Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gal kas turit parduot pigiau ,,Princesę''?Rašykit į a/z. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 10 30, 07:50)
Panos, na koks liuks dalykėlis tas Mini-Max rinkinukas  thumbup.gif  (kaip tik jiems akcija bus), kai reikia- išskleidi, nereikia, suspaudi į blyną, nei vietos neužima, nei ką.
Man labai pasiteisino, kai vyrui į ligoninę karštą maistą vežiojau. Ir estetiškai atrodo. Paskui į rankinę susidedi ir gali savo reikalus tvarkyt  thumbup.gif.

aha, tik vienas minusas - negalima mirkobanginėj šildyt.
o šiaip su minmax į darbą maistą vežtis yra super.
Atsakyti
Nokia, manau pasiūlymų jau turi smile.gif

Spiglys mes per vieną vakarėlį kepėm Šokoladinį (t.y. kakavinį) pyragą keksiukų formoj mikrobangėj, labai skanu su ledais, tai jei niekas neparašys recepto, ryt aš duosiu mirksiukas.gif

Pas mus Šiauliuos dabar populiarus meduolis mikrobangėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 30, 11:47)
Nokia, manau pasiūlymų jau turi smile.gif

Spiglys mes per vieną vakarėlį kepėm Šokoladinį (t.y. kakavinį) pyragą keksiukų formoj mikrobangėj, labai skanu su ledais, tai jei niekas neparašys recepto, ryt aš duosiu mirksiukas.gif

Pas mus Šiauliuos dabar populiarus meduolis mikrobangėj ax.gif

Na, negalima taip bigsmile.gif Ir kakavinis pyragas , ir meduolis. Surezinai ir neparašei recepto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2008 10 30, 11:46)
aha, tik vienas minusas - negalima mirkobanginėj šildyt.
o šiaip su minmax į darbą maistą vežtis yra super.

Aš vieną turiu, buvau gavus dovanų, ir šildau mikrobangėj, tik dangtelio neužspaudžiu, o tik uždedu blush2.gif Nieko neatsitiko blush2.gif , kiekvieną dieną darbe pietus šildosi vyras blush2.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau visų supermamyčių už šitą žinutę poster_offtopic.gif
Atviras laiškas supermamytei Asese
Brangioji supermamyte Asese,
Konkurencija aš priimu teigiamai. Tačiau ji turi būti atvira ir sąžininga.Užsimokėkite už savo temą kiekvieną mėn nustatytą mokestį ir siūlykite savo turimus tw gaminius nors ir už savikainą ar dar pigiau.
Jūs gi , sekate mano temą ir paslapčiomis rašote į až mano klientėms. Kažin ar nors kiek palies Jūsų sąžinę šitas mano laiškelis, bet toliau tylėt neįmanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 30 spalio 2008 - 12:10
QUOTE(zifara @ 2008 10 29, 19:51)
Nezinau ar tiks receptukai, bet pas save radau siuos:
3 kiausiniai
125g cukraus
150g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
sviesto kepimo formelems patepti.
zinau viena idara, reikia karamelizuoto pieno su cukrumi, butent'rududu' ir sumaisai su graikiniais riesutais. fantastiskas skonis 

krepseliai su obuoliu salotomis
1 violetinis svogunas
2 obuoliai
2 virtos bulves
4 saukstai koncervuotu kukuruzu
2 sauksteliai krienu
3saukstai majonezo
alyvu be kauliuku ir obuolio papuosti
viska susmulkiname ir sudedame i krepselius, papuosiame alyvomis ir pjaustytais obuoliais.
ir dar vienas:

120 g miltu,
60 g sviesto,
2 tryniai.

Sviesta sutarkuoti ir isminkyti tesla. Ja padeti 2 val. i saldytuva. Po to kocioti apskritimus pagal formeliu dydi.

O čia turėtų būti skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 27, 21:34)
Apie šitą kalbat ?
user posted image

Tai jam nuolaida kartu su semtuvėliais 4u.gif
user posted image
Kaina: 95 (123) Lt

O kam tie semtuvėliai?
Papildyta:
[quote=vataipva,2008 10 28, 11:12]
Pastebėjot? Tešla ta pati, skiriasi tik įdaras...
Kažkas minėjo, kad kepė pagal šį receptą ir šalti labai kieti pyragaičiai buvo:(
Gal kas kokią kitą tešlą yra išbandę...Prisipirkau formų, vakar morkų pyragą iškepiau Princesėje, siūlomą tw puslapiuose, tai mano vyrai pasiraukė ir nevalgė, sakė pačiai valgyt tokį šedevrą...ir nesistebiu, man irgi neskanu:(...
Tai nesinori dar vieno nesėkmingo bandymo:(
[/quote]
aš darau panašią, tik darau svogūnų pyragą, rastą SM platybėse, Norges parašytą:

