Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

QUOTE(Sawanna @ 2008 10 08, 10:27)
Manau, kad priklauso nuo banko. Taciau vargu ar kuriam nors virsija 1000-1200 Lt i rankas g.gif
Na o kalbant apie dabartine situacija kai bankams ir siaip ne pyragai tai tikrai niekas pinigais nesimeto, nors darbas su klientais ir grynaisiais tikrai sudetingas doh.gif

tai kad gauna po 1500-2000 i rankas (konkreciai - snoras ir parex). Zinau - pazystami dirba smile.gif nebent ne nuo miesto priklauso
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 10 08, 12:27)
tai kad gauna po 1500-2000 i rankas (konkreciai - snoras ir parex). Zinau - pazystami dirba smile.gif nebent ne nuo miesto priklauso

Bet tai irgi ne pyragai - juk darbas atsakingas, su pinigais g.gif Zinoma, daug ka sudaro ir darbo vieta - musu visuomeneje darbas banke laikomas prestiziniu, taciau jame tikrai nemoka tiek, kiek turetu "prestizineje vietoje" schmoll.gif Kiek teko girdeti, tiek ir "maximoje" uzdirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 13:02)
Bet tai irgi ne pyragai - juk darbas atsakingas, su pinigais g.gif Zinoma, daug ka sudaro ir darbo vieta - musu visuomeneje darbas banke laikomas prestiziniu, taciau jame tikrai nemoka tiek, kiek turetu "prestizineje vietoje" schmoll.gif  Kiek teko girdeti, tiek ir "maximoje" uzdirba biggrin.gif

LAbai gerai girdėjai.... mirksiukas.gif Beje, niekas neduoda tik ką įsidarbinusiems bent jau į kl aptarnavimo spec 2000, o ir tuos 1500 vargiai iš karto gausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 12:02)
Bet tai irgi ne pyragai - juk darbas atsakingas, su pinigais g.gif Zinoma, daug ka sudaro ir darbo vieta - musu visuomeneje darbas banke laikomas prestiziniu, taciau jame tikrai nemoka tiek, kiek turetu "prestizineje vietoje" schmoll.gif  Kiek teko girdeti, tiek ir "maximoje" uzdirba biggrin.gif

sutinku, kad ne pyragai, ale as ir tiek negaunu ax.gif
o del magsimu tai jo jo, RIMI isdirbau savaite ir matau kaip berniokas snore dirba biggrin.gif prekybcentriu kason manes ir uz 2500 i rankas nenuvarytu su sautuvu, o vat 1500 i rankas banke sutikciau Kodel gi ne smile.gif Gal ne i visus, bet i dauguma banku tai tikrai
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2008 10 08, 13:08)
LAbai gerai girdėjai.... mirksiukas.gif Beje, niekas neduoda tik ką įsidarbinusiems bent jau į kl aptarnavimo spec 2000, o ir tuos 1500 vargiai iš karto gausi  doh.gif

net negirdejau, o maciau Berniokas iskart nuo 1500 i rankas (tiesa pirmas men 800, bet tai puse men apsmokymai buvo, tai nesiskaito). Bernioko kolege isejo i parex, nes ten 2000 i rankas iskart.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 10 08, 12:08)
LAbai gerai girdėjai.... mirksiukas.gif Beje, niekas neduoda tik ką įsidarbinusiems bent jau į kl aptarnavimo spec 2000, o ir tuos 1500 vargiai iš karto gausi  doh.gif

Teisybe. I siek tiek didesni atlyginima dazniausiai pretenduoja tie, kurie jau kuri laika pradirbo arba ateje is kito banko, t.y. su patirtimi ir brangiau "save parduoda". ax.gif
O kalbant apie tokia suma kaip 2000 lt i rankas tai manau, jog tiek gauna nebent dirbantys snore, todel, kad tam kioskelyje jie dirba po viena ir tiesiog tai galbut didesne rizika ir atsakomybe.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 11:02)

Is savo patirties galiu pasakyti, kad taip kalba tik tie, kurie patys banke nedirba (aisku, jei nekalbame apie vadovu pozicijas) ir nezino banku vidines "virtuves" tongue.gif
Atsakyti
Tai as ir rasau, kad bankas "prestizine vieta" (perkeltine prasme) - juk toks zmoniu supratimas ir tai naturalu - juk kuriai butu negeda pasakyti, kad dirbu "maximoje" kasininke? Ir su kokiu patosu pasakoma, kad "dirbu banke" biggrin.gif Nors uzdirba tiek pat, kaip ir tos vargses moterys kasose (kuriu man visada labai gaila, as net pati "paaukleju" kokia poniute prie kasos, kuri saukia ant kasininkes del kainu blink.gif )

Kiek kartu teko lankytis "hansa" banke (jau pakeiciau i "vilniaus" del visisko lojaliu klientu nevertinimo), tai esu pakraupusi, kaip tos "kasisninkes" keliasi - atseit dirba "super darba" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 14:18)
Tai as ir rasau, kad bankas "prestizine vieta" (perkeltine prasme) - juk toks zmoniu supratimas ir tai naturalu - juk kuriai butu negeda pasakyti, kad dirbu "maximoje" kasininke? Ir su kokiu patosu pasakoma, kad "dirbu banke" biggrin.gif  Nors uzdirba tiek pat, kaip ir tos vargses moterys kasose (kuriu man visada labai gaila, as net pati "paaukleju" kokia poniute prie kasos, kuri saukia ant kasininkes del kainu blink.gif )

