Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 17, 20:06)
sebe tikrai nera tokio punkto del lojalumo smile.gif

o alga rusgeji mazinama buvo visiem be isimties -20proc, dabar kiek zinau vel arba jau  tiek pat nureze arba planuoja, tik nzn kada,  po naujuju  sake

Ačiū 4u.gif Įdomu ar kas susidūrė realiai su tokia praktika, nes nors neketinu keisti, bet maža ką unsure.gif
Skaudžiai čia... na, bet bent žinau kokia tendencija, matysiu kaip pas mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 17, 21:06)

o alga rusgeji mazinama buvo visiem be isimties -20proc, dabar kiek zinau vel arba jau  tiek pat nureze arba planuoja, tik nzn kada,  po naujuju  sake

o as kaip tik norejau drbintis sebe g.gif
Atsakyti
Pas mus nueme tik premijas, bet algu neliecia. tfu tfu tfu ax.gif bet ir šiaip, dingo tie geri ramūs laikai, kai galėdavai pasišakot. O dabar tyli, tave spaudzia po truputi, reikalauja visko kas įmanoma ir kas ne. Jau ko ko, bet sau esu pasakius, kad nė už ką nedirbčiau swedbanke, nu ten žiauru (atsiprašau dirbančių). Kelios geros draugės dirba, tai po darbo verkia. Ar čia normalu? Tai vat, beliaka laikytis ten, kur esu. ax.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tikrai nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 17, 20:16)
Ačiū  4u.gif  Įdomu ar kas susidūrė realiai su tokia praktika, nes nors neketinu keisti, bet maža ką  unsure.gif
Skaudžiai čia... na, bet bent žinau kokia tendencija, matysiu kaip pas mus  unsure.gif

na zinai, ex kolegos sako geriau 40proc alga sumazeja lai, nei kad be darbo ( zinant kiek daug skiriu uzdaro po naujuju )

QUOTE(Lineta* @ 2010 01 17, 21:00)
o as kaip tik norejau drbintis sebe  g.gif

tai jauciu alga maza siulys ir tiek 4u.gif
bet kiek zinau dabar tikrai realiai zmoniu is isores neima, nes skyrius uzdaro, tai daug apmokytu darbuotoju laisvu lieka, tai juos visus turi sukisti kazkur mirksiukas.gif

p.s o i draudima sebo gink dieve nelisk, nes ten su apmokejimais buna bedu net jei parduodi tas sutartis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų draudime, jei sutartį klientas nutraukdavo, kažkiek atlygio grąžint reikėdavo, matyt, visur tokia tvarka su gyvybės draudimu. g.gif
Taip, šiai dienai geriau darbas kad ir su mažesne alga nei jokio.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 01 17, 21:44)
... Ar čia normalu? Tai vat, beliaka laikytis ten, kur esu.  ax.gif

tikrai nenormalu schmoll.gif Apie tokią situaciją ten ir aš esu girdėjusi...

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 17, 21:56)
na zinai, ex kolegos sako  geriau  40proc alga sumazeja lai, nei kad  be darbo (  zinant kiek  daug skiriu  uzdaro po naujuju )

Tai taip, tikra tiesa drinks_cheers.gif
Pas mus kol kas neuždarinėja, tikiuosi, artimiausiu metu ir neuždarinės unsure.gif

QUOTE(kaleda @ 2010 01 17, 22:17)
Mūsų draudime, jei sutartį klientas nutraukdavo, kažkiek atlygio grąžint reikėdavo, matyt, visur tokia tvarka su gyvybės draudimu. g.gif

