Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Sveikos, gražuolių šeimininkės. smile.gif

O mano Dendrobiumas dar du žiedelius išskleidė naujus. Taip gražu dabar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 10 07, 11:01)
Sveikos, gražuolių šeimininkės. smile.gif

O mano Dendrobiumas dar du žiedelius išskleidė naujus. Taip gražu dabar. smile.gif

Tai leisk ir mums pasigroėti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 07, 11:04)
Tai leisk ir mums pasigroėti  ax.gif ?

Vakare parodysiu. smile.gif Dabar neturiu kaip. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 09:41)
sveikutes.. 4u.gif  ysigijau colmanara ir galvoju kokia jos prieziura? g.gif
kaip ir visu gumbiniu?

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 07 spalio 2008 - 10:48
QUOTE(zuzla @ 2008 10 07, 08:58)
orchidėją reikia 15-20 min mirkyti šiltam vandenyje taip, kad apsemtų visą vazoną, dar galima daryti karštą dušą, apie jį parašyta temos pirmame puslapyje

dekoju labai 4u.gif
cia ziuriu su tom orchidejom, - didelis ir atskiras mokslas ... mmm teks mokintis, jei grazia gelyte noresiu tureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 10 07, 11:40)
dekoju labai  4u.gif
cia ziuriu su tom orchidejom, - didelis ir atskiras mokslas ... mmm teks mokintis, jei grazia gelyte noresiu tureti  ax.gif

Po truputį po truputį ir kaupsis žinių bagažas. Mes visos čia taip mokomės ir geriausiai iš savos, kartais ir skaudžios, patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 06, 23:17)
matyt kažko trūksta user posted image

aha, spaudimas zemas biggrin.gif

QUOTE(joguste @ 2008 10 06, 23:22)
aciukas  4u.gif  labai aiskai aprasei. ryt eisiu daryt, turiu dar viena tokia varguole, tai abi iskart ir nudusinsiu  rolleyes.gif  o nieko tokio jai gelyte bus po duso i salta kambari inesta? temperatura tik apie 20 laipsniu.  g.gif

na manyciau palaikyk vonioje kuri laika, kad soko negautu is silto i salta g.gif

QUOTE(ievune @ 2008 10 07, 08:27)
Na va, vakar nufotkinau savo naujausia vargsiuke is Ermitazo:

ciotka wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 10 07, 10:14)
Nori atkalbet mane?  lotuliukas.gif Siaip jauciu ko gero susilaikysiu nuo sio uzsakymo  ax.gif

na neeeeee, as matai pati jos visai noreciau (bet man tokiu kvietku nereik, kad jas kaip apie vaikus dar sokinet reiketu doh.gif ), tai i RS uzklausima biski davaiau, eisiu ziuret, gal koks atsakymas parejo ax.gif
Atsakyti
jus turbut manes nematot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 11:49)

Matom, o kaip kitaip. Tiesiog, nežinom, ką atsakyti, nes dar nesusidūrė su tokia gėlyte blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 07 spalio 2008 - 10:51
QUOTE(zilee @ 2008 10 07, 11:40)
cia ziuriu su tom orchidejom, - didelis ir atskiras mokslas ... mmm teks mokintis, jei grazia gelyte noresiu tureti  ax.gif

jei domina phaleonopsiai, gali pasiskaityt apie ju prieziura cia
Atsakyti
TAI AR AUGINAT KURI COLMANARA? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 10 07, 11:49)

neuzdavinek durnu klausimu, tai ir ne tik matysim, bet ir pabendrausim lotuliukas.gif
Atsakyti