Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas banke

Manau nėra tokio kad tik tame ar tik kitame banke blogas aptarnavimas, priklaudo daug kas i nuo to ant kokio darbuotojo papulsi, esu pati ne karta nusivylusi kai kuriu KAS seb banko darbuotoju elgesiu, hansabankas tai pat - vienur labai net maloniai aptarnauja o kitur - geriau jau neklausk nieko darbuotojo smile.gif
kitu banku paslaugomis naudojausi laabai seniai tai negaliu nieko pasakyti ( kt t.y dnb nord, o visi like man tiesiog nepatinka ir nzn kodel)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Reikia Jusu pagalbos ax.gif Noreciau suzinot, kaip realiai vyksta karjeros planavimas banke. Teorijoje rasoma, kad darbuotojai supazindinimi su karjeros planais, o kaip yra is tikruju? ar esate tuos palnus mate, girdeje apie juos ?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dpenki @ 2008 12 10, 12:10)
Sveikos smile.gif
Reikia Jusu pagalbos ax.gif Noreciau suzinot, kaip realiai vyksta karjeros planavimas banke. Teorijoje rasoma, kad darbuotojai supazindinimi su karjeros planais, o kaip yra is tikruju? ar esate tuos palnus mate, girdeje apie juos ?
aciu 4u.gif

draugas dirba banke, tai jam sake, kad va jei geras busi sitas, galesi pereit i ta, jei geras busi tas, tai pereisi i kita biggrin.gif
nu cia apie pareigybes sakiau smile.gif konkerciai jau nebeatsimenu
Atsakyti
QUOTE(dpenki @ 2008 12 10, 11:10)
Sveikos smile.gif
aciu 4u.gif

Manau, kad ten tiesiog siulo pareigybes, kaip darbo skelbimą, o tu jei nori dalyvauji, ir jei pasirenka tada keliauji toliau. Tiesiog skelbimai ten pradžioj vidiniai būna, jei neatsiranda norinčių, tada jau iš išorės ieško ax.gif
Atsakyti
sveikos bankininkes ir dirbancios toje istaigoje

as pas jumis su prasymu... man reik kazkokiu budu apskaiciuoti paskolos grazinimo grafika... turiu kaip pavyzdi paskola 5 metu bet vistiek nesigauna man... gal galit padet ax.gif gal pas jus kokia programa suskaiciuoja viska ir tik atspausdint reikia... negi kiekvienam klientui skaiciuojat? unsure.gif
tai jei kas noretu padeti prasau brukstelkit asmenine ax.gif
Atsakyti
yra preliminari skaiciuokle kuri viska is kar ismeta irasius palukanas, metus bei suma, valiuta.
Atsakyti
dekui aciuks.gif apie tai net nepagalvojau 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu studijuoju ir tikrai lb norėčiau dirbti, o bankininkystė ta sritis, kuri tikrai veža thumbup.gif Nenorėčiau nieko kito dirbti...bet... Tiesiog lb nustebino, kad kai kuriuose bankuose (neminėsiu pavadinimo) siūlo atlikti praktiką tris mėnesius nuo 8 ryto iki 17 vakaro ir visiškai be jokio atlygio verysad.gif Aš suprantu, kad praktikantas neturi tiek žinių, kiek turi patyrę darbuotojai, bet vistiek bent minimumą turėtų pasiūlyti unsure.gif Žinių pagrindas tikrai yra, o darbas tikrai atsakingas ir reikalaujantis jėgų. Juk ir praktikantas- žmogus, kuriam pragyventi reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Free2fly @ 2008 12 27, 20:36)
Šiuo metu studijuoju ir tikrai lb norėčiau dirbti, o bankininkystė ta sritis, kuri tikrai veža thumbup.gif Nenorėčiau nieko kito dirbti...bet... Tiesiog lb nustebino, kad kai kuriuose bankuose (neminėsiu pavadinimo) siūlo atlikti praktiką tris mėnesius nuo 8 ryto iki 17 vakaro ir visiškai be jokio atlygio verysad.gif Aš suprantu, kad praktikantas neturi tiek žinių, kiek turi patyrę darbuotojai, bet vistiek bent minimumą turėtų pasiūlyti unsure.gif  Žinių pagrindas tikrai yra, o darbas tikrai atsakingas ir reikalaujantis jėgų. Juk ir praktikantas- žmogus, kuriam pragyventi reikia  verysad.gif

O-ho... gal parašyk tą pavadinimą, kažkaip labai neįtikėtinai skamba.
Atsakyti
Tikrai nenoriu sakyti banko pavadinimo, nes būtų negražu ir shaip kažkaip nesmagu... ax.gif Nemėgstu nieko negero sakyti, bet taip jau yra. Čia jau pačio banko reikalas, jei jo tokia politika mirksiukas.gif Aš tai tiesiog galvoju, kad kai kuriems bankams sunku šiuo krizės laikotarpiu, tai gal dėl to taip yra. Arba dar kokios nors kitos priežastys...
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2008 12 28, 18:45)
O-ho... gal parašyk tą pavadinimą, kažkaip labai neįtikėtinai skamba.

tiketinai biggrin.gif pries puse metu maciau kaip bankai siule neapmokama praktika
Atsakyti
įdomu, mūsų praktikantai kiek pastebėjau būdavo nuo 10val iki kokių max 15val (manau be abejo be algos, bet ir darbas nebuvo kažkoks super) segiodavo dokumentus, žiūrėdavo kaip archyvą tvarko ir etc.. nieko sudėtingo ar atsakingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 01 sausio 2009 - 14:18