Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

Labai aciu uz paaiskinima.

Dvikomponentis is artmanijos. Ir vienkomponentis is ten. Bet man tik neaisku, jeigu jau darbas servetele klijuotas, tai jis kaip ir baigtas g.gif As maniau, kad tiesiog taip suskaldo ta darba. O cia dar ant virsaus dazus reikia tept, tai reikia labai gerai pagalvot, kad grazia apklijuoto darbo nesugadinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 23, 21:43)
bite...gal ir yra...nezinau... g.gif dekupazinis popierius tiktu...tik reiktu bendro vaizdo plino..ne fragmentu...tik va galvoju...kiek esu macius popieriaus pirkti...tai tie angelai...na tokie nezinau dabar koks ten stilius...as noreciau tokio gyvo...siuolaikiskesnio...bet kartu ir silto...kazkas panasaus...kaip tos miegancios grazuoles...kur musu lobyne yra...arba kazkokie vaikuciai...bet ne su daug akso...ir...na supratai turbut:))))jei netycia koki esi macius, pasakyk...siusiu ka nors kad nupirktu... g.gif

Nelabai įsivaizduoju, kokių reikia angelų blush2.gif
Kad žinočiau tiksliai, ko nori ir rasčiau, pati nupirkčiau.
QUOTE(handtouch26 @ 2008 10 23, 21:46)
Labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif
Tai su dvikomponenciu jau reikia tepti ant dekoruoto gaminio? Viena slauoksni ant kito? Nes instrukcijoj raso, kad lakuota vieta reikia itrinti dazais g.gif  tai kaip as dar galiu trinti dazais, jeigu darbas jau baigtas doh.gif Ir kada tada tepti laka ant viso gaminio? Jau pasendinus?

