Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

Laba diena mergaites dekupazo myletojos.

Esu naujoke sioje srytyje ,nes truputi megstu visai kitka veikineti,bet dabar nutariau pabandyti dekupaza.

Todel noreciau susonoti keleta dalyku,skaitinejau bet neradau/

1 Kiek girdejau serveteles galima klijuoti tik ant balto pagrindo,tik nesupratntu matau kitu mergaiciu padarytus darbelius ir ant spalvotu pavirsiu.Ar jus juos padazote kai uzklijuojate servetele?

2.kaip tiksliai nudazyti juosta kai nori sendinti.nes man gaunasi dryziai ir matosi linijos.

3/kaip ant butelio padaryti sendinima, su crakli 1ir 2.ar pirma reikai gruntuoti ar ne?

labai dekoju jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 25, 20:10)
etaeta , gal per storai tepi, turiu viena darbeli daryta su tokio stiliaus dazais, tai reikejo tepti gan plonai, pagal instrukcija reikia apie du mm bet man irgi pradejo trupeti,tai tepaiu ploniau.

dekui uz atsakyma, bet tepu plonai, nepatiko jis man kazkaip schmoll.gif , nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 spalio 2008 - 20:49
zinok ne tu viena nusivylei, kazin kodel pas mane is visos bankes tik vienas darbelis su tokiu darytas, bet galvoju,kad reikes reabilituoti kada nors....

o darbelis tai sitas http://images18.fotk...46/P1141456.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 25, 22:08)
zinok ne tu viena nusivylei, kazin kodel pas mane is visos bankes tik vienas darbelis su tokiu darytas, bet galvoju,kad reikes reabilituoti kada nors....

o darbelis tai sitas  http://images18.fotk...46/P1141456.jpg

Tavo dezute tai atrodo gerai 4u.gif as tai pabandziau kamputi dezutes, labai tingelau laukt, tai truputi padziovinau dziovintuvu silpnai - viskas nubyrejo. Galvoju, kaltas "dziovintuvas", tada jau nudaziau visa normaliai ir palikau dziuti savaime ir ka tu sau manai? rezultatas tas pats... Moki didelius pingus, o kokybes snipstas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 25 spalio 2008 - 22:07
etaeta, lachese, ar tik ne apie tuos dažus kalbate, kuriuos gal dar vasarą man siūlė vienoj galerijoj? Pristatė tai kaip iš kojų verčiančią naujieną, tačiau pasižiūrėjau jų dekoruotą daiktą, kur paliečiau, ten byra tos tarp skeldėjimo susidarę užsirietusiais dažų krašteliais "salelės", net išsigandau, greit padėjau atgal ir, pasakiusi apie tai pardavėjai, nieko nepirkusi išėjau...
Šis skeldėjimas man primena senas senas keliais sluoksniais dažytas ir saulėje perdžiūvusias tvoras iš vaikystės gatvelių...krapštydavom tuos dažus pirštukais...
mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje, kaip nemalonu, kai taip nuvilia naujas produktas.

o bitė taip priminė.... man nė vaikystės nereik, mes turim sodybą, tai ten galybė dalykų va taip iš realybės seni, sutrūkinėję, tik kiek birantys... tai vis rymau, žiūriu, galvoju - ar gramdyti ir daryti naują seną, ar imanoma kažkaip užfiksuoti tą tikrą seną.
o koks nors lakas nepadėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 10 25, 23:21)
etaeta, lachese, ar tik ne apie tuos dažus kalbate, kuriuos gal dar vasarą man siūlė vienoj galerijoj? Pristatė tai kaip iš kojų verčiančią naujieną, tačiau pasižiūrėjau jų dekoruotą daiktą, kur paliečiau, ten byra tos tarp skeldėjimo susidarę užsirietusiais dažų krašteliais "salelės", net išsigandau, greit padėjau atgal ir, pasakiusi apie tai pardavėjai, nieko nepirkusi išėjau...
Šis skeldėjimas man primena senas senas keliais sluoksniais dažytas ir saulėje perdžiūvusias tvoras iš vaikystės gatvelių...krapštydavom tuos dažus pirštukais...
mirksiukas.gif

QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 26, 09:26)
vaje, kaip nemalonu, kai taip nuvilia naujas produktas.

o bitė taip priminė.... man nė vaikystės nereik, mes turim sodybą, tai ten galybė dalykų va taip iš realybės seni, sutrūkinėję, tik kiek birantys... tai vis rymau, žiūriu, galvoju - ar gramdyti ir daryti naują seną, ar imanoma kažkaip užfiksuoti tą tikrą seną.
o koks nors lakas nepadėtų  blush2.gif

Vat butent drinks_cheers.gif ir man primine kazkaip kaima ir visokiu suolelius kieme ir t.t. Kaina didele. reklama didele, o kokybes ne schmoll.gif As galvojau cia as viena tokia, nesurantu kazko, bet cia pasirodo bendraminciu yra ir daugiau hihihi.gif
Atsakyti
bet gal yra kokia technologinė paslaptis - čia kaip su sendintoju kai su šlapiu šepetėliu užtepi nieko gero nesigauna? gal ir ten yra koks menkas navarotas, kuris sugadina rezultatą?
Atsakyti
jeigu gerai pamenu, tai nulakavau jachtiniu laku po to , bet tas plonumas ploumui nelygus,..... jau šimtą kartų įsitikinau, kas storai kitai merginai gali buti visai plona.

