Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

QUOTE(tomamil @ 2007 04 17, 21:03)
o sia pagalvele pati pasidariau.... biggrin.gif
http://public.fotki....s/p4160015.html

Tikrai kaip pirktine atrodo rolleyes.gif saunuole.
Atsakyti
Gal kam teko susidurti ar matyti kur butu galima nusipirkti tokia pagalvele, nuomotis nenoriu, noriu kad pagalvele liktu prisiminimui. Arba gal kas zino kas siuva? Kaunas domina
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 18, 18:59)
Gal kam teko susidurti ar matyti kur butu galima nusipirkti tokia pagalvele, nuomotis nenoriu, noriu kad pagalvele liktu prisiminimui. Arba gal kas zino kas siuva? Kaunas domina
Aciu

internetinese parduotuvese ju yra kokiu tiknori mirksiukas.gif pati uzsisakiau is JAV ir nesigailiu.
Atsakyti
idomu man pasidare.... kada ta pagalvele naudojasi? baznycioj? tai ten juk buna lekste kazkokia....
o ir kaip tie ziedeliai nenuslysta nuo tos paduskutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 19, 09:03)
idomu man pasidare....  kada ta pagalvele naudojasi? baznycioj? tai ten juk buna lekste kazkokia....
o ir kaip tie ziedeliai nenuslysta nuo tos paduskutes  g.gif

Siaip, dazniausiai ziedeliai pagalveles centre susirisa kaspineliais ir juos nesa mergaites arba siaip vaikiukai...
Pvz pas mus niekas nenes, tai mes ja tiesiog vietoje leksteles panaudosim, nes man tiesiog taip graziau atrodo. Ji stoves gal ant kunigo stalelio ir jei jos netampysi, tai ziedai ir nenuktris, nors ir nebus suristi.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 04 19, 09:07)
Siaip, dazniausiai ziedeliai pagalveles centre susirisa kaspineliais ir juos nesa mergaites arba siaip vaikiukai...
Pvz pas mus niekas nenes, tai mes ja tiesiog vietoje leksteles panaudosim, nes man tiesiog taip graziau atrodo. Ji stoves gal ant kunigo stalelio ir jei jos netampysi, tai ziedai ir nenuktris, nors ir nebus suristi.

aisq.... smile.gif
pas mus irgi nebus kam ju nest... tai net nzn ar lb jos reikia...
siaip tai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Jeigu kam idomu, rdau Kaune kur galima isigyti pagalveles, tai as radau urmo bazeje, antram ir sestam sandelyje! kainos apie 20-25 litus!
Atsakyti
kai kurie vestuviniu sukneliu salonai turi pagalveliu. jei pavyks gerai issidereti (nuomojantis suknele), tai pagalvele duos kaip prieda mirksiukas.gif
Atsakyti
kur Klaipedoje rasti pagalvele ziedmas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 19, 10:03)
idomu man pasidare....  kada ta pagalvele naudojasi? baznycioj? tai ten juk buna lekste kazkokia....
o ir kaip tie ziedeliai nenuslysta nuo tos paduskutes  g.gif

pas mus tai mano krikstadukra atnes mums ziedus ant pagalveles smile.gif
ir ceremonijos metu jie sau ramiai gules ant pagalveles, o po to tai pagalvei manu tikrai rasiu vieta namuose smile.gif
mano pagalvele galite pamatyti cia - drauge pasiuvo tik as pati dar jos nemaciau, bet manau realiai ji dar grazesne nei foto smile.gif
skenuota cia man ja drauge atsiunte - tai kokybe ne itin geriausia smile.gif
http://public.fotki..../pagalvele.html
Atsakyti
as isisiuvinejau savo pagalvele.ir vargau ilgai ,bet miela sirdziai nes zinau, kad idejau savo ranku darbo ir sirdies.veliau ikelsiu nuotraukele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 04 20, 17:48)
Jeigu kam idomu, rdau Kaune kur galima isigyti pagalveles, tai as radau urmo bazeje, antram ir sestam sandelyje! kainos apie 20-25 litus!

Boruzele gal gali patikslinti kur konkreciai tu radai pagalveles, nes snd apejau visus sandelius, ju tarpe ir 2,6 neradau verysad.gif gal praziopsojau doh.gif
Atsakyti