Matai, čia gal sunku suprasti, nes sendinimo priemonės - taip pat lakai.
Taigi, kai dvikomponentis lakas suskeldėja, tie skeldėjimai įtrinami (antraip jie - tik įtrūkimai skaidriam paviršiuje ir tik įtrinti kazkokia spalva yra matomi).
O jau įtrūkimus įtrynus, juos išryškinus tokiu būdu, lakuojama baigiamuoju laku, ne skeldėjimo.
Taigi, dvikomponenčio skeldėjimo lako dengimas ant dekoruoto paviršiaus dar ne galutinis lakavimas.
QUOTE(handtouch26 @ 2008 10 23, 21:46)
O sendina tik dazyta pavirsiu? Jei as tespiu tiesiog ant medzio, tai jo nesuskaldys? Atsiprasau, uz kvaila klasima blush2.gif
dar karta labai aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Medžio tikrai niekas nesuskaldys...nebent kirvis mirksiukas.gif
Skeldėja tarpusavyje dvikomponenčio lako komponentai (arba virš vienkomponenčio lako užtepti dažai, jei prisiminsime vienkomponentį krakle).
Taigi, dvikomponentis skeldės ant bet ko - medžio, stiklo, metalo, nes jis skeldėja, reaguojant abiems komponentams tarpusavyje, o kadangi šis sluoksnis skaidrus, tai kas po juo bus, tas ir matysis - dažytas medis, jei prieš tai jį nudažei, natūralus, jei nieko jam nedarei. Galima dekoruojamą daiktą tik pasendinti dvikomponenčiu, niekaip kitaip jo nedekoruojant...
handtouch26, na, ir priaiškinom čia Tau, tik gaila, kad vistik, kaip matau, Tau aiškiau nepasidarė... verysad.gif
Labai atidžiai paskaityk, ką Tau parašė Lachesė...visą darbo eiliškumą...
Jei gerai įsiskaitysi, tokio teiginio, kokį parašei: Bet man tik neaisku, jeigu jau darbas servetele klijuotas, tai jis kaip ir baigtas As maniau, kad tiesiog taip suskaldo ta darba. O cia dar ant virsaus dazus reikia tept, tai reikia labai gerai pagalvot, kad grazia apklijuoto darbo nesugadinus neturėtų būti. Nes ir vėl, kaip suprantu, maišai vienkomponentį su dvikomponenčiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 23 spalio 2008 - 22:33
na pvz tokio stiliaus:
http://www.aurika.pu...ai.lt/index.htm - labiausiai sitie ir tiktu...net autoriaus leidima gavau....bet...nesiruosiu zinoma plakato daryti...bet vos isdidinus issilieja...ir niekaip neiseina ...
tada kazkas stilistiskai tiktu...kaip to autoriaus bitute....kur buvai imetus...kur pati puodelius darei...
aisku gali i situs nebut panasus...bet kad butu gyvi...kazkokie kitokie...nei visi tie kur sudeti... g.gif
Atsakyti
user posted image
avangardiškas, sakyčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 23 spalio 2008 - 22:42
o...sitas neblogas.... g.gif kazkoks idomesnis...kitur panaudosiu...cia man gulscio reikia...bet aciu IF sitas ir labai pravers:)))
Atsakyti
Gabii__, supratau, užsimanei modernių angelų...
Prieš Kalėdas, ania? Įtempas laikotarpis, supratau, spausdintis realiausia...
Labai patiko darbai tos nuorodos galerijoj ax.gif
Beje, Lachese, rašai apie gruntavimą.
Kaip blogai mokinei gal galėtumei trumpai papasakoti, kuo gruntuoji, kaip nugali grunto pašiaušimus ir kaip skaičiuojamas grunto ekonominis efektas tais atvejais, kai jis brangesnis už paskesnes priemones?
Na, man pastaruoju metu šis klausimas iškilo aštria briauna blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na jo....kaledom....bet zmogui kuris pamises del angelu, ir juos kolekcionuoja...butent visokius tokius....dabar jau pradejau ieskoti...nes matau, kad jau dabat problema....na dar laiko yra...bet...ganetinai mazai...ypac kai nieko nerandu... g.gif siaip buvo sumanyta tais angelais ir daryti...cia buvo prasymas butent jais...bet niekaip.... doh.gif o gal yra kokia programele...kad butu galima isdidinti???nereikia man daug...bet situos paveiksliukus vos palietus is ju nieko nelieka... doh.gif
Atsakyti
as gruntuoju,tuo kuo turiu , tai gali buti paprastas lakas (pigus pigus ) gali buti klijai dekupazo, nes tikro grunto nenaudoju medžiui, nematau prasmes, nors kaip suprantu, kiti mato ją..... manau,kad priklauso nuo to,ko mes siekiam gruntuodami, jeigu tik uzdaryti poras, tai manau,kad kam jau kam bet tau nereikia aiskinti,..... jeigu pagerinti sukibimą naudoju mediumą atitinkantį paviršių.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 23, 22:56)
as gruntuoju,tuo kuo turiu  , tai gali buti paprastas lakas (pigus pigus ) gali buti klijai dekupazo, nes tikro grunto nenaudoju medžiui, nematau prasmes, nors kaip suprantu, kiti mato ją.....  manau,kad priklauso nuo to,ko mes siekiam gruntuodami, jeigu tik uzdaryti poras, tai manau,kad kam jau kam bet tau nereikia aiskinti,.....  jeigu pagerinti sukibimą naudoju mediumą atitinkantį paviršių.

Ačiū, Lachese, man buvo svarbu išgirsti Tavo nuomonę, nes būtent taip ir aš žiūriu į gruntą. Neminėsiu firmos, kurios gruntą bandžiau "prisijaukinti", bet jis mane priveikė...Kiek gruntuoju, tiek medį šiaušia, nušvitrinu, vėl gruntuoju (taip patarė tos firmos atstovai), vėl šiaušia, vėl švitrinu...Pasaka be galo, o kaina...auksinė gaunasi.
Gal labiausiai patinka gruntuoti mediumu, dažnai akriliniu dažu dengtą paviršių taip pat pertepti mediumu, lengviau servetėlė klijuojasi...
Na, su grunto reabilitacija prastai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 23 spalio 2008 - 23:07
Jeigu jau prakalbom apie auksinius gruntus, tai norejau senokai paklausti, kaip jis dengia kitus pavirsius, gal vis tik ekonomiskiau gautusi ne mediniams pavirsiams naudoti ji.
tarkime kas labiau apsimoka , stikla dengti mediumu ar gruntu ir tada klijuoti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 23 spalio 2008 - 23:14
http://www.art.com/a...11B4A52FC52E243
Daug... visokio stiliaus angelu
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 10 24, 01:58)

labai aciu...ziurejau cia...bet negaliu isdidinti iki atrodo nedidelio reikiamo dydio...pvz 21x15...nebent kas gali patarti kaip ta padaryti??? g.gif
Atsakyti