Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

QUOTE(Lineta* @ 2009 09 11, 08:10)
Niu negali zinot, bet jei pamatysi su kavos puodeliu krutancia subine, tai zinok, kad ten ji  mirksiukas.gif

Is karto tepsiu slides biggrin.gif
Atsakyti
as dirbu banke, nu db atostogauju, bet darbu esu lb patenkinta, ir tikrai nekeisciau. ir siaip dirbti banke yra lb gerai, bent jau atlyginimai tai niekada neveluoja biggrin.gif
Atsakyti
gal kas dirbat DnB banke? Kaip ten situacija? tarkim basanaviciaus gatvej esanciame? kaip kolektyvas kaip algos kaip valdzia?
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2009 09 14, 19:24)
as dirbu banke, nu db atostogauju, bet darbu esu lb patenkinta, ir tikrai nekeisciau. ir siaip dirbti banke yra lb gerai, bent jau atlyginimai tai niekada neveluoja biggrin.gif

kiek metu dirbi banke?
jei vienintelis pliusas kad alga neveluoja tai smagu, man pradirbus ilgesni laika norisi ir karjeros galimybiu ir motyvacijos ir t.t. bet deje ne visi bankai tai pasiulo tai tenka kelti bures
Atsakyti
Sveikos bankiukes, vis negaliu be jusu, ikisu vis nosi pasicekavint..
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2009 09 14, 19:24)

aš tai džiaugiuosi pabėgusi iš banko į valstybinę įstaigą, kur atlyginimai ir nevėluoja tongue.gif banke užkniso įtampa, nerealūs šiai dienai planai doh.gif ir dabar žiaurūs atleidinėjimai, bent jau mano ex darbovietėje (Swedbanke). dabar ten darbuotojai tiesiog šluojami, ir visai nesvarbu koks tavo amžius, kierk metų bankui paaukojai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 09 15, 13:22)
kiek metu dirbi banke?
jei  vienintelis pliusas kad alga neveluoja tai  smagu,   man pradirbus ilgesni laika norisi ir karjeros galimybiu ir motyvacijos  ir t.t.  bet deje ne visi bankai tai pasiulo tai tenka kelti bures

drinks_cheers.gif Pritariu. Turint nemažą bankinę patirtį, pakankamai žinių ir košės galvoj, galima rast ir patrauklesnių kontorų nei bankai, kuriose yra geros lojalumo programos, nevėluojančios algos ir t.t. mirksiukas.gif Aišku, ant kelio galimybės ir darbai nesimėto, taip pat gali užsirauti ir ,,nuo vilko ant meškos". Ateina laikas (na, ne po metų ar dviejų, gal ilgėliau), kai pamatai, kad karjeros galimybės banke skaudžiai atsimuša į tai, ar esi aukščiausios valdžios atstovų giminaitis/ šeimos draugas ar pan. Jei ne - dirbsi kaip bitė, stengsies, krūviai bei atsakomybė augs, žodinių pagyrimų bus daug, o didesnę algą ar aukštesnes pareigas matysi kaip savo ausis. Nebent tapsi visišku darboholiku, pamirši šeimą, draugus ir pomėgius, ir tai neaišku, ar tai bus kada nors įvertinta :unsure:Ir dar gausi ant galvos viršininką, kuris neišmano nei A, nei B, turėsi gaišinti laiką jam aiškinant, kas čia ir kaip vyksta, turintį beprotišką norą vadovauti ir nurodinėti, o supratimo - nulis (reikia gi pasirodyti, kad moka vadovauti mirksiukas.gif ). Pridaro nesąmonių toks ,,veikėjas", po pusmečio jį ,,nuima", pasodina naują tokį patį, kuris elgiasi analogiškai doh.gif .O visą košę srėbti tenka senbuviams už tą patį seną atlyginimą doh.gif .
Kažkada palikau tą svajonių darbovietę -banką-ir nė dienos nesigailėjau thumbup.gif .Na, gal ne visuose bankuose blogai, gal kada dar į kokį ir grįšiu g.gif .Priklausys nuo to, ar atsiras pasiruošusių mokėt bent jau normalius pinigus, ar atsiras man mielos veiklos normaliam kolektyve.Sunkiai suderinamos sąlygos, bet gal kada įvyks stebuklas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 16 rugsėjo 2009 - 10:51
Kadangi esu pati ragavusi sios duonos, ir zinau visa virtuve sio darbo specifikos, tai visiskai sutinku su Kristiniux bei Raganiukste...
Isdirbau ne vienerius metus, bet taip dziaugiuosi nusprendusi palikti ta darba, net palengvejo isejus, atrode net kad kvepuot lengviau pasidare...
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 09 16, 22:53)
Kadangi esu pati ragavusi sios duonos, ir zinau visa virtuve sio darbo specifikos, tai visiskai sutinku su Kristiniux bei Raganiukste...
Isdirbau ne vienerius metus, bet taip dziaugiuosi nusprendusi palikti ta darba, net palengvejo isejus, atrode net kad kvepuot lengviau pasidare...

