QUOTE(DODAITE @ 2008 11 06, 16:52)
Gal kuri turite filmuką "TIRAMISŲ PYRAGAS", čia gal gali pagelbėti DELTA atstovės

Neturiu, tik recepta
TIRAMISU
500g Mascarpone sūrio
75g Cukraus pudros
150ml Kavos likerio
90g Šokolado
450ml Plakamos grietinėlės
2 Šaukštai stiprios kavos
Biskvitinių sausainių (lady fingers)
Quick Chefe plakame mascarpone su 60g cukraus pudros, 3 šaukštais kavos likerio ir 2/3 tarkuoto šokolado . Šokoladą sutarkuojame sūrio malūnėlyje . Speed Chefe išplakti 300ml grietinėlės . Sūrio masę sumaišyti su plakta grietinėle . Greitkratyje sumaišykite likusį likerį , kavą ir 2 šaukštus vandens .Dugną iškloti sausainiais , patepti kavos ir likerio mišiniu . Kitą sluoksnį dėti sūrio masės . Vėl dėkite sausainius , aptepkite ir vėl sūrio masės , pabarstykite šokoladu . Išplakite likusią grietinėlę (150ml) su likusia cukraus pudra iki standumo. Papuoškite grietinėle deserto viršų naudodami konditerinį švirkštą.
Šaldykite desertą 4 5 val.
Vietoj mascarpones naudoju separuota varske, gaunasi pigiau, ne taip riebu, o skonis visai nenukencia. Tik kavos likeri geriau ne lietuviska, kad labiau aromatingesnis butu, galima amareta ar roma.