Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Ryt reiks kazka daryt...ta kur aplink minksta tai nulupsiu ta sluoksni,paliksiu apdziut..
o su tuo kur cibuliuke skylute nezinau ka daryt,jei as ji operuosiu,galiu per daug isoperuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 09, 22:03)
Ryt reiks kazka daryt...ta kur aplink minksta tai nulupsiu ta sluoksni,paliksiu apdziut..
o su tuo kur cibuliuke skylute nezinau ka daryt,jei as ji operuosiu,galiu per daug isoperuot g.gif

lotuliukas.gif tu tik griezineliais nesupjaustyk schmoll.gif hihihi.gif
pjauk ten kur kose mirksiukas.gif
Atsakyti
Ryt parodysiu ka as ten viduj rasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 09, 22:15)
Ryt parodysiu ka as ten viduj rasiu biggrin.gif

Kad tik ne koki nuomininka user posted image
Atsakyti
Jei buvo koks nuomininkas tai jo jau nera,nes svogunas buvo apsliauziotas blink.gif
Na matesi toki blizgus pedsakai g.gif
Atsakyti
Sakykit mergaitės, ar užmigdytus amarilius (padėtus tamsiai), kada nors per žiemą (nors vieną kartą) reikia palieti? ar visiškai ne?

ačiū už ats 4u.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam fotosesijos bigsmile.gif
Bet kaip man baisiai skamba tie visokie ispjaustymai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 spalio 2008 - 07:30
QUOTE(Lietuva @ 2008 10 10, 08:28)
Sakykit mergaitės, ar užmigdytus amarilius (padėtus tamsiai), kada nors per žiemą (nors vieną kartą) reikia palieti? ar visiškai ne?

ačiū už ats 4u.gif

o kam jus dedat tamsiai? gamtoje juk nebuna jie tamsiai - nupjaut lapus, laikyt ant tos pacios palanges ir laistyti - karta per menesi, per 3 savaites, jei labai silta.
Atsakyti
Nereikia lieti schmoll.gif
Skaiciau ,kad ilsinti galima ir ant palanges,tik nereikia lieti,bet tada ziedai smulkesni buna mirksiukas.gif
Zinokit ir man labai baisiai skamba tie ispjaustymai,bijau ,kad beoperuodama blogiau nepadaryciau... g.gif
Tai pvz,nulupsiu ta visrutini minksta pavirsiu,o kaip si saknim daryt,nes jei saknys yra mna gerai nenusilups,liks puvinio prie saknu... g.gif Oi kiek klausimu..
O paskui ,palikt nudziut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 09:28)

Tai pvz,nulupsiu ta visrutini minksta pavirsiu,o kaip si saknim daryt,nes jei saknys yra mna gerai nenusilups,liks puvinio prie saknu... g.gif Oi kiek klausimu..
O paskui ,palikt nudziut g.gif

Turėjau pernai tokią bėdą su vienu doh.gif Išrengiau jį iki "nuogumo"aštriu peiliu apipjausčiau pažeistas vietas,gausiai apibarsčiau anglimi,padžiovinau kokią savaitę ir į žemę,nes pavasaris buvo.Liejau labai atsargiai ir iš apačios.Per vasarą svogūnas atsigavo,sustorėjo,išaugino krūvą lapų žaliuoja dar dabar.O buvo gal tik ketvirtis likęs iš jo... Bandyk,gal pavyks išgelbėti.Tik tuo peiliu nepjaustyk kitų svogūnų,nes užkrečiama.Ir apskritai užkrėstus svogūnus laikyk toliau nuo sveikų 4u.gif
Atsakyti
Aciu, 4u.gif O kazin is kur cia man anglies gaut???(ir kaip ji atrodo g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 11:09)
Aciu, 4u.gif O kazin is kur cia man anglies gaut???(ir kaip ji atrodo g.gif )

Nusipirk angliuku is vaistines (nu nuo viduriu putimo) mirksiukas.gif
Atsakyti