Man irgi pirmas kartas, kad visai nieko nesigailiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,

atsiprasau, kad isibraunu i Jusu tarpa, bet noreciau paprasyti konsultacijos is mamytes-bankininkes, kuri ismano apie busto paskolas ir ju salygas.
Buciau labai dekinga, jeigu atsilieptumete i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

papasakosiu situaciją 4u.gif Turiu vartojamąją vienam banke, jau tris metus ją moku, įmoka 11 dieną, aš pinigėlių gaunu 15 ir paprastai iš karto įnešu, esu vėlavusi vieną kartą gal iki kokios 24d., tada gavau laišką, kad įneškite tokią ir tokią sumą, nes vėluojate ir tiek. Bet čia seniai buvo. Tai va, šį mėnesį susiplanavau viską, šiandien po darbo įnešiu, na šiandien patogu man buvo įnešti tuos pinigus (šiandien 18 d.). Ir va sėdžiu sau darbe, kviečia mane bendradarbė, tau skambina iš tokio ir tokio banko, ateik kalbėtis, na ką aš žinau, nueinu, o ten mane užpuola, jūs neįnešėte įmokos, palaukit sakau, kalbėjau gražiai tikrai, aš paprastai visada iki 20 dienos įnešu, niekada jokių problemų nekilo, sako man piktai ta moteris, neprisistatė, kas tokia, bet tai ar jūs žinot, kad jūsų įmoka 11, sakau žinau, bet pinigėlius gaunu 15 d., tada ir įnešu, ji puola toliau, jūs turit įnešdinėti ir viskas, ir t.t., manęs net neklauso, o kodėl jūsų tel du nurodyti ir abu pasikeitę, sakau prieš tris metus nurodyti, pasikeičiau, pasakau savo tel nr., taip čia mano kaltė, nepranešiau bankui. Tai kada atvažiuosit? Sakau šiandien atvažiuosiu atvešiu tuos pinigus, gerai laukiam jūsų ir t.t. Pirmiausia - kalbėjo piktai, pasikėlusiai, kaip su ilgiausiai vėluojančia skolininke, manau, kad joms net ir tokiu atveju reikėtų bendrauti mandagiai ir gražiai, aš tikrai normaliai bendravau. Antriausia - aš dirbu visai kitoje vietoje nei dirbau tada, kai ėmiau paskolą, iš kur bankas info gavo?? Aš pati dirbus banke, įsivaizduoju, kad patikrino per Sodrą, susirado įstaigos numerį ir paskambino, surado mane, bet palaukit, ar dėl 7 dienų vėlavimo jau įmanoma tokia paieška??? Suma nėra tokia, kurios labai pritruktų bankui. Kai dar dirbau banke, mes skambinėti skolininkams pradėdavom, berods kai pradelsimas būdavo gal 15 ar dvidešimt dienų, o kad per darbovietes ieškoti, tai tikrai mėnuo turėdavo praeiti. Kažkaip labai bjauriai pasijaučiau..... kaip kokia nusikaltėlė. Atsiprašau, išsikalbėjau, palengvėjo truputį 4u.gif Visai ne į temą aš čia, tiesiog matau, kad bankuose ko gero labai daug kas pasikeitė nuo tada kai dirbau, iš mūsų buvo privalomai reikalaujama pagarbaus ir mandagaus bendravimo visada g.gif
Atsakyti
Taigi dabar kita ekonominė situacija, tai ir išsidirbinėja. Pasikeiskit mokėjimo dieną ir nebus tokių nesamonių.
Atsakyti