QUOTE(spiglys @ 2008 11 13, 12:37)
 ačiū
  ačiū  
Papildyta:
Dėl virtu bulvių Quik Chefe - manau kad neitu nes virtos tai lips prie peiliuku.

Aš jos prašiau, kad man užsakytų bliudelį vaikišką, kuris prilimpa prie stalo. Bet va aš nelabai ja pasitikiu, nes labai įdomiai kalbėjo:"tai tas bliūdelis stabilus ir t.t.". O man reik, kad jis būtinai priliptų. Ar galit pakonsultuoti šiuo klausimu? Taip pat užsakiau gertuvę, kur ant to bliūdelio nufotkinta. Sakė, kad pasižiūrės ar yra sandėlyje ir man paskambins. Nes man reik tų prekių kuo greičiau. O va, jau pusę dienos praėjo, bet ji tyli....
 Aš jos prašiau, kad man užsakytų bliudelį vaikišką, kuris prilimpa prie stalo. Bet va aš nelabai ja pasitikiu, nes labai įdomiai kalbėjo:"tai tas bliūdelis stabilus ir t.t.". O man reik, kad jis būtinai priliptų. Ar galit pakonsultuoti šiuo klausimu? Taip pat užsakiau gertuvę, kur ant to bliūdelio nufotkinta. Sakė, kad pasižiūrės ar yra sandėlyje ir man paskambins. Nes man reik tų prekių kuo greičiau. O va, jau pusę dienos praėjo, bet ji tyli....

Aš jos prašiau, kad man užsakytų bliudelį vaikišką, kuris prilimpa prie stalo. Bet va aš nelabai ja pasitikiu, nes labai įdomiai kalbėjo:"tai tas bliūdelis stabilus ir t.t.". O man reik, kad jis būtinai priliptų. Ar galit pakonsultuoti šiuo klausimu? Taip pat užsakiau gertuvę, kur ant to bliūdelio nufotkinta. Sakė, kad pasižiūrės ar yra sandėlyje ir man paskambins. Nes man reik tų prekių kuo greičiau. O va, jau pusę dienos praėjo, bet ji tyli.... Nu gal dirba ji oficialų dar darbą ir todėl truputi užtruko
 Nu gal dirba ji oficialų dar darbą ir todėl truputi užtruko  

mažokai laiko sakyčiau
 mažokai laiko sakyčiau   
  oj negaliu kaip juokas man iš tokių dovanų ima (neužpykit, kas tokiais kiekiais užsakinėjat ir jums gaunasi tos dovanos. Kai man tai ne pragyvenimo šaltinis, tai man ir tie kas 6 savaites užsakymai ne pagal sutartį atrodo, gerai pasikapsčius galima būtų ir pasiginčyti su TW atstovais tuo klausimu, nes sutartyje nei vidaus taisyklėse to nėra
 oj negaliu kaip juokas man iš tokių dovanų ima (neužpykit, kas tokiais kiekiais užsakinėjat ir jums gaunasi tos dovanos. Kai man tai ne pragyvenimo šaltinis, tai man ir tie kas 6 savaites užsakymai ne pagal sutartį atrodo, gerai pasikapsčius galima būtų ir pasiginčyti su TW atstovais tuo klausimu, nes sutartyje nei vidaus taisyklėse to nėra   tada tai nelegalu )
 tada tai nelegalu )

tada tai nelegalu )
 tada tai nelegalu )