Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

QUOTE(Edikute @ 2008 03 19, 17:22)
mergaites, kurios pacios siuva(ir ne tik) gal galite parasyti kokio dydzio (cm plotis
-ilgis) darote??? ar jei pirktos tai kokio dydzio??? g.gif manau kad nedidele, bet kiek ten tu cm??? ai dar prasau parasykite ka i vidu dedate??? is anksto visoms aciu! mirksiukas.gif

15x15cm, manau graziausiai ziurisi.
gali buti ir 18x18cm, 20x20cm. Didesne jau tikriausiai butu per didele, bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
Aš irgi žadu pati darytis, kadangi piešiu ant šilko ir šiaip esu ,,prie meno". Dėl vidaus- manau tiktų plonas parolonas sluoksniais, lygiausiai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 03 19, 17:22)
mergaites, kurios pacios siuva(ir ne tik) gal galite parasyti kokio dydzio (cm plotis
-ilgis) darote??? ar jei pirktos tai kokio dydzio??? g.gif manau kad nedidele, bet kiek ten tu cm??? ai dar prasau parasykite ka i vidu dedate??? is anksto visoms aciu! mirksiukas.gif

is patirties sakau,kad optimaliausias dydis 18x18, didesnes tikrai nereikia,nes nelabai kaip ziurisi...15x15 gaunasi gana mazyte,bet gerai atrodo...o i vidu yra toks sinteponas, jo kalvariju turguje buna turetu ir kituose siuvimo reikmenu parduotuvese buti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu! bandysim kazka mastyt! beja siandien cento parduotuvei maciau gana nedideles sirdeles formos pagalveles, sakau gal tiktu, na aisku jos raudonos spalvos, bet prisiuvus kokiu karoliuku ir pan, gal graziai atrodytu??? kaip manot??
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 03 20, 18:35)
aciu! bandysim kazka mastyt! beja siandien cento parduotuvei maciau gana nedideles sirdeles formos pagalveles, sakau gal tiktu, na aisku jos raudonos spalvos, bet prisiuvus kokiu karoliuku ir pan, gal graziai atrodytu??? kaip manot??

Ir raudona labai gražu, pagalvok gal dar kur kokią raudoną detalę ar kokį akcentėlį galėsi pritaikyti. Ir viskas derės tarpusavy
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 03 20, 22:59)
Ir raudona labai gražu, pagalvok gal dar kur kokią raudoną detalę ar kokį akcentėlį galėsi pritaikyti. Ir viskas derės tarpusavy

pvz jaunosios puokste smile.gif
Atsakyti
cia sukeliau kelias nuotraukas su savo pagalvele ziedams:

http://public.fotki....alvele-ziedams/

as ja dariau ant kriaukles, nes ziedus turejo atnesti angeliukai ir reikejo kieto pagrindo (t.y. siuvo, dailino ir ziedus pririso mano sese, tik kad buvo skirta mano vestuvems... blush2.gif )

beje, mano vestuviu spalvos buvo raudona ir auksine, todel ir pagalveleje buvo situ spalvu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte_pi: 26 kovo 2008 - 16:04
QUOTE(katyte_pi @ 2008 03 26, 18:03)

as ja dariau ant kriaukles, nes ziedus turejo atnesti angeliukai ir reikejo kieto pagrindo (t.y. siuvo, dailino ir ziedus pririso mano sese, tik kad buvo skirta mano vestuvems...  blush2.gif )
beje, mano vestuviu spalvos buvo raudona ir auksine, todel ir pagalveleje buvo situ spalvu

labai grazi pagalvele... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2008 03 26, 16:03)

as ja dariau ant kriaukles, nes ziedus turejo atnesti angeliukai ir reikejo kieto pagrindo (t.y. siuvo, dailino ir ziedus pririso mano sese, tik kad buvo skirta mano vestuvems...  blush2.gif )

idomus sprendimas,tik is kur tokia kriaukle didele gavai blush2.gif
Atsakyti
klausimelis man toks iskilo: o kada ta pagalvele turi buti inesta, nes pvz jei atnes vaikiukas kartu su jaunaja einant tai jam bus labai sunku su ta pagalvele stoveti ten kol tu ziedu prireiks g.gif prades jis muistytis.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 03 14, 13:47)
Pas mane pagalvele nes mergyte (sesers dukryte)  blush2.gif Pagalveles dar neturiu, net neisivaizduoju kur pirkti...

Bet as jau isivaizduoju,kaip ji atrodys lotuliukas.gif ,sesiukai ax.gif ,nes darbelis jau vyksta.
Visumoje pagalvele man labai grazu,o ipatingai,kai ja nesa maza mergyte ar berniukas,o dar graziau,kai abu wub.gif .Kai as tuokiausi(nors tai buvo pries 5metus),tai dar nebuvo populiaru.O gaila unsure.gif .Taciau dabar turiu galimybe sia ideja realizuoti sesers sutuoktuvem.Taip,kad siuvame ir puosiame is peties.Nieko cia daug imantraus nereikia.Tik labai svarbu ideti dalele sielos ir svajones,ir sitas ziedu sostelis puikuosis groziu. blush2.gif
Atsakyti