Paruošiam tešlą: margarino 300-400 gr., grietinės stiklinę, pora kiaušinių, druskos ir miltų. Galima iš tų pačių produktų daryti kapotą, galima minkyti- kaip kam patinka. Galima kiek pakeisti recepto proporcijas- tiesiog su laiku atrandi savo mėgstamiausią nesaldžios trapios tešlos receptą smile.gif. Taigi, paruoštą tešlą dedi į šaldytuvą.
Tuo metu supjaustai daug svogūnų, na, kilogramą-pusantro. Pakepini keptuvėje ant trupučio sviesto ar aliejaus, kol gražiai pagels.
Imi rūkytos šoninės (o jei nemėgstat šoninės, tai kokio kumpio), supjaustot plonom juostelėm.
Tada skardą išklojate tešla, užlenkiate kraštus. Ant viršaus dedate svogūnus. Ant jų- šoninę. Šoninės tikrai nedaug, tik kur-nekur po juostelę uždėti.
Viską kepti orkaitėje gal pusvalandį.
Tada iš grietinėlės, poros-trejeto žalių kiaušinių, druskos, prieskonių padaryti makaliūzę (aš grietinėlę skiedžiu pienu, nes mes, atseit, riebiai nevalgom smile.gif , bet pagal orginalų receptą- tik grietinėlė. Ją užpilti ant kepinio, skardą vėl dėti i orkaitę, kepti dar 10-15 min., kol masė sutirštėja ir gražiai apskrunda (galima su griliu pagreitint reikalą, jei yra tokia funkcija orkaitėje).

Mes šitą pyragą darome placiose neaukštose skardose, iškepęs jis būna gana plonas.
Laaaabai skanu. Ir neišsigąskit tu svogūnų gausybės. Pyragas tikrai puikaus skonio. thumbup.gif

vyrui pirmą kartą kai papsakiau, kad svogūnų pyragą darysiu, tai pakikeno, kad ilgam užteks man, nes viena ir valgysiu.
kai padariau, tai maždaug ir neatsibosta kas savaitgalį hihihi.gif

mano "paturbinimai": svogūnus kepu ant silpnos ugnie (svarbu nesudegint!) - tada pasidaro su svogūnais nieko bendro neturinti saldoka masė. šoninę sumaišau su tai ssvogūnais dar karštais. atvėsinus tą masę paskleidžiu ant tešlos, tada sasykų ( unsure.gif ) pjaustytų pribarstau (kad ir vaikis valgytų, ir sočiau būtų). ir užpilu ta kiaušinių su grietinėle mase (į ją pridedu "picos" žolių (raudonėlis, bazilikas, mairūnas)), į kurią pritarkuoju nemažai sūrio.
viska gražiai išsipučia, apskrunda. kepu žemesnėj jei princesė (fui koks negražus pavadinimas) formoj, kur krašteliai vingiuoti tokie.
nu ir žemai lenkiu galvą silikoninėm formom - na taip gražiai išsiima tas pyragas, nei sulūžta nei ką. wub.gif
[/quote]
Reiks bandyti per ilgąjį savaitgalį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 27, 20:34)
Apie šitą kalbat ?
user posted image

user posted image

Gal tie semtuvėliai matavimui rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=rugpjutis08,2008 10 30, 13:19]
O kam tie semtuvėliai?
Papildyta:

aš darau panašią, tik darau svogūnų pyragą, rastą SM platybėse, Norges parašytą:

