Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(yuppy @ 2008 10 27, 23:52)
o kaip tau su artmanijos dvikomponenciu tau gavosi tokie nemazi suskilimai, nes man tai tokie miniatiuriniai gaunasi??? g.gif

nezinau tikrai lotuliukas.gif storai gal tepu... cia tik pirmi bandymai su dvikomponenciu tai tiksliai as nezinau kaip turejo gautis kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydasick @ 2008 10 27, 20:18)
o stai ir mano pabandymai smile.gif                  http://public.fotki.com/EgleKk/

ja ja
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 10 27, 11:34)
zinoma,kad nebutina dažyti baltai, o kas taip sakė????? dazome baltai tik tada,kai norime  tokį patį servetėlės vaizdą matyti, kol jis dar servetėlėje, o ne ant daikto.... ir jeigu gerai suprantu , tai čia ir nedazyta baltai ??

Cituoju vaivaj klausimą:
QUOTE(vaivaj @ 2008 10 26, 21:56)
Ką daryti: bandyti tas dalis nušvytruoti ar nudažyti baltai ant visko ir tada klijuoti? g.gif  g.gif

Iš čia ir kilo mintys apie dažymą...

vaivaj, neįtikėtina, kad tai plastmasė... g.gif
Atsakyti
as kitaip supratau si jos pasisakyma, labaiu atkreipiau demesi i tai kad dazyti ir svitrininti apskritai čia ne techniška.... o iš principo dėl balto dažymo jau pasakiau,ką galvoju.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jūs man pasakykit kaip jūs atitaikot dažus pagal servetėlę, kad nesimatytų kontrasto, nu man niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti
tam as turiu daug ivairiu spalvu...ir kai baigiu dazyti..netik daiktas buna isdekoruotas...bet ir visa iki kaklo... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū abiem: ir Bitei, ir Lachesei, jūsų abiejų pastebėjimai man labai vertingi. O čia Bitute, tau vaizdas, kaip atrodė tas laikrodukas. Tikrai plastmasė mirksiukas.gif nuotraukoje dar nieko atrodo, bet gyvai...

user posted image

user posted image

ir dar "nedadarytas" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2008 10 27, 21:52)
o kaip tau su artmanijos dvikomponenciu tau gavosi tokie nemazi suskilimai, nes man tai tokie miniatiuriniai gaunasi??? g.gif

As irgi turiu sita artmanijos dvikomponenti, tai kai tepi plonai- gaunasi miniatiuriniai skilinejimai, o kai uztepi riebiai biggrin.gif gaunasi dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na zinokit saziningai pirma tema perskaiciau ir pradejus antraja supratau, kad net nera ko ten list kol nepasipraktikuoji normaliai blush2.gif daugybes terminu nesuprantu doh.gif Jau su turima informacija dabar praktiskai dirbsiu. Reikes normaliai pasiskaityt ka kompe ississaugojau.

Labai visoms norejau padekot, kad taip kantriai dalijates info ir patarimais 4u.gif 4u.gif

dar norejau paklausti, jeigu as kada prie progos i LT parlekciau, ar butu, kas mane normaliai pamoko? ax.gif Nes galiu ir nepataikyt i ta laika, kai bus kursai rolleyes.gif
Atsakyti
vaivaj, pasisekė laikrodžiui, po dekoravimo jam puikiai sekėsi apsimesti mediniu mirksiukas.gif

handtouch26 , manrods, jei jau savarankiškai, tai - lygia greta ir teorija, ir praktika...tik tada bus geras rezultatas.
Dėl pamokymo, nežinia, koks miestas Tavęs sulauks...jei Kaunas - maloniai kviečiam, startuotume sykiu, jei kiti miestai - manau, atsilieps kitos.

Atsakyti
Oi, Bitut, prie jo dar tiek dirbti reikia doh.gif

O už tokį įvertinimą - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar tiesa, visur minit 3D popieriu. Vat ir vienam psl. toki radau pirkti. Tai kas cia per zveris ir su kuo jis valgomas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2008 10 28, 01:06)
handtouch26 , manrods, jei jau savarankiškai, tai - lygia greta ir teorija, ir praktika...tik tada bus geras rezultatas.
Dėl pamokymo, nežinia, koks miestas Tavęs sulauks...jei Kaunas - maloniai kviečiam, startuotume sykiu, jei kiti miestai - manau, atsilieps kitos.

Man patogiausia Vilnius arba Kaunas bus. Nes apsistoju kazkur per viduri smile.gif
Atsakyti