Labai grazus vardas
Ir nepazistu nei vieno Vakario
Grazus vardas, bet su kazkokia liudesio gaida...
Labai grazus vardas, toks romantiskas, taciau jis grazus tik lietuviams. Suzinojau, kad lotynu kilmes kalbose: ispanu, italu, prancuzu ir kitose "vaka" reiskia karve, o vakaris daugiau vieta, kuriose jos laikomos. Kazkaip sujauke viska
Vis tik siais laikais nors jei ir patys liksim Lietuvoje, vaikai neabejotinai keliaus... Bet vardas tooks grazuus...
man visai nieko, grazus
Labai grazus
labai grazus, romantiskas
Pirma karta si varda isgirdau pries koki 15 metu. Dukra kieme veziojau, o mociute zaide su anukeliu, kurio vardas buvo Vakaris..... Labai tuo metu negirdetas buvo, lietuviskas ir man labai grazus..., o ir berniukas, buvo nuostabus !
Daznai zmones vardus sugadina. Kai rinkausi sunui varda, koki tik beissirenku, tuoj gimines < oi, tik nedek, pazystu, o jezau - vagis, girtuoklis, banykas ir pan....
...
Man labai grazus sis vardas.
Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi
. Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu, negali visiems patikti tas pats vardas - tada visi vaikai butu vienodai saukiami
Daznai zmones vardus sugadina. Kai rinkausi sunui varda, koki tik beissirenku, tuoj gimines < oi, tik nedek, pazystu, o jezau - vagis, girtuoklis, banykas ir pan....
Man labai grazus sis vardas.
Turejau toki nutikima baseine. Susitikau pazystama, o jis klausia <kur dingau, kad niekur manes nemato> . Sakau < leliu auginu>. O jis iskart < kokiu tik vardu dabar nera, visokiu Teju, Leju, Vakariu.... >... Pasakiau, kad ir manasis Vakaris, nepatogiai paskui jis jautesi
QUOTE(Metameskinija @ 2010 02 01, 14:02)
Grazus tikrai
O ta drauge galejo palaukti atsakymo pirmiausiai
tai kad draugas. ir koks atsakymas, kai klausimo nebuvo
Super vardas
.Toks švelnus, o ir skamba gražiai.