Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški vitaminai

[quote=dimming,2009 01 12, 11:41]
As asmeniskai perku ekologiskus mineralus, vitaminus, biciu produktus is savo platintojo. smile.gif
[/quote]
o kokia firma konkreciai? 4u.gif
[/quote]
Nenoriu reklamos, bet noriu atsakyti i pateikta klausima. Is forever living kompanijos. MAno vyras gripa iveike per 2 dienas, pati sunkiai tuo patikejau. gere 5 tabletytes su biciu pikiu. Sios is karto uzmusineja virusa, tuo ir skiriasi nuo vaistu, nes vaistai naikina bakterijas, todel sergnt gripu temperatura sokineja, tai pakyla, tai nukrenta. Tai vat toks skirtumas. Likau labai patenkinta ju efektyvumu ir poveikiu. smile.gif
Atsakyti
Beje, kas liecia Fohow kompanija, tai esu girdejus, kad atsiliepimai nekokie, bet zinoma, as galiu klysti. Ir as nieko nenoriu smeizti, gal tai tik pletkai. Kadangi pati nebandziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 14, 22:31)
O galetumet placiau parasyti kokia cia firma "999"? klausiu, nes toje firmoje, is kurios as perku maisto papildus, irgi yra ikanas. Ir kokia jo kaina pas jus?

Kazkaip abejoju, mano gydytoja sake (jei nepripainiojau) kad is 999.bet labai mazai info turiu apie tai, nes gydytoja seimos nare -tad pasitikiu.Reiks pasidometi daugiau.
Atsakyti
Ieskojau internete informacijos apie ta kompanija "999", bet nieko neradau schmoll.gif
Tai vat... na bet nesvarbu, man labai patinka maisto papildai tos firmos, is kurios pati perku biggrin.gif
Atsakyti
As parsisiunciau is uzsienio is mieziu daigu pagamintas tabletes. Ekologiskos.
Kol kas labai patenkinta ir kazkaip pasitikiu jais... Pati esu vegetare, tai ju sudetyje yra daug gelezies, B12 ir kalcio, ko daznai truksta vegetarams...

www.greensupreme.net
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 18, 15:54)
Ieskojau internete informacijos apie ta kompanija "999", bet nieko neradau  schmoll.gif
Tai vat... na bet nesvarbu, man labai patinka maisto papildai tos firmos, is kurios pati perku  biggrin.gif

Lietuvoj man atrodo ju neplatina

Mano gydytoja siunciasi is Maskvos
Atsakyti
Teta platina Tianhsi produktus, bet niekad nepagalvojau, kad jie ekologiski, reiks pasigilint, nors kaina ju didoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2009 03 09, 01:22)
Teta platina Tianhsi produktus, bet niekad nepagalvojau, kad jie ekologiski, reiks pasigilint, nors kaina ju didoka g.gif

Apie tianshi zinau, bet idomu ar jie tikrai geros kokybes...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 01 14, 21:45)
Beje, kas liecia Fohow kompanija, tai esu girdejus, kad atsiliepimai nekokie, bet zinoma, as galiu klysti. Ir as nieko nenoriu smeizti, gal tai tik pletkai. Kadangi pati nebandziau  schmoll.gif

sveikos,
ilindau pasiskaitineti mirksiukas.gif , nes kaip tik pries kelias dienas nusipirkau Fohow vitaminu kapsules su dumbliais - kalcio saltinis, vyras parnese knygute namo pasiskaitineti ir prisiskaiciau kad vos ne 100% procentu organizmas ta dumbliu kalci pasisavina (anksciau buvau skaiciusi kazkur, kad tie cheminiai vitaminai gal tik 20% pasisavinami, tai akivaizdziai turi ilgai gerti, isleisti daug litu kol gausis rezultatas)
tiesa vyras anksciau buvo naudojes Fohow vitaminus kuriuos su antibiotikais naudojo - na blogiau tikrai nebuvo g.gif
Gal dar kas bande ar zino daugiau informacijos apie juos, noreciau zinoti ax.gif
Atsakyti
Mano mamai buvo rimtu bedu su sveikata; salia iprastu vaistu naudojo Fohow preparatus (arbata , kapsules ir dar kazka), daug greiciau atsistate ir visi pazistami buvo nustebe pamate ja mieste lakstancia biggrin.gif
Tad - kiek zmoniu -tiek nuomoniu-nepabandes negali zinoti. O man Fohow patinka, tinka ir naudinga smile.gif
Atsakyti
sveikutes asatradau kompanija Mannatech geriu ju vitaminus naudoju kremuka paakiu.man super.dabar uzsisakiau mergicai vitaminu.kiek skaitinejau tai ju produkcija vadinamoji koserine kuria labai giria zydu tautybes zmones nes kiek zinau jei vertina naturaluma. tai dabar dar uzsisakiau lieknejimui naturalu produkta ziuresiu kaip seksis nes labai jau norisi apimtis po ziemos padailinti o chemijos nenoriu. dietu laikytis neturiu kantrybes tongue.gif gal kas ka girdejote apie siuos produktus idomu butu. kokie jusu pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju Nature's best papildus, kūno priežiūros priemones. Čia UK firma, papildai didelės koncentracijos, natūralūs, ir svarbiausia kaina prienama bigsmile.gif
Atsakyti