Na bet dar viena pastabėlė, jeig darysite ant dekupazinio popieriaus sita pavaiksliuka, tai vertetų ji nulakuoti akriliniu laku pirma kelis sluoksnius tik tada meginti tepti sendintoją ir po to lakuoti vaitspiritiniu laku, nes tas sebdintojas vandeniniu laku irgi nepriima.

beja, ką galvojat apie sia priemone ? gal ja galima naudoti kaip universalu grunta rolleyes.gif

user posted image

Prince, taip nuspalviname po to arba apsivdziojame konturiuka ir tik ta vieta baltai spalvinam, be to gal kiti dirba su popierium,tai spalvinti nereikia.

2.kaip tiksliai nudazyti juosta kai nori sendinti.nes man gaunasi dryziai ir matosi linijos.

zinok nesupratau ko klausi, bet jeigu pataikysiu,tai atsakysiu, užsiklijuok popierine lipnia is abieju pusiu, ir teps pirstu i ta tarpa, kai uztepsi pirma sluosni, nuimk is karto juosta, nes po to nuimsi su visa priemone, tada kai isdzius vel uzdek nauja juosta ir vel pirstu tepk , tada vel nuimk staigiai ir palik dziuti, tada klijuok trecia karta ir itrink spalva.

del butelio, tai gali drasiai daryti,nieko nereikia gruntuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 spalio 2008 - 12:45
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 26, 09:48)
jeigu gerai pamenu, tai nulakavau jachtiniu laku po to , bet tas plonumas ploumui nelygus,..... jau šimtą kartų įsitikinau, kas storai kitai merginai gali buti visai plona.

Na bet dar viena pastabėlė, jeig darysite ant dekupazinio popieriaus sita pavaiksliuka, tai vertetų ji nulakuoti akriliniu laku pirma kelis sluoksnius  tik tada meginti tepti sendintoją ir po to lakuoti vaitspiritiniu laku, nes tas sebdintojas vandeniniu laku irgi nepriima.

beja, ką galvojat apie sia priemone ? gal ja galima naudoti kaip universalu grunta  rolleyes.gif

user posted image

Prince, taip nuspalviname po to arba apsivdziojame konturiuka ir tik ta vieta baltai spalvinam, be to gal kiti dirba su popierium,tai spalvinti nereikia.

zinok nesupratau ko klausi, bet jeigu pataikysiu,tai atsakysiu, užsiklijuok popierine lipnia is abieju pusiu, ir teps pirstu i ta tarpa, kai uztepsi pirma sluosni, nuimk is karto juosta, nes po to nuimsi su visa priemone, tada kai isdzius vel uzdek nauja juosta ir vel pirstu tepk , tada vel nuimk staigiai ir palik dziuti, tada klijuok trecia karta ir itrink spalva.

del butelio, tai gali drasiai daryti,nieko nereikia gruntuoti.

labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
Sveikos, merginos,

savaitgalį pagaliau prisėdau prie kiek pamiršto dekupažo. Susidūriau su tokia problema.

Nukrakliavau daiktą, beliko tarpukus užtepti ir staiga pamačiau, o gal suprtau, kad būtų geriau kai kurias dalis dar servetėle apklijuoti. Ką daryti: bandyti tas dalis nušvytruoti ar nudažyti baltai ant visko ir tada klijuoti? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 26 spalio 2008 - 21:59
vaivaj, jei tai motyvas, kuris reikalauja šviesaus fono, yra dar vienas ir šiuo atveju, manau, realiausias kelias...Patį motyvą (servetėlę) padažyti baltai. Arba, jei to pakaks, bandyti užklijuoti su vienu nenuimtu baltu servetėlės sluoksniu (tik tuomet reikia labai atidžiai sutepti abu sluoksnius mediumu, antraip, paliktas klijais neperteptas baltasis servetėlės sluoksnis boluos.
Antrąjį variantą (su paliktu servetėlės sluoksniu) be jokių liekamųjų reiškinių gali pasibandyti vandeniu. Jei viskas OK, truputį nudžiovink ir pervirš užtepk mediumo, jei pamatysi, kad tokio baltumo po motyvu nepakanka, paprasčiausiai nuimk ir bandyk dažyti baltai kitą servetėlės pusę. Prieš dažant, servetėlę reikia supurkšti laku, kad dažai nepersigertų į gerąją pusę...
Dar pabandyčiau motyvą paklijuoti ant plonyčio balto popieriaus (pvz., sumuštinių), tada iškirpti ir klijuoti ant daikto.
Jokiu būdu nesirinkčiau visko nušveisti...jau geriau padažyt po servetėle...
Parašyk, kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 26 spalio 2008 - 22:13