QUOTE(Sawanna @ 2008 10 08, 10:27)
Manau, kad priklauso nuo banko. Taciau vargu ar kuriam nors virsija 1000-1200 Lt i rankas
Na o kalbant apie dabartine situacija kai bankams ir siaip ne pyragai tai tikrai niekas pinigais nesimeto, nors darbas su klientais ir grynaisiais tikrai sudetingas
virsyja, ir dar kaip. aisku naujokes negaus 2000 lt i rankas, taciau turin staza bent 2 metus ir GERAI dirbant tikrai imanoma gauti ~ 2000 i rankas + ketvirtines premijos ir metine premija nuo rezultatu
kaip dirbsi tiek ir uzsidirbsi. mano premija ketvirtine budavo lygi mano algai (+- 200 lt)
QUOTE(Hottea @ 2008 10 08, 14:18)
Tai as ir rasau, kad bankas "prestizine vieta" (perkeltine prasme) - juk toks zmoniu supratimas ir tai naturalu - juk kuriai butu negeda pasakyti, kad dirbu "maximoje" kasininke? Ir su kokiu patosu pasakoma, kad "dirbu banke"

Nors uzdirba tiek pat, kaip ir tos vargses moterys kasose (kuriu man visada labai gaila, as net pati "paaukleju" kokia poniute prie kasos, kuri saukia ant kasininkes del kainu

)
Kiek kartu teko lankytis "hansa" banke (jau pakeiciau i "vilniaus" del visisko lojaliu klientu nevertinimo), tai esu pakraupusi, kaip tos "kasisninkes" keliasi - atseit dirba "super darba"
zinok "tos kasininkes" tiek daug zino, kad net vadybininkai pas jas konsultuotis eina
tai pati zemiausia grandis, taciau is ju daugiausia reikalauja, visos tvarkos, grynu pinigu, pavedimu, paskolu ir daug kito slamsto kurio net nereikia, arba reikia karta per metus vienai is 10 darbuotuju....
zodziu, pagal darbo kruvi alga tikrai maza!!!!!! taciau +garantijos, papildomos premijos gimus vaikui, baigus univera, sudarius santuoka, mirus artimiesiems ir kt. (priklauso nuo banko)
taciau ar tau ieskant kito darb geraiu sakyti kad isejai is Maximos kasininkes pareigu, kuri tik ir zino kaip prekes skanuoti, ar geraiu sakyti: dirbau banke- "kasininke" ir suprantu viska apie bankines operacijas, paskolas, investavima, banko paslaugas.
jei buciau darbdavys, mieliau rinkciausi darbuotoja kuri dirbo 1 metus banke kasininke, negu 10 metu parduotuves kasininke.
as banke dirbu tik del patirties. uzaugs vakelis, baigsiu bakalaura, antra bakalaura, tada ziuresiu, nepasiulys ko nors geresnio nei vadinama "kasininke" ieskosiu kitur. Tikrai manau, kad turincia 2 aukstuosiu ir patirties banke (ir ne tik) mielai priimtu kitas bankas ar UAB.