Pamidorų garstyčių ir bri torčiukai
Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Įdarui: (6 tartaletės)
2 saukštai garstyčių su grūdeliais, 60g cerderio ar kitokio fermentinio sūrio, 6 pomidoro griežinėliai, 120g bri sūrio.
Užpilui:
120ml pieno, 2 kiaušinio tryniai, 2 česnako skiltelės, prieskonių.
Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą(su peiliukais) dedame gabaliukais susmulkintą margariną ant viršaus miltus, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame ir greitai užminkome tešlą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formele.
Sluoksniuojame: pagrindą ištepame garstyčiomis, pabarstome tarkuotu cerderio sūriu, dedame pomidorą, prieskonius, bri sūri,Greitkratyje suplakame užpilą ir supilame į tartaletes. Kepame orkaitėje apie 25min 200ºC.
Tartaletės su obuoliais ir kondensuotu pienu
Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Įdarui: (12 tartalečių)
3-4 obuoliai, 50g smulkintų riešutų, 1 indelis kondensuoto pieno su cukrumi
Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą (su peiliukais) dedame gabaliukais susmulkintą margariną ant viršaus miltus, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame ir greitai užminkome tešlą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą. Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę. Dedame supjaustytus obuolius.
Užberiame susmulkintų riešutų. Užpilame kondensuoto pieno. Kepame orkaitėje apie 25min 180ºC (10 paskutiniu minučių 160ºC). Skanaus!
Špinatų rokforo tartaletės
Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Įdarui: (6 tartaletės)
220g sviežių špinatų (kietus stiebus pašalinti), 120 g. Rokforo arba kitokio melynojo sūrio, supjaustyto gabaliukais, šviežiai maltų pipirų, sviežiai malto muskato riešuto, druskos.
Užpilui:
200ml netirštos grietinės, 1 kiaušinis, prieskonių.
Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą(su peiliukais) dedame gabaliukais susmulkintą margariną ant viršaus miltus, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame ir greitai užminkome tešlą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę.
Sluoksniuojame: špinatai (prieštai nuplikykit ir supjaustykit), prieskoniai, pelėsinis sūris. Užpilame grietine sumaišyta su kiaušiniu ir prieskoniais.
Kepame orkaitėje apie 25min 200ºC.Skanaus!
Tartaletės su tunu
Tešlai : (12 tartalečių)
100g sviesto arba margarino, 220g miltų, 50g vandens, žiupsnelis druskos.
Įdarui: (12 tartalečiu)
2 svogūnai, 1 skardinė smulkinto tuno savose sultyse, 1 skardinė smulkinto tuno aliejuje, 100g sūrio, prieskonių,12 kiaušinių.
Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą (su peiliukais) dedame gabaliukais susmulkintą margariną ant viršaus miltus, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame ir greitai užminkome tešlą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą.
Pasiruošiam įdarą: pakepinam svogūną, sumaišome su tunu, prieskoniais ir sūriu.
Iškočiojame tešlą. Išspaudžiame su tartalečių spaustuku ir išklojame formelę.
Sudedame tuną, viduryje padarome duobutę, įmušame kiaušinį.
Kepame orkaitėje apie 25min 200ºC.Skanaus!
p.s vietoj kiaušinio galite naudoti nuplikytus ir supjaustytus špinatus.
O šiaip tai galima dėti ką tik norite, pasidarote tešlą ir mėsos, daržovių, vaisių ir t.t. įdarą, fantaziją pasitelkite

dar nedariau, bet manau turėtų būti skanu iškepti vieni krepšeliai ir pridėta tarkim pikantiškos mišrainės