Kiek kartu teko lankytis "hansa" banke (jau pakeiciau i "vilniaus" del visisko lojaliu klientu nevertinimo), tai esu pakraupusi, kaip tos "kasisninkes" keliasi - atseit dirba "super darba" schmoll.gif

na taip, hansa man pats nepatraukliausias kaip darbo vieta bankas Prie namu yra, tai kasdien tooookias eiles matau, kad ujej. Va ten tai gal ir magsimines salygos, bet dar ne ant tiek kaip magsimu kasose smile.gif Vien darbo laikas,. kur 8 val sedi, o kur 12-14 ir neduok dieve negali nepasisakes tualetan nueit O banke tai pertraukeliu pasidarai ir pietus normalus
Lyginant su magsima - darbas banke - prestizinis tikrai. LYginant apskritai - tai nieko ypatingo, bet patirtis visai nebloga
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 10 08, 15:47)
na taip, hansa man pats nepatraukliausias kaip darbo vieta bankas Prie namu yra, tai kasdien tooookias eiles matau, kad ujej. Va ten tai gal ir magsimines salygos, bet dar ne ant tiek kaip magsimu kasose smile.gif Vien darbo laikas,. kur 8 val sedi, o kur 12-14 ir neduok dieve negali nepasisakes tualetan nueit O banke tai pertraukeliu pasidarai ir pietus normalus
Lyginant su magsima - darbas banke - prestizinis tikrai. LYginant apskritai - tai nieko ypatingo, bet patirtis visai nebloga

Su tavo raštvedyba, tai tik į Magsimą... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 12:02)

drinks_cheers.gif kai pasakai kur dirbi visi ooo, o jei sužinotų atlyginimą tai juokas paimtų lotuliukas.gif
baiginėjasi mano vaiko priežiūros atostogos,reiks į darbą grįžt, bet kažkaip baisu turint galvoj kokia dabar situacija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 10 08, 17:50)
Su tavo raštvedyba, tai tik į Magsimą... lotuliukas.gif  doh.gif

nesu mokykloj, nerasau oficialu ataskaitu tongue.gif
blevyzgot internete galiu kaip tik noriu

Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2008 10 08, 19:37)
drinks_cheers.gif kai pasakai kur dirbi visi ooo, o jei sužinotų atlyginimą tai juokas paimtų lotuliukas.gif
baiginėjasi mano vaiko priežiūros atostogos,reiks į darbą grįžt, bet kažkaip baisu turint galvoj kokia dabar situacija... verysad.gif

Va va, man daznai taip buna..paklausia kur dirbu ir tada stebisi kaip man gali pinigu trukti blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 10 08, 10:27)
Manau, kad priklauso nuo banko. Taciau vargu ar kuriam nors virsija 1000-1200 Lt i rankas g.gif
Na o kalbant apie dabartine situacija kai bankams ir siaip ne pyragai tai tikrai niekas pinigais nesimeto, nors darbas su klientais ir grynaisiais tikrai sudetingas doh.gif

virsyja, ir dar kaip. aisku naujokes negaus 2000 lt i rankas, taciau turin staza bent 2 metus ir GERAI dirbant tikrai imanoma gauti ~ 2000 i rankas + ketvirtines premijos ir metine premija nuo rezultatu ax.gif

kaip dirbsi tiek ir uzsidirbsi. mano premija ketvirtine budavo lygi mano algai (+- 200 lt)

QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 14:18)
Tai as ir rasau, kad bankas "prestizine vieta" (perkeltine prasme) - juk toks zmoniu supratimas ir tai naturalu - juk kuriai butu negeda pasakyti, kad dirbu "maximoje" kasininke? Ir su kokiu patosu pasakoma, kad "dirbu banke" biggrin.gif  Nors uzdirba tiek pat, kaip ir tos vargses moterys kasose (kuriu man visada labai gaila, as net pati "paaukleju" kokia poniute prie kasos, kuri saukia ant kasininkes del kainu blink.gif )

zinok "tos kasininkes" tiek daug zino, kad net vadybininkai pas jas konsultuotis eina

tai pati zemiausia grandis, taciau is ju daugiausia reikalauja, visos tvarkos, grynu pinigu, pavedimu, paskolu ir daug kito slamsto kurio net nereikia, arba reikia karta per metus vienai is 10 darbuotuju....

zodziu, pagal darbo kruvi alga tikrai maza!!!!!! taciau +garantijos, papildomos premijos gimus vaikui, baigus univera, sudarius santuoka, mirus artimiesiems ir kt. (priklauso nuo banko)

taciau ar tau ieskant kito darb geraiu sakyti kad isejai is Maximos kasininkes pareigu, kuri tik ir zino kaip prekes skanuoti, ar geraiu sakyti: dirbau banke- "kasininke" ir suprantu viska apie bankines operacijas, paskolas, investavima, banko paslaugas.

jei buciau darbdavys, mieliau rinkciausi darbuotoja kuri dirbo 1 metus banke kasininke, negu 10 metu parduotuves kasininke.

as banke dirbu tik del patirties. uzaugs vakelis, baigsiu bakalaura, antra bakalaura, tada ziuresiu, nepasiulys ko nors geresnio nei vadinama "kasininke" ieskosiu kitur. Tikrai manau, kad turincia 2 aukstuosiu ir patirties banke (ir ne tik) mielai priimtu kitas bankas ar UAB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 10 spalio 2008 - 20:00