QUOTE(Ramunita @ 2005 10 23, 14:57)
aziza,o tu noretum,kad tavo vaikas praleistu kazkiek laiko su aukle,kuri apsimetineja gera,nes zino,kad ja filmuoja? tai pasvarstykim tada kaip ta aukle elgiasi isejusi i kiema,kai kameros nefilmuoja?
kol matyciau,kad gerai elgiasi man nebutu pagrindo nerimauti

o ir manau,kad jei pasakytum auklei pokalbio metu,kad ja filmuos kamera, tai ji manau iskart atsisakytu, aisku jei ji butu '' bloga '', o juk mamoms kantrybe taip pat ne gelezine, be pagrindo musa ar bara

aisku aukle yra kas kita jei musti vaiko negalima, o pabarti nieko blogo, jei vaikas neklauso ar aukle negali su juo susitvarkyti

tai ieina i aukles pareigas, gerai ji isaukleti. As kai ziurejau du berniukus, mamos vienas is reikalavimu buvo, kad as juos aukleciau griezciau,vistiek du berniukai,su jais susitvarkyti sunkiau

bet manes jie ir taip klause tai to neprireike

pas kiekviena mama skirtingi auklejimo principai, parasysiu trumpa pavyzdeli : mano kaimyne [ kuriai apie 35 m. rasau amziu nes galima pagalvoti, kad cia pasakoju apie 20 mete ] turi 7 metuku berniuka ir viena karta vaikas kazkuo nusikalto ji paeme rykstele ir nestipriai pora kartu dave per uzpakali, vaikas pradejo rekti ne savo balsu, o ji nezinodama ka daryti toliau [ kaip nuraminti ] duoda jam rykstele atkisa savo rankas ir sako dabar tu man duok

ne cia tai virsune tokio auklejimo metodo neteko matyti

baisu, o kas del kiemo tai ten pilna kaimyniu, draugiu kurios gyvena ir jei pamatytu blogai elgiantis su vaikuciu, tai iskart pranestu mamai. ir tikrai nemanau, kad aukle lauke kur pilna zmoniu mustu vaika

cia butu tada virsune