Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(wikne @ 2008 10 30, 20:27)
o as koki gryba sian pjoviau bevairuodama  doh.gif  na bent jau as pati sau tai blogai vairavau....vis per mazai sankaba atleisdavau (teko kamsciuose pastoveti,ikalnese )tai keistai pajudedavau is vietos arba per daug atleisdavau tai uztrukciodavau.... doh.gif va ka reiskia retai vazineti...is vis seniai bevaziavau.... unsure.gif

nieks negimė mokėdamas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 30, 16:19)
na, ar jau visos pasirūpino mašinos žieminiais "batukais"?  ax.gif

mano masiniukas jau su zieminiais batukais smile.gif

seniai jau nebuvau prisijungus prie jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 10 30, 16:42)
AŠ TIK ŠIĄ SAVAITĘ GAVAU VP, TAI DABAR GALVOJU, KAIP MAN REIKĖS VIENAI VAŽIUOTI, TAIP BAISIAI ATRODO, SU MB VAŽIUOTI TAI LABAI PATIKO, BET KAIP AŠ VIENA VAŽIUOSIU SU MAŠINA, ACH, KAIP REIKIA NUGALĖTI BAIMĘ PIRMĄ KARTĄ VIENAI IŠVAŽIUOTI Į GATVĘ. g.gif

o taip laukiau kol viena atsisėsiuį mašinuką ir nieks man nebanbės apie pavaras sankabas... doh.gif kažkaip kai vieną važiuoju labiau susikaupus bunu.. ir mažiau prigribauju, o gal tik taip atrodo kad mažiau, kai nieks nepasako tai ir gerai.hihihi.gif. bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
ar planuojat kuri savaitgalį po visokius kaimus paraliuot? man jau dabar baisu tas kapų lankymas, ypač posūkis iš šeduvos į radviliškį unsure.gif na, bent naudos bus..
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 10 30, 16:19)
na, ar jau visos pasirūpino mašinos žieminiais "batukais"?  ax.gif

dar ne ax.gif po švenčių smile.gif
nepasisveikinau blush2.gif
labas rytas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 31, 10:47)
ar planuojat kuri savaitgalį po visokius kaimus paraliuot? man jau dabar baisu tas kapų lankymas, ypač posūkis iš šeduvos į radviliškį unsure.gif na, bent naudos bus..

nu jau nu jau- ko ten bijot- paprastas kairysis posukis, ir matomumas puikus 4u.gif tik reik ivertint kad greiciai dideli, bet tikrai ner ko is anksto galvot ax.gif
savaitgali as irgi ruosiuos pavaziuot is vilniaus, jau dabar nusiteikus kad ties kapinem gali tekt ilgiau uzdelst kol pravaziuosi, na bet tikiuos neteks sedet tokiuose kamsciuose kaip kiekviena vakara vilniuj smile.gif
p.s.
o mano masina jau dvi savaites su zieminiais batukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 31, 09:34)
nu jau nu jau- ko ten bijot- paprastas kairysis posukis, ir matomumas puikus  4u.gif  tik reik ivertint kad greiciai dideli, bet tikrai ner ko is anksto galvot ax.gif

tai va, kad dideli. man kai pripasakojo, kad ten mašinos reguliariai įvažiuoja ar nuvažiuoja greičio nepaskaičiavę, tai ir bijau to posūkio, nors ir kiek važiavau niego blogo nebuvo. tfu tfu tfu rolleyes.gif
Atsakyti
O as siryt sudauziau masina doh.gif Ikaliau prieky vaziuojanciam taip, kad visa savo prieki suvariau: lempas, kapota, sparnus, bamperi, radijatoriu... Dabar sedi visi bendradarbiai ir iesko detaliu smile.gif Vyras aisku staugia iki pamelynavimo, na aisku yra uz ka. Dar neaisku ar apsimokes taisyt, ar vezt i savartyna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 31, 12:51)
O as siryt sudauziau masina doh.gif  Ikaliau prieky vaziuojanciam taip, kad visa savo prieki suvariau: lempas, kapota, sparnus, bamperi, radijatoriu... Dabar sedi visi bendradarbiai ir iesko detaliu smile.gif Vyras aisku staugia iki pamelynavimo, na aisku yra uz ka. Dar neaisku ar apsimokes taisyt, ar vezt i savartyna verysad.gif

o tai nedrausta buvo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 31, 11:51)
O as siryt sudauziau masina doh.gif  Ikaliau prieky vaziuojanciam taip, kad visa savo prieki suvariau: lempas, kapota, sparnus, bamperi, radijatoriu... Dabar sedi visi bendradarbiai ir iesko detaliu smile.gif Vyras aisku staugia iki pamelynavimo, na aisku yra uz ka. Dar neaisku ar apsimokes taisyt, ar vezt i savartyna verysad.gif

Ui blink.gif Čia jau visai ne kas schmoll.gif
O kaip tu pati? Viskas gerai? Nesusižeidei?
Uf, neduokdie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 10 31, 11:51)

einau sau doh.gif doh.gif
svarbu tau gerai viskas, o ir vyrui emocijoms aprimus kitaip viskas atrodys
Papildyta:
itariu sikine kur buciavai kably turejo ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 31 spalio 2008 - 11:58
Man paciai aciu Dievui nieko nenutiko. Bet padariau atradima, kad neveikia saugos pagalves doh.gif Masina kaip tycia be kasko, tai sukainuos kruva, kiek apsiskambinejau tai detales ne maziau 1000 plius darbas, dazymas. O tai masinai, kuriai ikaliau vos keli ibrezimai, va cia tai tvirta masina (honda accord). Ir kablio neturejo. Kas juokingiausia, kad ikaliau pagrindiniam musu imones konkurentui lotuliukas.gif Ir dar apie mentus gera zodi galiu pasakyt. Jie kaip tik pro sali vaziavo, tai sustojo, paaiskino kaip popierius uzsipildyt, uz eismo ivyki baudos nedave, mano masina nuvairavo i saugesne vieta thumbup.gif
Atsakyti