Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo ligos: trombocito-, leuko-, neutropenija

Labiausiai tai man pikta kad 2 menesiuis istisai prasirgome nu nenormalu, ateinu pas gydytoja sakau reikia kraujuka ziureti tai ko taip daznai sega tai man pasake antras vaikas mazas tarp vaiku skirtumas (1,8 metai) ir silpnas imunitetas, viskas pas ji gerai. bet issireikalavau ir va se tau sirgimu priezastis. Dbar laukiu pirmadienio eisiu priduoti kraujuka, labai bijau kad neblogetu.
Papildyta:
Pinacea, kaip jus gyde?
Atsakyti
Laikykites....
Tikiu viskas bus gerai, kitaip negali buti.
lygtai ir pas mus ta pati Rageliene, bet tiksliai nebepamenu. blush2.gif
O jus kaip nors stiprinat imuniteta? Vyresnele mano jau atrodo tokio amziaus gere zuvu taukus. Gal ir mazikei pradeti duoti... Pediatre atostogauja, ner ko paklausti.
Atsakyti
zuvu taukus ir as pirmam duodavau. Dabar bandysiu po biski davineti zemuogyciu, nes hematologe rekomendavo ivedimeti maitinima papildomaI. mes iki siol valgeme MP. pas mus zemas hemoglobinas. gereme vitamina D. Ir man vitaminu kad per piena vaikas gautu. o daugiau nera ka ir duoti.
Atsakyti
Mano sūneliui nuo 4 mėnesiukų nustatė trombocitopenija, bet visi teigė, kad poinfekcinė ir atsistatys, nes mums vis obstrukciniai bronchitai, kuriuos iššsaukia slogytės ir t.t., net jau Bronchine astma pripažino.
Gegužės mėn buvo atsistatę net iki 290 smile.gif O būdavo net iki 26 nukrisdavo, tai jau aikimi skaičiuodavo, o ne aparatu.

Bet mes ligoninėje. Vėl pasigavom virusiuką ir obstrukcinis brochitas, bet šį kartą sumažėjo trombocitų iki 14 doh.gif Akimi paskaičiavo, tai labai sulipę buvo 46 rado, bet nedaug labai.
Darė kaulų čiulpų punkciją, tai pasirodo trombocitų yra juose, bet mažai. Yra trombocitų tų pirmuonų, bet kažkaip nuo tų pirmuonių ne visi atskyla tie trombocitai.

Skyrė mums Prednizoloną, nors tikėjomes gauti imunoglobuliną lašinamą, bet Panevėžio ligoninė jo negavo, nes nėra pas Tiekėjus, ir bus tik pirmadienį, o mums skuviai reikėjo pradėti gydymą.

Norėjau paklausti kas geriau suvokia apie pačią gamybą trombocitų, nes man susakė rezultatus, bet iki galo nesupratau ar tai labai blogai ir ar atsisatatys ta gamyba.... Gal kas apie tą lašinamą imunoglobuliną žinot? O Prednizolono 2 mg koligramui per parą čia labai daug??? kokios pasekmės vartojant šį vaistą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasaLex: 18 birželio 2011 - 13:38
pridaveme krauja ir kraujas vistiek rodo 8 neutrofilus ju nepadidejo, tai gulsimes tirtis
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 20, 19:03)
pridaveme krauja ir kraujas vistiek rodo 8 neutrofilus ju nepadidejo, tai gulsimes tirtis

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MICKEYO Papasakokite kaip jus laikotes? kaip gyde? as jau tokioj panikoje nezinau ka jau ir galvoti....gydytojos klausiu tai ta pati nezino..o cia dar slapima pridaveme blogi rezultatai/....nesiau 3 kartus ..4 karta jau geri..nu nieko nesuprantu...
tai darem inkstu ehoskopija ..treciadieni vaziuojame i santariskes pas inkstu gydytoja... jau noriu kad mus pagulsdytuir galu gale paaisketu kas tam vaikui,ne tuso nuo vieno prie kito...
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 20, 21:23)
MICKEYO Papasakokite kaip jus laikotes? kaip gyde? as jau tokioj panikoje nezinau ka jau ir galvoti....gydytojos klausiu tai ta pati nezino..o cia dar slapima pridaveme blogi rezultatai/....nesiau 3 kartus ..4 karta jau geri..nu nieko nesuprantu...
tai darem inkstu ehoskopija ..treciadieni vaziuojame i santariskes pas inkstu gydytoja... jau noriu kad mus pagulsdytuir galu gale paaisketu kas tam vaikui,ne tuso nuo vieno prie kito...

laikomes gerai, po sav darysim vel kraujuką rolleyes.gif
niekaip nesigydėm rolleyes.gif siūlė punkciją ie prednizolona, atsisakiau rolleyes.gif , nes realiai taip blogai mano vaikui nebuvo bigsmile.gif tik ieškojom paslėptų infekcijų, darėm visus pasėlius iš kur tik buvo imanoma doh.gif , bet nieko neradom, jau 2 metai praėjo, tai lyg ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
as pati labai bijau tos punkcijos del to ir neskubu bet pas mus tokie gydytojai kad nu nieko nedaro ...sakau reikia issitirti del gerkliniu bakteriju del kitu organu ir pan... o kiek pas jus buvo neutrofilu? pas mus raso kaip ir vidutinio sunkumo man jis sveikas vaikas....niekada nepasakyciau jai nekraujas.. kiek pas jus buvo neutrofilu? kaip gydytoja sake kad pas mus kraujo sudetis pagerejo per savaites...
papasakokite kokius paselius darete? nes vaziuojame saindien i vilniu tai tempsiu privaciai bent jau gerklinius paselius pasidaryti pas ji kraujas rodo infekcija padidintas kiekis limfocitu bet niekas nieko netiria...o man taip baisu prisiskaiciau visur. mes jau 3 kartus dareme krauja (pries tai ligoninese) ten tu neutrofilu kieikis normalus buvo 43 ir nesuprantu ko taip skaigiau per menesi nukrito.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukaas @ 2011 06 21, 08:50)
as pati labai bijau tos punkcijos del to ir neskubu bet pas mus tokie gydytojai kad nu nieko nedaro ...sakau reikia issitirti del gerkliniu bakteriju del kitu organu ir pan... o kiek pas jus buvo neutrofilu? pas mus raso kaip ir vidutinio sunkumo man jis sveikas vaikas....niekada nepasakyciau jai nekraujas.. kiek pas jus buvo neutrofilu? kaip gydytoja sake kad pas mus kraujo sudetis pagerejo per  savaites...
papasakokite kokius paselius darete? nes vaziuojame saindien i vilniu tai tempsiu privaciai bent jau gerklinius paselius pasidaryti pas ji kraujas rodo infekcija padidintas kiekis limfocitu bet niekas nieko netiria...o man taip baisu prisiskaiciau visur. mes jau 3 kartus dareme krauja (pries tai ligoninese) ten tu neutrofilu kieikis normalus buvo  43 ir nesuprantu ko taip skaigiau per menesi nukrito.. schmoll.gif

min skaicius buvo 1 , o taip apie 8
dabar normoje rolleyes.gif
darem gerkles, nosies akiu, slapimo, ismatu
dar dare citomegalo virusui
Atsakyti
Sveikutes,

na va, mums kaip ir arteja tas vizitas pas hematologe 29d, bet maniskei ziuriu kosulys islindo ir sloga ima kibti
Nezinau kaip dabar bus... doh.gif kazi ka parodis kraujas.
Na vistiek eisim, ziuresim ka mum sakys santariskese.
Atsakyti
JASMINETE MUMS IRGI 29 D. .8.30 smile.gif ziuresime ir mes kaip buvome vilniuje ziurejome inkstukus viskas tvarkoje buvo smile.gif i smile.gif r jums viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti