QUOTE(Leblon @ 2010 02 24, 22:12)
na jo tik kvietimas į pokalbį, bet esu tikra, kad jį gausiu.
pakvietė į pokalbį praėjus 2val po CV išsiuntimo.
be to, pokalbis ir darbas mažam miestelyje, kur net pokalbiai būna labai žemo lygio.
o be to, aš buvusioj darbovietėje turėjau Medbanko keityklą (dirbau kazino kasininke ir kartu keityklos kasininke), tai skaitos kaip ir turiu darbo patirties Medbanke.
Ir kaip supratau iš šios dienos skambučio, jiems tai labai didelis pliusas, nes dar pasitikslino, ar tikrai dirbau pas juos.
Na rytoj jau bus aišku, ar gausiu darbą.
be to, pokalbis ir darbas mažam miestelyje, kur net pokalbiai būna labai žemo lygio.
o be to, aš buvusioj darbovietėje turėjau Medbanko keityklą (dirbau kazino kasininke ir kartu keityklos kasininke), tai skaitos kaip ir turiu darbo patirties Medbanke.
Ir kaip supratau iš šios dienos skambučio, jiems tai labai didelis pliusas, nes dar pasitikslino, ar tikrai dirbau pas juos.
Linkiu jį gauti jei tikrai jo norite

Teide, pirmus 3mėn moka dažniausia kaip jau ir rašiau apie 1000 į rankas. Tas apie svyruoja ne svisų bankų tikrai nežinau, o kuriuose žinau tai būna kaina būtent tokia kur nurodžiau. Nors tikrai paklaus jūsų kiek norite gauti band.laik.

QUOTE(Leblon @ 2010 02 24, 22:12)
na jo tik kvietimas į pokalbį, bet esu tikra, kad jį gausiu.
na kaip, ar prieme i banka??
QUOTE(Leblon @ 2010 02 25, 21:30)
taip, gavau pasiūlymą dirbti tenai, bet atsisakiau.
jei ne paslaptis, tai del kokiu priezasciu

QUOTE(regyte @ 2010 02 26, 07:03)
jei ne paslaptis, tai del kokiu priezasciu
Kaip anksciau rasete, supratau, kad noretumete ten dirbti

na išgirdau tam tikrą informaciją, kuri pakeitė mano apsisprendimą tenai dirbti.
bet tai nesusiję su banku.
QUOTE(Leblon @ 2010 02 26, 11:51)
na išgirdau tam tikrą informaciją, kuri pakeitė mano apsisprendimą tenai dirbti.
jei ne paslaptis kokia alga pasiule ir koks grafikas darbo?
QUOTE(Leblon @ 2010 02 26, 11:51)
tai Jus norejote gal Salcininku poskyryje dirbti? Kiek girdejau, ten atleidziami darbuotojai
Sveikos
gal ir ne visai i tema, bet dirbancios banke,manau atsakyti gales
norint atlikti praktika banke (del saves), ar lengva ten patekti? Na, turiu omenyje ar kaip ir ieskant darbo vyksta didziausia atranka ir pokalbiai del darbo? Kokie pagrindiniai reikalavimai studentams? Ar visur uz praktika nemokama? ir pagrindinis klausimas: ar realu, esant dabartinei situacijai, tiketis, kad atlikus praktika, gali gauti pasiulyma pasilikti dirbti banke?
Buciau labai dekinga, jei kas nors pagelbetu ir atsakytu

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 03 10, 17:23)
Sveikos
gal ir ne visai i tema, bet dirbancios banke,manau atsakyti gales
norint atlikti praktika banke (del saves), ar lengva ten patekti? Na, turiu omenyje ar kaip ir ieskant darbo vyksta didziausia atranka ir pokalbiai del darbo? Kokie pagrindiniai reikalavimai studentams? Ar visur uz praktika nemokama? ir pagrindinis klausimas: ar realu, esant dabartinei situacijai, tiketis, kad atlikus praktika, gali gauti pasiulyma pasilikti dirbti banke?

Na bent pas mus buvo lengva patekti..Nezinau tiksliai, bet manau tokiu atranku nebudavo.Dziaugdavomes gave praktikantu, nes daug nereikalingu darbeliu jie padedavo padaryti.Mano nuomone, nuobodi praktika..segiodavo sutartis, arcvyvuodavo dokumentus ir t.t. As pati esu atlikusi praktika SEB banke, viskas tas pats.Visa laika prasegiojau sutartis.Nezinau, gal kas papuola kur geriau

O pagal dabartine situacija, musu bankas, manau nenoretu priimti nauju darbuotoju. Norint isidarbinti banke, zinoma, yra gerai jei esi atlikes praktika :)Sekmes

QUOTE(Meluge @ 2010 03 11, 02:03)
Na bent pas mus buvo lengva patekti..Nezinau tiksliai, bet manau tokiu atranku nebudavo.Dziaugdavomes gave praktikantu, nes daug nereikalingu darbeliu jie padedavo padaryti.Mano nuomone, nuobodi praktika..segiodavo sutartis, arcvyvuodavo dokumentus ir t.t. As pati esu atlikusi praktika SEB banke, viskas tas pats.Visa laika prasegiojau sutartis.Nezinau, gal kas papuola kur geriau
O pagal dabartine situacija, musu bankas, manau nenoretu priimti nauju darbuotoju. Norint isidarbinti banke, zinoma, yra gerai jei esi atlikes praktika :)Sekmes

Aciu uz informacija