Įkraunama...
Įkraunama...

Julija

QUOTE(Zlata @ 2008 11 27, 16:30)
gražus wub.gif Vyro sesuo tokiu vardu, bet nuo vaikystės viena pravardė priaugus biggrin.gif , tai net gaila kad visi taip retai į ją vardu kreipiasi unsure.gif , nes vardas tikrai gražus thumbup.gif

Niu niu smile.gif kokią jau ten pravardę turi? Net įdomu pasidarė.
Na, mano toks vardas, ale niekada pravardės nesu turėjusi. Bet jei kas pavadina Julia schmoll.gif nu žinokit, aš tada gatava pasmaugt tą žmogelį biggrin.gif blush2.gif
Tik va užsieny jau esu turėjus juokų su vardo tarimu biggrin.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai savo mergytei tokio vardo niekada nedėčiau, bet ne todėl, kad jis būtų negražus, o todėl, kad man jis nėra labai ypatingas. smile.gif Bet jeigu Jums jis patinka, tai kodėl gi ne?
Atsakyti
Net labai grazus wub.gif Julija,Julia,Julyte thumbup.gif
Atsakyti
grazus vardas. Gal ir nera jokios ypatingos reiksmes, bet isivaizduoju siuo vardu grazia elegantiska moteri biggrin.gif ,o mazyte mergyte JULYTE. Labai grazu !
Atsakyti
Man tai gražus,paprastas vardas,ir kažkaip asocijuojasu su vaikyste,nes atrodo,kad S.Jačėno dukrytė yra Julija,tai visada ją prisimenu gražiai duonuojančią wub.gif
Atsakyti
Gražus vardukas, toks paprastas ir mielas 4u.gif
Atsakyti
labai gražus, nenuvalkiotas.
Atsakyti
Julija - labai gražu wub.gif
Atsakyti
Julija...na visai grazus vardas-paprastas,lietuviskas. wub.gif
Atsakyti
Mano seses vardas Julita, grazus vardas, bet mokykloje ja visi vadindavo Jolka g.gif , kieme visi Julka, tai vat ta varda labai greitai iskraipo sad.gif
Atsakyti
Pritarsiu, kad gražus, nenuvalkiotas, švelnus.
Atsakyti
man negrazus schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti