Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvele žiedams

QUOTE(lijo @ 2006 05 04, 23:37)
na aš tą pagalvėlę 10x10 įsivaizduoju  g.gif

Isivaizdavimas visiskai neprilygsta tikrovei. Bent jau siuo atveju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka_uk @ 2006 03 13, 23:20)
ta beda ir mane kamuoja....taip noretusi,kad kas nors ir man nestu ziedeliu ,bet deja...manasis zuikutis permazas.... tongue.gif

jei nėra mažyčių žiedelių nešėjų, tai gali ir vyriausia pabrolių pora nešti ir laikyti kol užmausit žiedelius vienas kitam wink.gif Jei ir tokių nėra, tai gal tada kas iš tėvelių dalyvaus cermonijoj.
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 26, 22:23)
as norejau paklausti  blush2.gif
mokeciau pati pasisiuti uzvalkala silkini grazu ir isiuvineti tik va beda net nenutuokiu ka deti i tos pagalveles vidu, visas savas pagalveles issiurejau visos per dideles  ax.gif  blush2.gif

parduotuvėse, prekiaujančiose siūlais ir kt turėtų, būti ir kimšalų ( anksčiau tokią sintetinę vatą kimšdavo ar smulkintus parolono gabalėlius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 05 gegužės 2006 - 17:18
QUOTE(Žuvė @ 2006 05 05, 16:17)
jei nėra mažyčių žiedelių nešėjų, tai gali ir vyriausia pabrolių pora nešti ir laikyti kol užmausit žiedelius vienas kitam wink.gif Jei ir tokių nėra, tai gal tada kas iš tėvelių dalyvaus cermonijoj.

na tai tiesiog ziedus is anksto galima kunigui atoduoti ar zakso darbuotojoms ir jie pateiks juos kaip bus laikas!
Atsakyti
kiek teko matyti - bažnyčioj tuos žedelius į "paauksuotą bliudelį" įdeda ir tiek žinių. O čia viena forumietė labai norėjo pagalvėles. Sprendimą visada galima rasti bigsmile.gif
Beje, kaspinėlis ant pagalvėlės tam ir yra prisiūtas, kad juo žiedelius surišti. Ką ten vaikai ir suaugusiam gali po suolu nuriedėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvė: 05 gegužės 2006 - 17:49
man tai kažkaip schmoll.gif ta pagalvėlė... dar jei ne vaikas ją laikys, o koks zakso darbuotojas doh.gif o jei kaspinėlis užsimazgios netyčia biggrin.gif ?
Atsakyti
Man tai grazu kai vaikai laiko pagalvele. Na o jei tikrai koks suauges tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 07, 15:54)
Man tai grazu kai vaikai laiko pagalvele. Na o jei tikrai koks suauges tai doh.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
tada ta pagalvėlė prasmės netenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 21:29)
hamid, čia už ką smile.gif?

Aj as tik juokauju mirksiukas.gif
Buvau tokia faina pagalvele susiradus, galvojau pasisiusiu. Tai ne, dabar dar koki 10 graziu radau. Nusisaut galima gun_bandana.gif gun_rifle.gif cray.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as tai turiu pagalvyte, reikia ja tik puosniai apsiuti, tad renkuosi idejas ax.gif Siaip audiniu parduotuveje maciau labai daug puosniu medziagu, kurios jau buna su rastu, blizguciais ir pan. Maziau vargo apipavidalinimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 08, 23:43)
tai tame ir esme kad visos grazios. O kuria issirinkt? doh.gif

tu gi siūsies analogišką, taip smile.gif? ar vis tik pirksi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 23:55)
tu gi siūsies analogišką, taip smile.gif? ar vis tik pirksi  g.gif ?

Na as noriu pati pasisiuti. Bet nenoriu kad butu per daug prikrauta visko. Tik dabar negaliu apsisprest kokios noreciau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 09, 10:00)
Na as noriu pati pasisiuti. Bet nenoriu kad butu per daug prikrauta visko. Tik dabar negaliu apsisprest kokios noreciau. doh.gif

va va tongue.gif turėk omenyje, kad ne visas iš savo pateiktų pvz. ir pasisiūtum mirksiukas.gif
Atsakyti