Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(zzuzza @ 2008 10 09, 18:01)
Maximoj vazoneliu ispardavimas po 0,99,gal tiktu?
Papildyta:
Dar norejau paklaust,na negi tikrai nera dvikomponencio sendinimo lako statybinese prekiu parduotuvese?Man reikia didesnio kiekio?
Nu prasau,gal kas zinot,padekit??????

Tiktu aišku tiktu aš pati jau tiek vazonėliu pridarius maximiniu tik vat db reiktu išpardavime apsilankyt jeigu nesirgčiau bronchitu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(veltiniuke @ 2008 10 09, 18:08)
Tiktu aišku tiktu  aš pati jau tiek vazonėliu pridarius maximiniu tik vat db reiktu išpardavime apsilankyt jeigu nesirgčiau bronchitu  doh.gif

Pati nežinau vienkoponenčio tai tikrai yra senukuose ,o dėl dvikoponenčio nežinau manau per tas 22 temas turejo kazkur buti kalbeta apie tai. ax.gif
Atsakyti
Veltinuke...tiek daug gali objektų prisigalvot doh.gif Man dabar pakabų manija doh.gif
užrašų knygelės, buteliai, vazos, puodeliai, vazonai, raktų dėžutės, pašto dėžutės, vonios ar virtuvinės plytelės dekoras, atvirukus galima daryt dekupažo technika, juk šventės artėja.....Tikiuos padėjau kiek ax.gif
Atsakyti
ne nera dvikomponencio statybinese prekese schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 09, 17:01)
Maximoj vazoneliu ispardavimas po 0,99,gal tiktu?

o cia visose maximose??? bigsmile.gif ir kokio jie dydzio mazdaug? ax.gif
Atsakyti
As buvau Hyper maximoj,triju X,tai ten tokie mazdaug 15-20cm aukscio ir mazdaug tiek skersmens g.gif Na,cia is akies.Bet po 0,99,tai galima dovanu pridaryt Kaledom smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie jusu, bet labai dar megejiskai.

Padariau savo pirmaji darbeli ir noreciau ivertinimu bei komentaru, kaip ir ka butu galima tobulinti mirksiukas.gif

Cia buvo paprastas medinis padeklas. Naturalios medzio spalvos, bet toks apsitrynes. Kita karta pries darydama darbus fotinsiu pries ir po smile.gif

http://public.fotki....s/pa091218.html

http://public.fotki....s/pa091219.html

Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 09, 19:55)
As buvau Hyper maximoj,triju X,tai ten tokie mazdaug 15-20cm aukscio ir mazdaug tiek skersmens g.gif Na,cia is akies.Bet po 0,99,tai galima dovanu pridaryt Kaledom smile.gif

Aciu 4u.gif
Tai leksiu ryt pirkt ir bandysiu dekupazuot, ziuresim, kas cia man gausis biggrin.gif
Atsakyti
labai simpatiškas daiktas, jeigu gerai matau,tai koteliai sutruko ?ane?
juos galėtum pakoreguoti su žaliais akrilinias dažiukais.

Tas baltumas labai jau švarus, man dabar toks murzinimo periodas, tai aš pamurzinčiau padėklą smile.gif galima su aliejiniais arba akriliniais dažais, taipogi ir patina tiktų, gal kokią metalik pastą irgi galima panaudoti tiesiog ant viršaus spalvinti

arba sendonti dvikomponentiškai, arba jeigu apačioje padėklas tamsaus medžio, švitrinti, arba nušvitrinti kai kur iki gryno medžio ( ten kur realiai daugiausiai trinasi, ties rankenomis, briauneles ) ir tada įtrinti patina arba aliejiniais dažais ,tai baltumas liks, o tik medis įsigers spalvos, kokią užduosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2008 10 10, 00:02)
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi prie jusu, bet labai dar megejiskai.

Padariau savo pirmaji darbeli ir noreciau ivertinimu bei komentaru, kaip ir ka butu galima tobulinti mirksiukas.gif

Cia buvo paprastas medinis padeklas. Naturalios medzio spalvos, bet toks apsitrynes. Kita karta pries darydama darbus fotinsiu pries ir po smile.gif
http://public.fotki....s/pa091218.html

http://public.fotki....s/pa091219.html

Labai gražu tik kai ku kotukai ten truputi nutrukę trumpesni vietomis ,bet šeip tai thumbup.gif

Papildyta:
Čia dar mano klausimukas... ax.gif
Padariau dežutę ir db ji lupinėsis man tai pasiemiau iš rūsio kažkokį senelio laką baldams taj vat ar bandyt ,o jei taip kiek sluoksniu ?
Ten toks sovietinis nei datų nei firmos bet lakas ... doh.gif
Atsakyti
Handtouch26 ,labai grazu,tikrai,man patinka svarus darbeliai.Mano manymu nereikia jokiu daugiau priedu mirksiukas.gif Saunuole 4u.gif O koteliai...su laiku klyjuosis viskas vis geriau ir geriau,sekmes smile.gif
Atsakyti
Mergaites Kaunietes, kur jus urmo bazej serveteles perkat? Teta uzsikrete dekupazu, tai pazadejau jai suzinot kur serveteliu graziu pigiau nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
miargaites reikia patarimu, kas esat dekoravusios akiniu dekliukus, arba bent jau zinot kaip ta daryti, gal papasakotumet nuo a iki z blush2.gif nes maniskis tai odinis ir ka ir koki popieriu klijavot ax.gif ziuriu kokicia poperiu geriau uzsiskyti, jei nenoriu dazyti o tik motyvu paklijuoti ir nulakuoti idomu laikytu unsure.gif g.gif niu vienuzodziu pati nezinau ko noriu, o daryti tai poreikis cool.gif
Atsakyti