Paruošiam tešlą: margarino 300-400 gr., grietinės stiklinę, pora kiaušinių, druskos ir miltų. Galima iš tų pačių produktų daryti kapotą, galima minkyti- kaip kam patinka. Galima kiek pakeisti recepto proporcijas- tiesiog su laiku atrandi savo mėgstamiausią nesaldžios trapios tešlos receptą smile.gif. Taigi, paruoštą tešlą dedi į šaldytuvą.
Tuo metu supjaustai daug svogūnų, na, kilogramą-pusantro. Pakepini keptuvėje ant trupučio sviesto ar aliejaus, kol gražiai pagels.
Imi rūkytos šoninės (o jei nemėgstat šoninės, tai kokio kumpio), supjaustot plonom juostelėm.
Tada skardą išklojate tešla, užlenkiate kraštus. Ant viršaus dedate svogūnus. Ant jų- šoninę. Šoninės tikrai nedaug, tik kur-nekur po juostelę uždėti.
Viską kepti orkaitėje gal pusvalandį.
Tada iš grietinėlės, poros-trejeto žalių kiaušinių, druskos, prieskonių padaryti makaliūzę (aš grietinėlę skiedžiu pienu, nes mes, atseit, riebiai nevalgom smile.gif , bet pagal orginalų receptą- tik grietinėlė. Ją užpilti ant kepinio, skardą vėl dėti i orkaitę, kepti dar 10-15 min., kol masė sutirštėja ir gražiai apskrunda (galima su griliu pagreitint reikalą, jei yra tokia funkcija orkaitėje).

Mes šitą pyragą darome placiose neaukštose skardose, iškepęs jis būna gana plonas.
Laaaabai skanu. Ir neišsigąskit tu svogūnų gausybės. Pyragas tikrai puikaus skonio. thumbup.gif

vyrui pirmą kartą kai papsakiau, kad svogūnų pyragą darysiu, tai pakikeno, kad ilgam užteks man, nes viena ir valgysiu.
kai padariau, tai maždaug ir neatsibosta kas savaitgalį hihihi.gif

mano "paturbinimai": svogūnus kepu ant silpnos ugnie (svarbu nesudegint!) - tada pasidaro su svogūnais nieko bendro neturinti saldoka masė. šoninę sumaišau su tai ssvogūnais dar karštais. atvėsinus tą masę paskleidžiu ant tešlos, tada sasykų ( unsure.gif ) pjaustytų pribarstau (kad ir vaikis valgytų, ir sočiau būtų). ir užpilu ta kiaušinių su grietinėle mase (į ją pridedu "picos" žolių (raudonėlis, bazilikas, mairūnas)), į kurią pritarkuoju nemažai sūrio.
viska gražiai išsipučia, apskrunda. kepu žemesnėj jei princesė (fui koks negražus pavadinimas) formoj, kur krašteliai vingiuoti tokie.
nu ir žemai lenkiu galvą silikoninėm formom - na taip gražiai išsiima tas pyragas, nei sulūžta nei ką. wub.gif
[/quote]
[/quote]
Ar jau kas bandėt svogūnų pyragą?
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2008 10 27, 21:34)
Apie šitą kalbat ?
user posted image

user posted image

O tą maišelį ar galima indaplovėj plauti?
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 30, 12:19)
O kam tie semtuvėliai?

PRAKTIŠKI SAMTELIAI, KURIAIS GALIMA LENGVAI IR GREITAI MATUOTI

MATAVIMO SAMTELIŲ RINKINYS SUDARYTAS IŠ 5 SAMTELIŲ:
50 ML, 100 ML, 150 ML, 200 ML, 250 ML

Samtelių dugnas plokščias, todėl jie gali gulėti ant virtuvinio stalo net tada, kai būna pilni.
Samtelių kraštai suapvalinti, jais lengva tiksliai išmatuoti, nes perteklių galima nubraukti.
Patogu laikyti, nes rankenėlės suapvalintos.
Ant samtelio yra pažymėtas tūris.
Samtelius galima sudėti vieną į kitą.
Samtelių rankenėlės turi tarpelius, už kurių galima pakabinti.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 30, 13:35)
PRAKTIŠKI SAMTELIAI, KURIAIS GALIMA LENGVAI IR GREITAI MATUOTI

MATAVIMO SAMTELIŲ RINKINYS SUDARYTAS IŠ 5 SAMTELIŲ:
50 ML, 100 ML, 150 ML, 200 ML, 250 ML

Samtelių dugnas plokščias, todėl jie gali gulėti ant virtuvinio stalo net tada, kai būna pilni.
Samtelių kraštai suapvalinti, jais lengva tiksliai išmatuoti, nes perteklių galima nubraukti.
Patogu laikyti, nes rankenėlės suapvalintos.
Ant samtelio yra pažymėtas tūris.
Samtelius galima sudėti vieną į kitą.
Samtelių rankenėlės turi tarpelius, už kurių galima pakabinti.

O juos galima atskirai pirkti?
Papildyta:
[quote=13liepa,2008 10 30, 13:33]
[/quote]
Ar jau kas bandėt svogūnų pyragą?
Papildyta:

O tą maišelį ar galima indaplovėj plauti?
[/quote]
Gal greičiau skalbyklėj lotuliukas.gif
Atsakyti