Įkraunama...
Įkraunama...

Vakaris

QUOTE(Metameskinija @ 2011 02 19, 14:44)
Kiekvieni metai turi savo Top vardus.
As esu Jurga, tai klasej buvom 4 Jurgos, Universitete- 3.
Dabar visi pagoniski vardai labai ant bangos - tai normalu, kad ir Vakariu pagausejo.
Musiskis Vakaris labai ramus, toks maslus, rimtas vaikis - stebint ji, net nelimpa joks kitas vardas, o tik Vakaris....
Kai gime, vyrui nelipo sis vardas, o as ji buvau issisvajojusi nuo paauglystes. Ilgai rinkom, o paskui valia daviau vyrui, kad jis pats varda isrinktu. Nuvaziavo, ir uzregistravo Vakarium, o grizes pasake, jog uzregistravo Ignu...
Musu Vakariui beveik 2 metukai, tai vyras kelis kartus minejo, jog labai dziaugiasi, jog mazylio toks vardas !
Negali visiems patikti vienodi vardai, bet menkint nelabai patinkanciu vardu irgi nereiketu  4u.gif

Gerai kad ne Ignas, man Vakaris n kartų geriau skamba. thumbup.gif Ignas nuo pat vaikystės man toks kietas ir aštrus vardas... net nežinau kodėl, dar būdama darželio amžiaus išgirdau šį vardą ir jis man labai nepatiko... Grynai dėl skambesio. Na, bet čia jau ne ta tema.
Atsakyti
Vakaris -turbūt vienintėlis man gražus berniuko vardas. smile.gif Aš už šį vardukąwink.gif
Atsakyti
seniau visada galvojau, kad jeigu turesiu berniuka butinai pavadinsiu ji Vakariu, nes labai grazus man sis vardas.
Atsakyti
negrazus schmoll.gif , mergaitei vakare dar nieko, bet berniukui permergaitiskai skamba
Atsakyti
Hm, gražus. Bet populiarus. Bent jau aš pažįstu ne vieną.
Atsakyti
Aš tik vieną žinau. smile.gif Ir šiaip esu už lietuviškus vardus,bet nesakau,kad ir kiti negražūs.smile.gif
Atsakyti
Nelabai,o ir praeit tuoj nebus galima per tuos Vakarius-kur spjausi ten Vakaris.
Atsakyti
Manau,kad yra tikrai daug dažnesnių vardų,nei šis.smile.gif Pvz: Kajus,Nojus,Benas,Lukas,Matas ir .t.t.smile.gif
Atsakyti
Gražus vardas, bet jau tampa truputį nuvalkiotas, darželyje kiekvienoje grupėje po Vakarį arba net po du Vakarius mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras vardas smile.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2011 07 18, 15:03)
Manau,kad yra tikrai daug dažnesnių vardų,nei šis.smile.gif Pvz: Kajus,Nojus,Benas,Lukas,Matas ir .t.t.smile.gif

Nei vienas is siu vardu nera lietuviskas.
Atsakyti