Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(zuzla @ 2008 10 06, 14:19)
o jei nepafotošopinta... o jei vis dėlto toks grožis egzistuoja rolleyes.gif  wub.gif

Na jeigu taip tai nežinau kokio rašalo ten įpylė per jų dauginimą hihihi.gif bet matyt,kad geras buvo thumbup.gif
Atsakyti
Ziurekit sita panasi, tik spalva kitokia:
http://www.easyorchi.......=261&page=3
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 14:31)

Taip,bet ten tai grynai mėlyna,na dar tokios spalvos,neteko matyti nei vienam pardavimų puslapį g.gif
Atsakyti
As irgi tokios spalvytes dar nesu macius, gal tikrai rasolo kokio uzliejo blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 06, 14:36)
Taip,bet ten tai grynai mėlyna,na dar tokios spalvos,neteko matyti nei vienam pardavimų puslapį g.gif

kažkur jau spėjau užsiskaityt jog bent jau kol kas mėlynų phalikų neišvesta g.gif o tokį efektą galima išgaut su vario sulfatu(atrodo unsure.gif ) ir šitaip dažo baltas rožes bei kitas imlesnes tam gėlytes umn.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 06, 14:14)
Rena, tu teisi. Bet pas kazkuria juk buvo prazydes be orchidariumo.

bet tu isivaizduok kiek aplink ja sokinet reikes doh.gif

QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 14:31)

na tokiu matem ir gyvu panasiu biggrin.gif
ciuju bus gerai padirbeta su fotoschopu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 10 06, 14:49)
kažkur jau spėjau užsiskaityt jog bent jau kol kas mėlynų phalikų neišvesta g.gif  o tokį efektą galima išgaut su vario sulfatu(atrodo unsure.gif ) ir šitaip dažo baltas rožes bei kitas imlesnes tam gėlytes umn.gif  karsta.gif

Nu tikra šaunuolė clap_1.gif
Atsakyti
Nu nezinau ar tu isgautum tokia spalva su Vario Silfatu (jo spalva kitokia melyna), o cia labiau i rasaline panasi.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 14:58)
Nu nezinau ar tu isgautum tokia spalva su Vario Silfatu (jo spalva kitokia melyna), o cia labiau i rasaline panasi.

pabandyk ir palygink mirksiukas.gif
o kuom rašalinė skiriasi nuo mėlynos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 10 06, 15:00)

Nezinau tu gal vario sulfato nemacius, bet as kadangi esu chemike ir daznai dirbu su vario sulfatu, tai zinau kokia spalva ir kokia gautusi man ir bandyt nereikia. Vario sulfatas tarp kitko nuzudytu gelia labai greitai, o jei naudot metiliena melyna chemikalas dazai, gali gautis gan grazi spalva. smile.gif

Bet tik ne vario sulfatas nono.gif nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kabesita: 06 spalio 2008 - 14:08
kalbėjot prieš savaitgalį apie Vandas.. šiand mačiau Kaune, prie Onkologinės ligoninės esančioj urminėj gėlių pardėj (greičiau sandėly) vandų po 97 litus. Mėlynos, su stiklinėm vazom.
Miltonijos žydinčios po 20 litų. Baltos su violetiniu ir violetinės su baltu.
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 16:06)

Nezinau tu gal vario sulfato nemacius, bet as kadangi esu chemike ir daznai dirbu su vario sulfatu, tai zinau kokia spalva ir kokia gautusi man ir bandyt nereikia. Vario sulfatas tarp kitko nuzudytu gelia labai greitai, o jei naudot metiliena melyna chemikalas dazai, gali gautis gan grazi spalva. smile.gif

gėles dažo ne su variu, o su GELEŽIES preparatais.. po hortenzijom pavyzdžiui užtektų papilt kokių nors gelžgalių drožlių. VBS topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 15:06)

ačiū, kad pataisei. Tiesiog iš senovės chemijos dar kažką ir netiksliai pamenu blush2.gif nu bet tikrai po gelėm kiša varines vielas ir t.t. kad spalvą kitokesnę išgaut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 06 spalio 2008 - 14:17