu jau daug esu nukirpusi......

Tikrai nekarpyk, cia jo tokia natura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 29, 13:32)
Tikrai nekarpyk, cia jo tokia natura mirksiukas.gif

Nu jo... dbar tai tikrai nepekirpsiu, kad tik ans neuzpyktu ant manes... po to nezydes... sad.gif
Atsakyti
Isivaizuojat, maniskis sergantis raudonlige atsigavo clap.gif, rasiau kazkada apie tai, kaip betupint jiems darze ir rudeni juos isrovus buvo raudonlige uzpuolus. na tai as i medzio pelenus patupdziau ir tik dbr is balkono i kambari inesiau. ir laistau...lapeliai lenda, tikiuosi suzydes wub.gif . o baltai zalias irgi uzsienietis isleido du stiebus ir po po tris ziedus, grazuolis, tai pamerkiau i vaza smile.gif
o del tu lapu, mano visad ar lietuviski ar uzsienietiski lapai i sonus nusvyra, kuomet ilgi pasidaro, nemanau, kad tai blogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 29 gruodžio 2008 - 18:14
QUOTE(Lietaus lasas @ 2008 12 29, 18:12)
Isivaizuojat, maniskis sergantis raudonlige atsigavo  clap.gif, rasiau kazkada apie o del tu lapu, mano visad ar lietuviski ar uzsienietiski lapai i sonus nusvyra, kuomet ilgi pasidaro, nemanau, kad tai blogai  g.gif

nu va... nezinau kaip reik iskentet nenurovus ju...juk nelabai kaip ir atrodo tie nusvyre lapai, bet jau kaip nors....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2008 12 29, 19:12)
Isivaizuojat, maniskis sergantis raudonlige atsigavo  clap.gif, na tai as i medzio pelenus patupdziau ir tik dbr is balkono i kambari inesiau. ir laistau...lapeliai lenda, tikiuosi suzydes  wub.gif .

o ilgai reik laikyt tuose pelenuose?? visa uzkast ir nelaistyt?? g.gif
cia as ateiciai... jei uzpultu, kad zinociau ka daryt blush2.gif

o mano ziedeliai nupjauti, bet lapai visai nesistengia augt, stovi vietoj doh.gif gal kas negerai unsure.gif
Atsakyti
na as tai saviski laikiau gal daugiau nei du menesius tuose pelenuose, nepamenu kada iskasiau as ji.... bet padariau taip, i vazona pripyliau zemes poto sluoksni medzio anglies, pati svoguna apskabiau kiek imanoma, patupdziau kad saknys butu ant pelenu ir dar uzpyliau nedideliu kiekiu zemes, svogunas turi but islindes is zemiu ir padejau balkone, nelaisciau. inesiau i kambari pries kaledas ir laistau, nepilu ant svoguno, tik i lekstute nu ir lenda lapai, tikiuosi neprisikalbesiu tpfu tpfu...
Atsakyti