juk pavydas mane grauzia, paaaavyyyyyydas
nu matai, o ji dar kikena
Noriu paklausti, ką man daryt, mano amarilis, nė neketina eiti ilsėtis, aš ir laistau jau mažiau (o kartais visai "užmirštu"), tiesa jis žydėjo labai vėlai, gal dėl to ?
ir dar klausimėlis, turiu dar vaikiukus amarilio pasodinus, nežinau net kokia ten jo spalvytė bus, ar vaikiukai irgi turi ilsėtis? Jie laabai dar mažyčiai?
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 08, 11:33)
Noriu paklausti, ką man daryt, mano amarilis, nė neketina eiti ilsėtis, aš ir laistau jau mažiau (o kartais visai "užmirštu"), tiesa jis žydėjo labai vėlai, gal dėl to ?
ir dar klausimėlis, turiu dar vaikiukus amarilio pasodinus, nežinau net kokia ten jo spalvytė bus, ar vaikiukai irgi turi ilsėtis? Jie laabai dar mažyčiai?
maniskiai irgi, zaliuoja, o as ju beveik irgi nelaistau
o vaikiuku as nemigdydavau, nes jie vistiek nezydi, manau jiems reikia augti ir jegu, o jegu juk jie gauna per lapus
O as kaip nesiau savo migdyti is lauko i sklepa tai ir dar buvo vienas kitas zalias lapas,bet be gailescio visus nureziau
....
Neradau tu amariliu kur grazus ir pigiai,visur jau privesta o ten kaip tycia....
Neradau tu amariliu kur grazus ir pigiai,visur jau privesta o ten kaip tycia....
QUOTE(rena @ 2008 10 07, 22:48)
Na aš užtikau Kaune, pramonės senukuose, buvo vienas ir vienintelis ir tik 18 Lt. Jeigu labai jau nori, tai galėčiau vis pasižvalgyti ir tau, ir jei kas iškart griebčiau
Nusipirkau 2 amarilio svogunus, i kokia zeme reikia juos sodinti. Niekad ju neauginau
QUOTE(Aduka @ 2008 10 08, 21:27)
Na aš užtikau Kaune, pramonės senukuose, buvo vienas ir vienintelis ir tik 18 Lt. Jeigu labai jau nori, tai galėčiau vis pasižvalgyti ir tau, ir jei kas iškart griebčiau 
jei nesunku pasizvalgyk
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 09, 09:04)
Nusipirkau 2 amarilio svogunus, i kokia zeme reikia juos sodinti. Niekad ju neauginau 
as tai siaip visas paprastesnes geles sodinu i kapu zeme, nemanau, kad amariliai reiklus zemei
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 09, 09:04)
As kaip pirkau Senukuose, klausiau pas pardaveja, tai sake reikia 2/3 universalios zemes maisyti su 1/3 durpiu.
Aciu
Dar klausimelis. Pasodinus statyti ant palanges, ar kisti kur tamsu kol isleis zietstiebi
. Svogunai su saknimis.
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 09, 10:04)
Aciu
Dar klausimelis. Pasodinus statyti ant palanges, ar kisti kur tamsu kol isleis zietstiebi
. Svogunai su saknimis.
Statyk ant palanges, lai leidzia lapus, ziedstiebi ir parodo savo grozi. O mes cia lauksim
QUOTE(Ice tea @ 2008 10 09, 09:47)
As kaip pirkau Senukuose, klausiau pas pardaveja, tai sake reikia 2/3 universalios zemes maisyti su 1/3 durpiu.
o reiks ir man tada durpiu pamaisyt
Miergos,nezinau kas darosi mano amariliam,kur padeti sklepuke.Siandien eidama bulvikiu paziurejau,nezinau kas jiems atsitiko....Vieno amarilio bulve paraudus ir kur lapai nupjauti,ten ir raudona,bulves lyg pirmas sluoksnis suminkstejes
kaip paspaudziu lyg vanduo sunkiasi,bet siaip visa bulve kieta atrodo
O kita bulve ir lyg paraudus,ir yra tokia skyle lyg butu koks sliuzas is vidaus islindes.Ikisau pagaliuka o ten raudona kose
Bet amariliai atrodo apsliauzioti,na tokios blizgios demes,lyg sliuzas apsliauziojes butu...
Ka man daryt

Papildyta:
Negi cia ta raudonlige
O kita bulve ir lyg paraudus,ir yra tokia skyle lyg butu koks sliuzas is vidaus islindes.Ikisau pagaliuka o ten raudona kose
Bet amariliai atrodo apsliauzioti,na tokios blizgios demes,lyg sliuzas apsliauziojes butu...
Ka man daryt
Papildyta:
Negi cia ta raudonlige