Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

QUOTE(gesa @ 2008 11 04, 19:05)
Davija, o kaip ir kiek laiko kopūstus troškini Micropliuse? Turiu aš jį, bet labai retai iš spintos ištraukiu  blush2.gif .

Dar dėl silikonų. Kaip iš Princesės išimat pyragus? Tiesiog išverčiat į lėkštę? Praeitą kartą kepiau tokį pyragą, kur ant viršaus kremas, tešlos trupiniai, tai pabijojau jo vartyt, kad nesugadinčiau viso pyrago. Tiesiog mentele ėmiau  po gabaliuką iš formos.

Tada palauk kol pyragas atšals ir pradėk lenkt silikoninę formą po pyrago apačia tuo pat pakišdama lėkštę. Ar suprantamai parašiau ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 04, 19:11)
Tada palauk kol pyragas atšals ir pradėk lenkt silikoninę formą po pyrago apačia tuo pat pakišdama lėkštę. Ar suprantamai parašiau ? g.gif

Reikės pabandyti kitąkart, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai iš Tupperware gaminių patinka Samba dubuo, tas, virš 4 litrų, žalias. Papratau jame maišyti mišlaines, raugti šašlykus, agurkus, marinuoti kepsnius thumbup.gif O į kiauraindį sudedu cepelinus, tada viską į indą ir uždenfiu. Ilgai išlieka karšti. Tą patį darau su koldūnais, virtinukais. Pats geriausias TW indas man wub.gif
user posted image
Atsakyti
as snd ir pasidziaugiau samba indeliu, vakar svoguna pjausciau ir per daug buvo,idejau i mazaji indeli ir snd jo prireikus issiemiau kaip naujai nuskusta thumbup.gif dabar ir noriu to didelio sampa indelio, tikrai jie super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 04, 22:32)
as snd ir pasidziaugiau samba indeliu, vakar svoguna pjausciau ir per daug buvo,idejau i mazaji indeli ir snd jo prireikus issiemiau kaip naujai nuskusta  thumbup.gif  dabar ir noriu to didelio sampa indelio, tikrai jie super  thumbup.gif

Ir aš pastebėjau: mišrainę kai padarau, nepavandenija, ilgiau išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandė31 @ 2008 11 04, 21:26)
Man labiausiai iš Tupperware gaminių patinka Samba dubuo, tas, virš 4 litrų, žalias.

man labai patinka kompotą daryt jame
Atsakyti
o kaip tu jame darai? a tik gerai laikosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2008 11 05, 09:53)
o kaip tu jame darai? a tik gerai laikosi?  smile.gif

Paimi dubenį , įdedi kiauraindį, sudedi šaldytas uogas(šviežias)įberi cukraus, užpili verdanačiu vandeniu, uždarai dangtį. Viskas 4u.gif Kai atšąla, išimi kiauraindį, kuriame lieka uogos.Dubenyje lieka kompotėlis be jokių tirščių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 05 lapkričio 2008 - 10:09
QUOTE(spiglys @ 2008 11 05, 10:08)
Paimi dubenį , įdedi kiauraindį, sudedi šaldytas uogas(šviežias)įberi cukraus, užpili verdanačiu vandeniu, uždarai dangtį. Viskas 4u.gif Kai atšąla, išimi kiauraindį, kuriame lieka uogos.Dubenyje lieka kompotėlis be jokių tirščių thumbup.gif

As lygiai taip pat darau servofikse, tik cukru dedu , kai supilu i asoti, nes tada uogos cukraus nepaima ir maziau jo reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 05, 10:08)
Paimi dubenį , įdedi kiauraindį, sudedi šaldytas uogas(šviežias)įberi cukraus, užpili verdanačiu vandeniu, uždarai dangtį. Viskas 4u.gif Kai atšąla, išimi kiauraindį, kuriame lieka uogos.Dubenyje lieka kompotėlis be jokių tirščių thumbup.gif

Noriu kompoto! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2008 11 04, 20:05)
Davija, o kaip ir kiek laiko kopūstus troškini Micropliuse? Turiu aš jį, bet labai retai iš spintos ištraukiu  blush2.gif .

Dar dėl silikonų. Kaip iš Princesės išimat pyragus? Tiesiog išverčiat į lėkštę? Praeitą kartą kepiau tokį pyragą, kur ant viršaus kremas, tešlos trupiniai, tai pabijojau jo vartyt, kad nesugadinčiau viso pyrago. Tiesiog mentele ėmiau  po gabaliuką iš formos.


Kopūstų troškinimas Mikro Pluse (galima ir Ultra Pluse), aš darau 1l ąsotėly: sudedu supjaustytus lašinukus ir 1min. į mikrobangę, tada sudedu supjaustytus svogūnus ir vėl 1min., tada raugintus kopūstus aš dedu nuo 0,5-0,7l , išmaišau su svogūnais ir lašinukais ir dadedu kokį šlakelį aliejaus ir vėl į mikrobangę 8 min. Tada susipjaustau kokias 2-3 medžiotojų dešreles, ir įdedu truputį kečupo ir dar kokiom 2min į mikrobangę ir viskas. Tadum viską iškratai į kokį dubenį ir greit tam pačiame puodely verdi buves su lupena.
Dabar mano pastebėjimai: kopūstai turi būt naminiai ir be skysčio.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 05, 11:53)
Kopūstų troškinimas Mikro Pluse (galima ir Ultra Pluse), aš darau 1l ąsotėly: sudedu supjaustytus lašinukus ir 1min. į mikrobangę, tada sudedu supjaustytus svogūnus ir vėl 1min., tada raugintus kopūstus aš dedu nuo 0,5-0,7l , išmaišau su svogūnais ir lašinukais ir dadedu kokį šlakelį aliejaus ir vėl į mikrobangę 8 min. Tada susipjaustau kokias 2-3 medžiotojų dešreles, ir įdedu truputį kečupo ir dar  kokiom 2min į mikrobangę ir viskas. Tadum viską iškratai į kokį dubenį ir greit tam pačiame puodely verdi buves su lupena.
Dabar mano pastebėjimai: kopūstai turi būt naminiai ir be skysčio.

Neerzink, sėdžiu darbe. Valgyt nooooriu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti