Savo maziuka pradejau pratinti prie tyreliu, bet jis netoleruoja tu tyreliu kai duodu su sauksteliu, bet kai ta tyrele ipilu i buteliuka, tai kaip siurbeliukas susiurbia, tai persasi mintis, kad sauksteliu valgyti nepatinka, bet gal greit pripras, nes negi dabar is buteliuko vaikuti maitinsi

Paskaitau tokių pamastymų ir graudu pasidaro. Karvės pienas yra skirtas veršiukams, o ne jautriems kūdikėlių skrandukams. Taip mes užaugome ant karvės pieno, klijukų, mūsų mamos mus palikdavo lopšeliuose ir pan., bet tai visiškai nereiškia, kad ir mūsų kūdikėliai turi taip augti.
Papildomai primaitinti reikia kuo vėliau, kad būtų kuo mažesnė alergijos tikimybė. Nepamirškite, kad anksčiau produktai buvo natūralūs, o šiais laikais nebeaišku ką valgai.
O karvės pieno jokiais būdais neduokit, na nebent nebeišgalit nupirkti mišinėlio......
Papildomai primaitinti reikia kuo vėliau, kad būtų kuo mažesnė alergijos tikimybė. Nepamirškite, kad anksčiau produktai buvo natūralūs, o šiais laikais nebeaišku ką valgai.

O karvės pieno jokiais būdais neduokit, na nebent nebeišgalit nupirkti mišinėlio......
QUOTE(baggyra @ 2008 10 05, 08:26)
Sveikos
gal kas susidure ir galetu man padeti, bandau pratint leliu prie ivairesnio maisto, bet jis viska atpila, man atrodo jau kaip ir laikas, bandziau obuoliuka paskust, banana, praeina kelios minutes ir viska atpila, o valgo taip susiraukes, kad baisu. daktare sake duot hipp arbatele, kur ramuneles, pankoliai, zodziu pilveliui, o jis atpyle ir ta arbatele
zodziu valgo tik misinuka arba klijukus su karves pienu, o daugiau nieko net i burnyte nenori imt, ka daryti?
gal kas susidure ir galetu man padeti, bandau pratint leliu prie ivairesnio maisto, bet jis viska atpila, man atrodo jau kaip ir laikas, bandziau obuoliuka paskust, banana, praeina kelios minutes ir viska atpila, o valgo taip susiraukes, kad baisu. daktare sake duot hipp arbatele, kur ramuneles, pankoliai, zodziu pilveliui, o jis atpyle ir ta arbatele

zodziu valgo tik misinuka arba klijukus su karves pienu, o daugiau nieko net i burnyte nenori imt, ka daryti?
savo suneli pradejau primaitinti nuo 5men. ir tai tik sauktelis du banano, obuolio. Kosytes pradejo valgyti nuo puses metuku, o mesa su darzovem nuo 7men. Beje, MP maitinau tik 5sav., visa ta laika. t.y. puse metu gere tik misinuka, as neskubejau su primaitinimu, nors norejosi kuo greiciau pradeti primaitnti

baisu darosi paskaicius vien temos pavadinima 
juk jam dar anksti...! o tuo labiau zali vaisiai
reiketu pradeti (jei taip norisi) nuo virtu darzoviu...

juk jam dar anksti...! o tuo labiau zali vaisiai

reiketu pradeti (jei taip norisi) nuo virtu darzoviu...