Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas

Nieduli, o kaip dabar tavo drauge, patenkinta rezultatais?

O kaip pernese ilga narkoze? Ar ji nepakenke kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2005 11 21, 16:44)
Nieduli, o kaip dabar tavo drauge, patenkinta rezultatais?

O kaip pernese ilga narkoze? Ar ji nepakenke kazkaip?

Po operacijos mano draugė sužydėjo. Iš meilės... Rezultatais patenkinta. Atrodo, super. Tiesa, buvo priaugusi svorio iki 59 kg, bet susiėmė ir numetė. Na, kažkaip niekuo daugiau nesiskundė. Tik žinot kas nustebino. Kai prieš operaciją darė krūvą tyrimų, rado, kad ji yra hepatito B nešiotoja. Kažkur lyg tai girdėjau, kad tokiu atveju plastinių operacijų negalima daryti. Gal ir klystu.
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad pas mus Lietuvoje liposakcijos kokybė nekokia, nors pažiūrint "Grožio peilį", tai 15 min. darbas - lengviau nebūna. Kiek skaičiau atsiliepimų, tai beveik visos nepatenkintos (gal dėl to kad patenkintoms nėra motyvacijos rašyti) - kad su rūbais super atrodo, o be rūbų, tai ne tiek randai matosi, bet nelygi oda - vienoje vietoje duobė, kitoje - gumbas.
Atsakyti
man tik labai idomu, ar pasidarius tas operacijas, kai pasalina dali odos ir panasiai, ar galima po to dar vaiku tureti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2008 01 20, 02:29)
man tik labai idomu, ar pasidarius tas operacijas, kai pasalina dali odos ir panasiai, ar galima po to dar vaiku tureti? g.gif

Sveika,geras klausimas.As manau ,kad galima,tik kazkiek laiko turi praeiti.
Pati apie save svarsciau g.gif pries metus turejau cezari,po operacijos niekaip negaliu pilvo numesti,tai pradejau jau galvoti ,kad teks ryztis "apipjaustymui".Bet va, vel pastojau....Ir vel beda,nezinau ar as pati gimdysiu ar vel cezaris bus... doh.gif
Atsakyti
Aktualus klausimas g.gif man po cezario taip ir liko kreivas pilvas,tai šitą operaciją gal daliau padarytų? Tik įdomu kaip paskui su nėštumu ir gimdymu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRRA: 31 sausio 2008 - 14:37
QUOTE(AIRRA @ 2008 01 31, 15:37)
Aktualus klausimas  g.gif  man po cezario taip ir liko kreivas pilvas,tai šitą operaciją gal daliau padarytų? Tik įdomu kaip paskui su nėštumu ir gimdymu  g.gif

Gera tema ,galetu aktyviau merginos prisijungti ir padiskutuoti.Mums truputi prota apsviestu.Jug yra tokiu "su patirtim"? g.gif
Atsakyti
butu tikrai saunu, kad atsirastu su tokia patirtimi kas nors ir pasidalintu su mumis ispudziais, o gal ir praktika:) nes jei po keliu cezariu gali perristi kiausides, kad moteris daugiau nepastotu ir neplystu pilvo raumenys, o skaiciau, kad tas apipjaustymas daromas perpjaunant tris - keturis kartus didesniu pjuviu nei cezaris, tai gal tada isvis pavojingas pastojimas, na nebent jei po operacijos desimt metu praejo gal tada tvirtai suauge g.gif
Atsakyti
QUOTE(MilDuXe... @ 2008 02 03, 23:36)
butu tikrai saunu, kad atsirastu su tokia patirtimi kas nors ir pasidalintu su mumis ispudziais, o gal ir praktika:) nes jei po keliu cezariu gali perristi kiausides, kad moteris daugiau nepastotu ir neplystu pilvo raumenys, o skaiciau, kad tas apipjaustymas daromas perpjaunant tris - keturis kartus didesniu pjuviu nei cezaris, tai gal tada isvis pavojingas pastojimas, na nebent jei po operacijos desimt metu praejo gal tada tvirtai suauge g.gif

4u.gif

MilDuXe,taip manai? g.gif Baisu!!!Tada reikia pirma prisigimdyti vaiku, o po to pjaustytis? bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, panasi tema yra skyrelyje grozis ir kosmetika, prie kuno prieziuros, ten manau diskutuojama placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif aciu pameginsiu rasti
Atsakyti