doh.gif čia visąlaik taip? Nelabai teisinga, nes negali garantuoti už pašalinį žmogų blink.gif
Atsakyti
Kalbant apie baudas, tai pas mus, įsidarbinant banke reikia varyti į paruošiamuosius kursus. Ir jei po kursų yra nutraukiami santykiais su banku per 1 metus iš darbuotojo pusės, tai darbuotojas turi apmokėti bankui patirtą nuostolį už apmokymus. Na čia ne kiek kursai kainuoja, o kiek visokie viešbučiai ir t.t.
Bet žinau, kad kelios pažįstamos išėjo nesulaukusios 1 metų ir joms nieko nereikėjo mokėti. Tai čia gal kaip ir pagasdinimas, kad neišeitum. Nors, dabar jaučiu nelabai kas ir eitų, svarbu, kad darbelio yra. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 01 17, 22:47)
Kalbant apie baudas, tai pas mus, įsidarbinant banke reikia varyti į paruošiamuosius kursus. Ir jei po kursų yra nutraukiami santykiais su banku per 1 metus iš darbuotojo pusės, tai darbuotojas turi apmokėti bankui patirtą nuostolį už apmokymus. Na čia ne kiek kursai kainuoja, o kiek visokie viešbučiai ir t.t.
Bet žinau, kad kelios pažįstamos išėjo nesulaukusios 1 metų ir joms nieko nereikėjo mokėti. Tai čia gal kaip ir pagasdinimas, kad neišeitum. Nors, dabar jaučiu nelabai kas ir eitų, svarbu, kad darbelio yra.  ax.gif  smile.gif

aha, žinau, pas mus irgi yra/buvo toks dalykas (gal ten pat dirbam ax.gif ), tik aš juose nebuvau, tai nesirūpinu. O tai, ką minėjau, yra nekonkuravimo punktas, kitose įmonėse irgi taikomas, dažnai būna ginčytinas teismo atveju, nes paprastai nurodama, kad negali dirbti pas konkurentus ir jei dirbi, moki baudą, bet nekalbama apie tai, kas bus, jei nedirbsi lotuliukas.gif O va banke numatyti abu atvejai bigsmile.gif Toks jausmas, kad aš viena tokią sutartį turiu doh.gif lotuliukas.gif Man kažkaip sekasi, nes antroje darbovietėje iš eilės tokį variantą turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 01 17, 23:47)
Bet žinau, kad kelios pažįstamos išėjo nesulaukusios 1 metų ir joms nieko nereikėjo mokėti. Tai čia gal kaip ir pagasdinimas, kad neišeitum. Nors, dabar jaučiu nelabai kas ir eitų, svarbu, kad darbelio yra.  ax.gif  smile.gif

pas mane DS irgi buvo toks punktas apie baudas ir draudima dirbti dukterineje imoneje, bet kai isejau, gavau rasta, atleidzianti nuo to sutarties punkto, o ir darbinausi i to banko dukterine imone. Manau cia tik pagasdinimas.
Atsakyti
Sveikos, bankininkes ir norincios jomis tapti 4u.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 17, 19:06)

Del algu seb'e noreciau truputi patikslinti - mazino visiems skyriukuose tai tikrai. pries naujus lyg buvo zadeje dar mazinti, bet rodos nesumazino, o po nauju tikriausiai vel mazins. Taciau Back office (Operaciju centre) to nebuvo rugseji mirksiukas.gif (be to dar yra Personalo, Mokymu departamentai ir dar keli, kuriuose irgi tiksliai nezinau, bet man rodos nemazino). Gruodi nemazai daliai sumazino ir Operaciju centre. Bet ir tai ne visiems ax.gif , o kai kuriems tik labai simboliskai. Del premiju tiksliai nezinau, man atrodo nueme visiems ar beveik visiems (bet kadangi as ju negaunu, nes darbas ne tas, tai ir nezinau 100 %). Na, o ateity kas bus, nezino niekas, tik banko valdyba galbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 01 14, 14:42)
neturiu jokio pagrindo meluoti, aš pasakiau  kiek gaudavau  sebe priešišėjimą ir pasakiau kad sutikčiau dirbti tik  jei 30proc mažesnė aga būtų, tai manęs paklausė kokios noriu startiniam, pasakiau į rankas 1800 mane tenkintu, vėliau  pagal  galimybes  kad pakiltu bent iki 2000lt.

Nelabai suprantu, kodėl už 30 proc. mažiau? blink.gif Ir kam sakyti, kiek gaudavai, jei prašai mažiau...
Jei buvęs darbdavys vertino daugiau, kodėl dabartinis turėtų nusileisti? Juk su patirtim ateini, nesi lygiavertė toms, kurios ateina be patirties banke, o tuo labiau tokioje pačioje pozicijoje.
Nebent ėjai į visai kitokias pareigas, kuriose visko reiktų mokytis nuo nulio.
Atsakyti