Įkraunama...
Įkraunama...

Vakaris

Labai grazus vardas 4u.gif Ir nepazistu nei vieno Vakario smile.gif
Atsakyti
Grazus vardas, bet su kazkokia liudesio gaida...
Atsakyti
Labai grazus vardas, toks romantiskas, taciau jis grazus tik lietuviams. Suzinojau, kad lotynu kilmes kalbose: ispanu, italu, prancuzu ir kitose "vaka" reiskia karve, o vakaris daugiau vieta, kuriose jos laikomos. Kazkaip sujauke viska doh.gif Vis tik siais laikais nors jei ir patys liksim Lietuvoje, vaikai neabejotinai keliaus... Bet vardas tooks grazuus...
Atsakyti
mergina susirasti su tokiu romantisku vardu tikrai nebus sunku smile.gif
Atsakyti
man visai nieko, grazus smile.gif
Atsakyti
Labai grazus wub.gif
Atsakyti
labai grazus, romantiskas wub.gif
Atsakyti
Man - tai gražus, lietuviškas vardelis smile.gif Tik smagiai skamba: "Labas vakaras, Vakari" tongue.gif
Atsakyti
Pirma karta si varda isgirdau pries koki 15 metu. Dukra kieme veziojau, o mociute zaide su anukeliu, kurio vardas buvo Vakaris..... Labai tuo metu negirdetas buvo, lietuviskas ir man labai grazus..., o ir berniukas, buvo nuostabus !
Daznai zmones vardus sugadina. Kai rinkausi sunui varda, koki tik beissirenku, tuoj gimines < oi, tik nedek, pazystu, o jezau - vagis, girtuoklis, banykas ir pan.... verysad.gif ...
Man labai grazus sis vardas.
Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi ax.gif . Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu, negali visiems patikti tas pats vardas - tada visi vaikai butu vienodai saukiami bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2010 02 01, 14:02)

Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi  ax.gif . Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu, negali visiems patikti tas pats vardas - tada visi vaikai butu vienodai saukiami  bigsmile.gif
4u.gif

Grazus tikrai 4u.gif
O ta drauge galejo palaukti atsakymo pirmiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
tai kad draugas. ir koks atsakymas, kai klausimo nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Super vardas thumbup.gif .Toks švelnus, o ir skamba gražiai.
Atsakyti