Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

NU BANKININKES, kur issilakste visos biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra atsiliepimų apie darbą Medicinos banke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 12:45)

o kas konkreciai domina?
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2009 11 04, 09:26)
Sveikos,

o kazin kaip DND NORD BANKE ir NORDEA BANKE verslo klientu vadybininku situacija. Uzmaciau dabar kaip tik 2 skelbimus. Ar valdzia labai akcentuoja siuose bankuose pardavimus?  g.gif

be jokios abejones pardavimai dabar yra NR1 jei ju nevykdai, tai bandomojo nepraeisi.

o verslo vadybininku ir yra darbas,kuo daugiau pritraukti nauju verslo klientu, kuo daugiau produktu ikisti esamiem ir be abejo dirbt su faktoringu. na nzn kaip nordejoj ir norde, bet skandinavu dar labai akcentuoja skolu ismusinejima is esamo klientu o visi beveik smile.gif skolininkai
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2009 11 12, 13:04)
o kas konkreciai domina?

Valiutos keityklos, atlyginimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2009 09 26, 16:28)
o as irgi jau ketverius metus valgau ta duona, is esmes darbas gal ir neblogas taciau nepatinka man atlyginimas pagal darbo kieki ir atsakomybe bei "numyletus planus",  atsitiko taip , kad jau netenkina vien tik skambus pavadinimas "dirbu banke" ir jei atsirastu galimybe tai tikrai begciau kur tik daugiau moketu

Ir as tau pritariu, dirbu ilgiau, darbas patinka visai, bet atlyginimas tragiskas doh.gif , kolektyvas pas mus superinis, bet valdzia doh.gif tik delto, kad darbu nera dar visos sedim, jei tik kas pasitaikytu, manau nei viena neliktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 12:45)

ar ka nors suzinojai? ax.gif
Atsakyti
Na kaip matai vienai forumietei tik kas domina parūpo, bet parašius, atsakymo taip ir nesulaukiau...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 13:45)

Labas,
klausk ka nori, viska pasakysiu lotuliukas.gif Tai as is jo isejusi ir dziaugiuosi thumbup.gif kazkada rasiau. Dar vis karts nuo karto uzsukdavau bankininkus pakalbinti, kazkaip susibendrave su savo problemelemis buvom, tai vis pasidomiu, kaip jus cia.. Be to, mano vyras jau irgi is jo isejo, nepradirbes nei puses metu.. O pries tai ejo tik del to, kad ilgai darbo nerado..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 17, 12:55)
Labas,
klausk ka nori, viska pasakysiu  lotuliukas.gif  Tai as is jo isejusi ir dziaugiuosi  thumbup.gif  kazkada rasiau. Dar vis karts nuo karto uzsukdavau bankininkus pakalbinti, kazkaip susibendrave su savo problemelemis buvom, tai vis pasidomiu, kaip jus cia.. Be to, mano vyras jau irgi is jo isejo, nepradirbes nei puses metu.. O pries tai ejo tik del to, kad ilgai darbo nerado..

Tai vat ir klausiau, kokios sąlygos ir algos valiutos keitykloje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 13:59)
Tai vat ir klausiau, kokios sąlygos ir algos valiutos keitykloje? ax.gif

Tragiskos doh.gif o kurioje butent keitykloje tu planuoji dirbti? Nes uzdarbis priklauso nuo to, kiek operaciju tu padarai + minimumas. Gal i pasieni kazkur noretum eiti dirbti? Ar mieste kazkur?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 11 17, 13:06)
Tragiskos  doh.gif o kurioje butent keitykloje tu planuoji dirbti? Nes uzdarbis priklauso nuo to, kiek operaciju tu padarai + minimumas. Gal i pasieni kazkur noretum eiti dirbti? Ar mieste kazkur?

Aš ne pačiame banke, o filiale, jis dar neatsidaręs, bet kai buvau pokalbyje ir prašiau algos dvigubai nei minimumas sakė, tikrai tiek gausi, tai net įdomu pasidarė dabar paskaičius tavo postą g.gif Žodžiu bus matyt, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 17, 14:11)
Aš ne pačiame banke, o filiale, jis dar neatsidaręs, bet kai buvau pokalbyje ir prašiau algos dvigubai nei minimumas sakė, tikrai tiek gausi, tai net įdomu pasidarė dabar paskaičius tavo postą g.gif Žodžiu bus matyt, dėkui 4u.gif

Jei kazkas idomu, tai klausk per AŽ.. Ten daugiau galesim pasikalbeti mirksiukas.gif
Papildyta:
As jau pasimokiau,nes kai viena zada, o kita duoda, tai nelabai smagu...
Atsakyti